Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 15/08 Τετάρτη Α

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 15/08 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αυτό που ζείτε δεν είναι σχέση, αλλά μόνιμος αγώνας δρόμου που πρέπει να τερματίσετε, και να πάρετε μια απόφαση με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που πρέπει να κάνετε από την νέα σεζόν.
Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν για εσάς ξεκούραση, κάτι που την έχετε ανάγκη. Οι καλοί σας φίλοι, κάνουν ότι μπορούν για να σας χαροποιούν, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει στο ερωτικό σας παρελθόν.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε καν αν έχετε κάνει την σωστή επιλογή με τον άνθρωπο που είστε τώρα μαζί. Τα πράματα και οι άσχημες καταστάσεις … που ζείτε μέχρι τώρα σας έχουν απογοητεύσει.
Ελεύθεροι : Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι σας, τότε μην χάνετε καιρό, και αφήστε το παρελθόν να χαθεί από την μνήμη σας. Το Καλοκαίρι, ακόμη τρέχει και γύρω σας … θα υπάρξουν ουσιαστικές γνωριμίες.

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Αισθάνεστε ότι μέσα σε αυτόν τον δεσμό, πρέπει να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές καθώς έχετε και οι δύο συμφωνήσει να αφήσετε πίσω τα παλιά και να περπατήστε ,,, στο παρόν σας.
Ελεύθεροι : Έχουν γίνει σημαντικά λάθη στο παρελθόν, και για αυτόν τον λόγο έχετε αποφασίσει να μείνετε μόνοι σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα μπορείτε να περάσετε ,,, καλά στις διακοπές σας.

chartomanteia-44

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ή δικαιολογίες, για να μην απαντάτε στον άνθρωπο που σας αγαπάει και θέλει να ξέρει, και τις δικές σας απόψεις γύρω… από τα μελλοντικά σας βήματα.
Ελεύθεροι : Σαφώς και είστε σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας, που μπορείτε να σκεφτείτε τι θα κάνετε με την καριέρα ή τις σπουδές σας. Οι έρωτες … άλλωστε είναι συνεχώς γύρω σας.

ταρώ Λέων : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αν έχει υπάρχει κάποια απιστία μέσα στην σχέση σας, κάτω από αυτόν τον περίεργο αστρολογικό ουρανό, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους και να κάνετε και οι δύο ένα διάλειμμα.
Ελεύθεροι : Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να μεταπείσετε έναν πρώην σας, δίνοντας του ότι θέλει, μόνο και μόνο για να τον έχετε δίπλα σας. Αυτό είναι κάτι που έχει λάθος… εκ βάθρων πολιτική.

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν αισθάνεστε ότι υπάρχει ακόμη η ανάγκη αυτή η ερωτική σχέση, να βγει στην επιφάνεια και να είναι πια γνωστή. Ακόμη υπάρχουν και για τους δύο σας, πολλά να μάθετε ο ένας για τον άλλον.
Ελεύθεροι : Έχετε την τάση να μην βγαίνετε αυτό το χρονικό διάστημα, και να μην έχετε έντονη κοινωνική ζωή. Αυτό δεν είναι και τόσο κακό, ίσως να χρειάζεστε μια παραπάνω … σωματική-πνευματική ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.