Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/09 Τρίτη Α

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 18/09 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Εννέα Δηνάριο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Εσείς είτε είσαστε μέσα σε σχέση, είτε μόνοι σας, αν κάτι νέο σας τραβήξει την προσοχή δεν υπάρχει περίπτωση να πείτε όχι. Αυτό όμως κάτι από τις παρούσες αστρολογικές συνθήκες, ίσως και να είναι μεγάλο ρίσκο.
Ελεύθεροι : Η διάθεση σας είναι μόνο καλή αυτόν τον καιρό. Και η ερωτική σας ζωή θα ήταν ακόμη καλύτερη, να δεν ακούγατε τους φίλους και τους γνωστούς σας. Ξέρετε εσείς.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην ακούτε όλα αυτά που σας λένε οι γύρω σας, για την ερωτική σας σχέση. Μπορεί η εποχή να σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή απομάκρυνση αλλά από το τρίτο 10ήμερο του μήνα όλα αλλάζουν.
Ελεύθεροι : Οι ευκαιρίες που ήδη έχετε για να φτιάξετε την ζωή σας την αισθηματική σας είναι πολλές. Απλά εσείς είστε απορροφημένοι από ένα σωρό άλλα ζητήματα που σας καταναλώνουν όλον τον χρόνο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Έχετε εντοπίσει πια τις μεγάλες διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που πλέον σας κρατά μόνιμα σε έναν εκνευρισμό στο μεταξύ σας. Θα πρέπει όμως άμεσα να λυθεί.
Ελεύθεροι : Η μοναχικότητα σας, έχει πια επηρεάσει τον τρόπο που ζείτε και συμπεριφέρεστε. Αυτό σας το έχουν ήδη πει κάποιοι φίλοι σας. Ωστόσο, οι ερωτικές εκπλήξεις θα φανούν στο τρίτο 10ήμερο του μήνα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Το Οχτώ Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν είστε σίγουροι, ότι θέλετε να συνεχίσετε και να δώσετε ακόμη μια ευκαιρία, στον σύντροφο σας. Έχετε υποστεί πολλά και μάλλον τώρα έχει έρθει η σωστή ώρα για τελικές αποφάσεις ζωής.
Ελεύθεροι : Εσάς, όλο τον προηγούμενο καιρό, σας πολιόρκησαν πολλά πρόσωπα! Από όλα αυτά κάποιο θα επανέλθει και στο τώρα, με πιο συγκεκριμένες προτάσεις, που πιθανόν και να σας αρέσουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Ο σύντροφος σας, αυτό το διάστημα είναι άκρως εξωστρεφής και θερμός. Το καλό είναι ότι τώρα έχετε βρει και πολλές λύσεις σε προβλήματα που είχαν εδραιωθεί στο μεταξύ σας, επί μήνες.
Ελεύθεροι : Από την αρχή, ξέρατε ότι το άτομο που θέλετε, έχει στην ζωή του εκκρεμότητες με το παρελθόν αλλά και τωρινές δεσμεύσεις! Τώρα τα πράματα σε κάθε επίπεδο έχουν φτάσει στο όριο τους, και εσείς πρέπει να αποφασίσετε.

zwdia-taro-astra

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι :Είστε για λίγο ακόμη κάτω από την ολική εύνοια του Ήλιου, άρα θα πρέπει να φέρετε στην επιφάνεια όλα τα θέματα που επιθυμείτε να συζητήσετε με τον σύντροφο σας.
Ελεύθεροι : Η διάθεση σας, είναι στα καλύτερα της. Αυτό που έχει στο τώρα σημασία είναι ότι πια ξέρετε τι θέλετε για να έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή και θα το ψάξετε πιο επισταμένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.