Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 26/08 Κυριακή Α

taro-wroskopikos-tropos

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 26/08 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε άλλο περιθώριο, για να περιμένετε κανέναν, για να φτιάξει την ζωή του, να απεγκλωβιστεί από το παρελθόν του, και μετά αν του μένει καιρός να ασχοληθεί με εσάς.
Ελεύθεροι : Έχετε ξεθαρρέψει πολύ. Από τότε που χωρίσατε, έχετε φτάσει σε ένα όριο κατανάλωσης… της καθημερινότητας σας, που δεν σας προσφέρει κάτι καλό. Πάντως, φάση είναι και θα την ξεπεράσετε.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Όσα και να πείτε σε αυτόν που αγαπάτε, όσα και να του προσφέρετε υλικά και αισθηματικά, αν δεν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα προς εσάς, απλά δεν θα το κάνει …και αυτό να το ξέρετε.
Ελεύθεροι : Όταν εσείς θα έχετε ξεπεράσει τα ερωτικά σας προβλήματα, τότε και αυτός που θέλετε θα κάνει τις προτάσεις … προς το πρόσωπο σας! Οτιδήποτε άλλο από πλευράς σας, θα ήταν μόνο εγωιστικό.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν ξέρετε τι έχει γίνει μέσα στην οικογένεια του ανθρώπου σας, και τον βλέπετε τόσο προβληματισμένο, μπορείτε και πάντα με διακριτικό τρόπο, να του μιλήσετε ακόμη … και να τον συμβουλέψετε.
Ελεύθεροι : Τίποτα δεν σταματάει, επειδή προέκυψε ένας χωρισμός. Σαφώς και έχει πόνο μια τέτοια κατάσταση, αλλά όλα τελικά συντελούνται για κάποιον ανώτερο λόγο, που θα σας αποκαλυφθεί αργότερα.

zodia-543

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι μέρες είναι πολύ καλές… και αυτό θα το δείτε στις προσφορές αισθημάτων από την μεριά του ταιριού σας. Ακόμη και όσοι τώρα είναι μαλωμένοι – παρεξηγημένοι … θα έρθουν σε πλήρη συνεννόηση.
Ελεύθεροι : Πολλές φορές και λόγω του ενστίκτου σας, έχετε κάνει πίσω από άτομα που ναι μεν σας θέλουν αλλά δεν τους αφήνετε περιθώριο να σας πλησιάσουν περισσότερο. Το σύμπαν … σας προστατεύει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν είναι άσχημα τα πράματα … αυτήν την εποχή για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Απλά έχουν έρθει έτσι κάποιες καταστάσεις, από την μεριά του συντρόφου σας, που πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή.
Ελεύθεροι : Αποφασίστε τι πρέπει να γίνει … μέσα σε όλα αυτά τα φλερτ που σας κατακλύζουν αυτό το διάστημα. Εσείς ξέρετε τι μπορεί να δέσει με την φιλοσοφία σας, άρα κάντε και τις σχετικές σας επιλογές.

zwdia - love

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτά που έχετε πει σαν παράπονο – πρόταση … στον άνθρωπο σας, έχει σίγουρα ληφθεί μέσα στην σκέψη του, πάρα πολύ σοβαρά. Τώρα θα πρέπει να του δώσετε χρόνο… για να σας κάνει τις ανακοινώσεις του.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε αυτό το διάστημα να μπείτε σε έναν νέο δεσμό καθώς, τώρα έχετε μπλέξει με πολύ μεγάλες απαιτήσεις της εργασίας σας. Από τον καιρό … είστε σε μια φάση ανανέωσης σε όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.