Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 2ο 10ημερο ΟΚΤ

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Κοινοποίηση:

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 2ο 10ημερο ΟΚΤ

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Η ΑΛΕΠΟΥ

Όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, σας έχουν προβληματίσει. Δεν χρειάζεται όμως να παίρνετε τα πράματα τόσο σοβαρά και κατάκαρδα. Αφήστε τον άνθρωπο σας, να κάνει και αυτός κάτι για εσάς.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Όλα τα άτομα που είναι γύρω σας, επιθυμούν και κάτι περισσότερο από εσάς. Πιθανόν να ξεπροβάλει και ένας ξαφνικός έρωτας, που θα σας παρασύρει σε κάτι νέο και ποιοτικό…. που σίγουρα θα σας σβήσει από την μνήμη, όλα αυτά τα άσχημα που συνέβησαν.

Δίδυμοι: Ο ΗΛΙΟΣ

Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση, που όλα όσα επιθυμείτε, μικρά – μεγάλα, παλιά και δύσκολα, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Μέσα στα καλά, που θα σας φανερωθούν, θα υπάρξει και μια είδηση από έναν χαμένο σας έρωτα.

Καρκίνος: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Αν όλα αυτά που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας, δεν τα διαγράψετε, δεν θα μπορέσει ένα νέο άτομο, να σας κατακτήσει. Δείτε το πιο διευρυμένα… αν αυτός από τα παλιά σας ήθελε και μπορούσε, θα ήταν δίπλα σας και όχι κάπου αλλού χαμένος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-092

Λέων: ΤΑ ΑΝΘΗ

Όλα τα προβλήματα μέσα στην σχέση σας, από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να λύνονται. Ο άνθρωπος σας, έχει ξεπεράσει τα περίπλοκα του παρελθόντος, και το μόνο που απομένει τώρα, είναι να ασχοληθεί στο έπακρο μαζί σας.

Παρθένος: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Μπορεί αυτήν την εποχή, να έχετε χαθεί από την παρέα σας, αλλά κάποιοι σας ψάχνουν. Μαζί και κάποιος που είναι πολύ ερωτευμένος, με εσάς αλλά ακόμη και για τους δικούς του λόγους, δεν σας το έχει αποκαλύψει. Μέχρι τα μέσα του μήνα, πάντως αυτό αλλάζει.

Ζυγός: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αγωνία και ερωτική ανασφάλεια. Αυτό σίγουρα δεν είναι και μια υγιής πια κατάσταση. Έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, που θα πρέπει να μιλήσετε, για όλα αυτά που σας βαραίνουν αλλά και να προτείνετε τις δικές σας λύσεις.

Σκορπιός: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Υπάρχουν πολλά θέματα, με τα οποία παλεύετε αυτό το χρονικό διάστημα. Σίγουρα θα πρέπει να εστιάσετε πολύ περισσότερο, στα αύξοντα και θετικά οικονομικά σας και μετά σε όλα τα άλλα. Οι έρωτες ωστόσο, δεν είναι μακριά.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Είστε ιδιαίτερα μπλεγμένοι συναισθηματικά, και τείνετε να κάνετε λάθη, που τελικά μόνο εσάς αδικούν. Σίγουρα η καρδιά σας, έχει ακόμη αγάπη για έναν πρώην σας, αλλά και το παρόν σας έχει δώσει και ένα νέο δέλεαρ. Σκεφτείτε… και αποφασίστε άμεσα.

Αιγόκερως: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Αισθάνεστε ότι ο σύντροφος σας, σας έχει αδικήσει σε πολλά. Αυτό δεν είναι και κάτι που όμως θα πρέπει να το ανέχεστε. Μπορείτε να του πείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και πως πια μπορεί να διορθωθεί. Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά σας, μάλλον είναι παθητική.

Υδροχόος: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Είσαστε μέσα σε νεύρα και εντάσεις συνέχεια με τον άνθρωπο σας, που δεν λέει να καταλάβει όλα αυτά … για τα οποία εσείς προσπαθείτε. Μια καλή λύση θα ήταν, να σταματήσετε την όποια πίεση. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά υπέρ σας.

Ιχθείς: ΙΣΦΑΧΑΝ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Οι ερωτοφιλίες και τα σχετικά σενάρια, δεν σας αφορούν. Οι μέρες μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου, θα σας φανερώσουν νέα πρόσωπα που σίγουρα θα σας γοητεύσουν. Τα οικονομικά σας, έχουν άνοδο και μόνιμη σταθερότητα.

zwdia-768