Τράπουλα HAL. Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Τράπουλα HAL. Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

Προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες

Τράπουλα HAL, αναλυτικά:

Κριός: ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

zodia-zvdia-22

Έχετε καταφέρει μέσα στην ψυχή σας, να συγχωρέσετε τον άνθρωπο που σας πόνεσε ή σας πρόδωσε με τον δικό του τρόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι και πρέπει να του ανάψετε πάλι το φως, της επιστροφής.

Ταύρος: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Υπάρχουν κάποια θέματα, με τον σύντροφο σας, που ακόμη δεν έχει βρει τον τρόπο για να αποδεσμεύσει την ζωή του, από την πρώην σχέση του. Μην ανακατεύεστε, αυτό βαραίνει τον ίδιο.

Δίδυμοι: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Εσείς με τόσα πολλά θέματα που έχετε μέσα στην ζωή σας, και που πρέπει άμεσα να λυθούν, έχετε άθελα σας στριμώξει τον σύντροφο και την σχέση σας σε μια γωνία. Αλλάξτε το.

Καρκίνος: ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΠΑΘΙΑ

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη και έχουν πάθη. Αυτό όμως όσο ανεβαίνουν τα χρόνια τόσο και θα πρέπει να μειώνεται. Τουλάχιστον για το τώρα αποφύγετε άτομα, που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Τράπουλα HAL. Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

chartomantia-087

Λέων: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι λύσεις που ψάχνετε δεν είναι δύσκολες. Αν έχετε καταλάβει ότι το ταίρι σας, έχει λοξοδρομήσει, τότε απλά μπορείτε να κάνετε έναν διάλογο και οι απαντήσεις, θα σας λυτρώσουν.

Παρθένος: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Έχετε την πλήρη αποδοχή του οικείου – συγγενικού ή και ακόμη φιλικού περιβάλλοντος του ανθρώπου σας, που μάλλον σας θεωρεί και ότι καλύτερο για την ζωή του.

Ζυγός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε κάποιες αγωνίες για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Από την ώρα 07/0/8 που η Αφροδίτη θα έρθει στο ζώδιο σας, αυτό το πρόβλημα θα λυθεί μόνιμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Σκορπιός: Ο ΔΙΑΣ

Μέσα σε αυτόν τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού, πρέπει να κάνετε πολλές και σημαντικές αλλαγές, που θα βοηθήσουν την σχέση σας, αλλά και τα οικονομικά σας για να προοδεύσουν.

Τοξότης: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η σταθερότητα και η αγάπη, που μέσα από την καρδιά σας προσφέρετε στον άνθρωπο σας, είναι και ο λόγος που εντός του τρέχοντος μηνός, θα έχετε και μια πρόταση…γάμου!

Αιγόκερως: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Έχετε την δική σας νοοτροπία, και κάποιες από τις σταθερές σας δεν αλλάζουν. Αυτό το απόλυτο του χαρακτήρα σας, σίγουρα κάποιον έχει γοητεύσει πολύ.

zwdia shmera

Τράπουλα HAL. Ερωτικές προβλέψεις για όλους!

Υδροχόος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Αγωνίζεστε για αυτά που πιστεύετε και μάλλον πρέπει να είναι κοντά η επιτυχία, που τόσο πολύ περιμένετε. Είτε αυτό είναι οικονομική ευμάρεια …είτε μια επανασύνδεση.

Ιχθείς: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ

Θα υπάρξουν τελικά θετικά αποτελέσματα, από την συζήτηση σας με το άτομο που αγαπάτε. Από τα μέσα του μήνα και μετά οι εξελίξεις, θα σας ανακουφίσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia