Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/11 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 08-10/11 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο
Τσιγγάνικη τράπουλα πιο αναλυτικά:

Κριός: 5 Κούπα

Είστε ασταμάτητοι όταν θέλετε κάτι, από τον ερωτικό σας σύντροφο! Αυτό είναι και κάτι που αυτόν τον καιρό ίσως και να σας φέρει, κόντρες μέσα στον δεσμό σας, άρα περιορίστε το.

zodia-taro-45

Ταύρος: 4 Σπαθί

Η τύχη σας είναι μεγάλη, και αυτό θα φανεί σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πολεμάτε εδώ και μήνες. Το αποτέλεσμα θα είναι θαυμάσιο, ωστόσο μην το ανακοινώσετε.

Δίδυμοι: 5 Καρό

Δεν ξέρετε ότι ο πρώην σας, σας ψάχνει. Θα το μάθετε μέσα στις επόμενες ημέρες μέσα από μια ξαφνική επικοινωνία ή και ακόμη χωρίς ανακοίνωση…προσωπική επίσκεψη.

Καρκίνος:8 Μπαστούνι

Όταν εσείς θα είστε έτοιμοι, θα πρέπει να μιλήσετε με την ειλικρίνεια σας, στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που πρέπει άμεσα να διορθωθούν στην συμπεριφορά και στα περιβάλλοντα του.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Λέων: 6 Καρό

Οι μέρες έχουν πολλές προσκλήσεις και προτάσεις διασκέδασης, από τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, που όλο και κάποιο αναπάντεχο φλερτ θα έρθει στην επιφάνεια.

Παρθένος: 4 Μπαστούνι

Μπορείτε αν εσείς το θέλετε, όλα να τα προλάβετε. Ερωτική και επαγγελματική ζωή, έχουν μέγιστες απαιτήσεις από εσάς, και θα ζητήσουν προσεχώς ακόμη περισσότερες!

Ζυγός: 7 Καρό

Ένα πρόσωπο, από τους κύκλους έχει εδώ και καιρό τρυφερά συναισθήματα για εσάς. Αυτό θα το διαπιστώσετε, όχι όμως προς έκπληξη σας, την επόμενη φορά που θα το δείτε.

taro-zodia-76

Σκορπιός: 2 Σπαθί

Όσα και να δώσετε, από την καρδιά σας αλλά και από τον χρόνο σας, σε μια σχέση, που έχει προβλήματα στην βάση της, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Προσπαθήστε το με άλλον τρόπο.

Τοξότης: 5 Σπαθί

Οι καταστάσεις και τα συναισθήματα, μέσα στον δεσμό – γάμο σας, θα πάνε πολύ καλύτερα αυτό το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Κάποια ταξιδάκια, θα σας ανανέωναν.

Αιγόκερως: 8 Κούπα

Κουβαλάτε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, πολλές τύψεις και ενοχές για καταστάσεις, που ακουμπούν το ξεχασμένο παρελθόν. Αυτό λήξτε το και απολαύστε το παρόν σας.

zwdia shmera

Τσιγγάνικη τράπουλα

Υδροχόος: 10 Καρό

Οι αποφάσεις, που έχει πάρει ο άνθρωπος σας, για την σχέση σας σίγουρα θα σας βρουν σε όλα σύμφωνους, και μάλλον μέσα στο έτος αυτό…κάτι σημαντικό θα αλλάξει.

Ιχθείς: 4 Κούπα

Εσείς ξέρετε πολλά, για τα στραβοπατήματα του συντρόφου σας, αλλά ακόμη δεν θέλετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Το Σαβ.Κο, είναι μια καλή στιγμή, για πιο σοβαρές συζητήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia