Υψηλές προσδοκίες στις οποίες κανείς δεν μπορεί να ανταποκριθεί 18-19/10

zwdia-provlepseis-astrologia

Υψηλές προσδοκίες στις οποίες κανείς δεν μπορεί να ανταποκριθεί 18-19/10 .

Υψηλές προσδοκίες : 18 Οκτωβρίου – Ήλιος τετράγωνο Κρόνος .

Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κάποιους περιορισμούς, όρια ή προσδοκίες. Αν αποφεύγετε κάποια εργασία ή μια υποχρέωση, αυτή η διέλευση ενδέχεται να σας δείξει τις συνέπειες αυτής της αποφυγής ή να σας προειδοποιήσει για τις ενδεχόμενες συνέπειες.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που απαιτεί να αποδεχτείτε την ανεπιθύμητη ευθύνη ή να περιορίσετε την ελευθερία σας με κάποιο τρόπο. Μπορεί να αποφασίσετε να ελέγξετε κάτι που είναι εκτός ελέγχου στη ζωή σας ή να κάνετε χώρο για μια νέα ανάπτυξη.

zodia-taro-45

Πιθανό να είναι πολύ αγχωτικό… ανάλογα με το πόσο άνετα αντιμετωπίζετε την ευθύνη, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με ζητήματα εξουσίας, ενδέχεται να βρεθείτε σε διένεξη με κάποιον υψηλόβαθμο, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης- ίσως επειδή δέχεστε μεγάλες πιέσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι μια στιγμή που σας προκαλεί να αναλάβετε δράση ή να πάρετε αποφάσεις, που συνεπάγονται ανάληψη περισσότερων ευθυνών.

Είναι επίσης ένα διάστημα που ίσως χρειαστεί να βρείτε καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσετε τα προσωπικά σας όρια, να αποδεχτείτε τους άλλους ή να μάθετε να διεκδικείτε τα δικά σας. Αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα…. οπότε προσπαθήστε να εργαστείτε εποικοδομητικά μ’ αυτήν, και όχι να της εναντιώνεστε.

Διαβαστε επισης : Μαντική τράπουλα Φατιμά –  Συντροφικές επικοινωνίες και συναντήσεις

zodia-astra-tarot

18 Οκτωβρίου – Αφροδίτη αντίθεση Ποσειδώνας

Ο ρομαντισμός, ο ιδεαλισμός, η φαντασία και η δημιουργικότητα ανθίζουν τώρα και πιθανόν να επηρεάσουν τις σχέσεις, τις αλληλεπιδράσεις, τα οικονομικά και τις αξίες σας – για το καλύτερο ή για το χειρότερο! Η συμπόνια, η φροντίδα και η ανιδιοτελής προσφορά μπορεί να είναι η σωστή κίνηση, αρκεί να θυμάστε ότι τα ιδανικά τείνουν να χάνουν μέρος από τη λάμψη τους, όταν μεταφράζονται σε σκληρή πραγματικότητα. Αν αυτό το ξεχάσετε, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Η απογοήτευση μπορεί επίσης να δείξει πως υπήρχαν κρυφές ελπίδες ή υψηλές προσδοκίες στις οποίες, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί. Στόχος σας είναι να εξισορροπήσετε την αθωότητα και τη λαχτάρα σας με την κρίση του μεγαλύτερου, σοφότερου και πιο ώριμου εαυτού σας. Κάντε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν αξιόπιστο φίλο ή σύμβουλο…αν έχετε την οποιαδήποτε αμφιβολία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

19 Οκτωβρίου – Άρης τετράγωνο Δίας

Σε αυτήν τη διέλευση, η ενέργειά σας είναι πιο προσιτή. Όμως αυτό θα μπορούσε να είναι περισσότερο προβληματικό, παρά χρήσιμο. Από τη μία πλευρά, έχετε περισσότερο ενθουσιασμό και κίνητρα για να κάνετε τολμηρά βήματα προς τους στόχους σας.

Ωστόσο, μπορεί να αναγκαστείτε να το κάνετε, λόγω ηθικού εξαναγκασμού…και όχι ελεύθερης επιλογής. Μπορεί επίσης οι ενέργειές σας να προκληθούν από υπερβολική ώθηση, παρά από την αίσθηση του σωστού, για τη συγκεκριμένη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Μαντική τράπουλα Φατιμά –  Συντροφικές επικοινωνίες και συναντήσεις

dream

Η ατμόσφαιρα πιθανόν να βαρύνει και να γίνει ανεξέλεγκτη…κάτι που υπονοεί πολύ θυμό, έντονη σεξουαλικότητα και μεγάλη επιθετικότητα. Η αυτοπεποίθηση, θα φανεί σαν αλαζονεία. Το θάρρος θα γίνει απερίσκεπτο ή αδιάφορο.

Αν δυσκολεύεστε να αναδείξετε αυτές τις ιδιότητες στον εαυτό σας, μπορεί να εκτοξευτούν με τρόπο τρομακτικό ή εκφοβιστικό. Μόλις όμως να εμφανιστεί η ενέργειά σας και να είστε σε καλύτερη θέση να μάθετε πώς να την εκμεταλλευτείτε, να εργαστείτε μαζί της και να την καλέσετε κατά βούληση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA