Φεγγάρια του Έρωτα 27-29/12 Συναντήσεις απο το Παρελθόν

zwdia-nea-selini-lewn

Φεγγάρια του Έρωτα 27-29/12

Φεγγάρια της Παρασκευής 27/12, κενό πορείας Σελήνης στον Αιγόκερω

Ενίοτε ξεχωρίζετε δύσκολα τις κοινωνικές γνωριμίες από τις φιλικές. Πόσο μάλλον να ξεχωρίσετε ποιοι είναι γνήσιοι φίλοι.

Φέτος δεν μπορείτε πλέον να διαμορφώσετε ξανά τη λίστα για τις χριστουγεννιάτικες κάρτες σας… Αλλά κάντε το για την επόμενη χρονιά!

zodia-taro-45

Κάποιοι θα λάβετε ένα χρηματικό ποσό ως δώρο Χριστουγέννων. Θα έρθει πάνω στην ώρα για να διευθετήσετε κάποιες υποχρεώσεις!
Θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο ζεστό και φιλόξενο. Αν το αντέχει το πορτοφόλι σας, προσλάβετε έναν ειδικό να σας κάνει τη διακόσμηση ή άλλες εργασίες. Άλλοι θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας!

Μπουχτίσατε με τις λογομαχίες και τις διαφορές στις οικογενειακές συναθροίσεις των εορταστικών ημερών; Κάποιοι θα δράσετε αυθόρμητα και θα αγοράσετε ένα εισιτήριο για οπουδήποτε… Αρκεί να φύγετε. Και μπορεί να μην θέλετε να ξαναγυρίσετε καν!
Σε κάθε περίπτωση, όλοι χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Θέλετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ακούστε μουσική, διαλογιστείτε, κάντε οτιδήποτε σας βοηθήσει να αποσυμπιεστείτε!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως προκύψει το ρομάντζο με μια καινούργια γνωριμία σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτυ!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

 

Φεγγάρια του Σαββάτου 28/12, η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε, να πείτε τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Να το κάνετε με κάθε δοθείσα ευκαιρία, αρκεί να δώσετε ισότιμο χρόνο και στους άλλους να μιλήσουν. Το πιο πιθανό είναι να μάθετε καινούργια πράγματα απ’ όσα θα ακούσετε!
Ένα άτομο από το παρελθόν βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό σας; Κάντε την κίνηση να το συναντήσετε, πριν λήξει αυτή η χρονιά.
Αν κάνετε σήμερα μια καινούργια γνωριμία, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιαστείτε… Ειδικά αν αυτό το άτομο διαφέρει απ’ τον συνήθη «τύπο σας». Με χαρά θα ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζατε!

Η ενέργεια της ημέρας: Να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας σε κάθε ρομαντική διεργασία αυτές τις μέρες. Δεν θα χάσετε!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ηλιακή έκλειψη 26/12  προβλεψεις  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Φεγγάρια της Κυριακής 29/12, η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο

Η μεγάλη ποσότητα εδεσμάτων αυτές τις μέρες, έχει ως αποτέλεσμα να μένει αρκετό φαγητό. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσετε με τα παιδιά σας τον τρόπο διαχείρισής του. Τονώστε το ανθρωπιστικό τους συναίσθημα: Προσφέρετε εθελοντικά τον χρόνο σας όλοι μαζί, για να μοιράσετε το φαγητό στα συσσίτια της περιοχής σας!

Κάποιοι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναζωπυρώσετε μια παλιά σας ερωτική φλόγα. Αφορμή θα είναι το ότι σκέφτεστε συχνά αυτό το άτομο τον τελευταίο καιρό.
Μια ανανέωση στην εμφάνισή σας, πάντα βοηθά για να μπείτε στο κλίμα αλλαγής της χρονιάς. Περάστε από το κομμωτήριο, ένα σαλόνι ομορφιάς ή αγοράστε καινούργια ρούχα. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει κατακόρυφα!

Η ενέργεια της ημέρας: Μην αφήνετε το μυαλό σας να τεμπελιάζει: Κρατήστε το σε εγρήγορση με πολλά παιχνίδια και ενδιαφέρουσες συζητήσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9