Χαρτομαντεία Τσιγγάνικη Τράπουλα 04-06/08. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη Τράπουλα 04-06/08. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

Χαρτομαντεία Αναλυτικά:

Κριός: 7 ΚΑΡΟ

Αν ξέρετε τι πρέπει να γίνει μέσα στην εργασία σας, για να σταματήσουν τα σχόλια γύρω από ένα φλερτ που υπάρχει, τότε απλά κάντε το άμεσα.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: 10 ΚΟΥΠΑ

Υπάρχει ένα άτομο, από τον φιλικό σας κύκλο, ίσως όχι και άμεσος γνωστός …που θέλει να σας πλησιάσει και να μάθει πιο πολλά για την ζωή σας και εσάς.

Δίδυμοι: 4 ΣΠΑΘΙ

Τα οικονομικά σας, έχουν σταθερή άνοδο και αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει υπερβολικά και μόνιμα την διάθεση και σε δεύτερο τόνο, θα ισορροπήσει και την αισθηματική σας σχέση.

Καρκίνος: 5 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μέχρι να γυρίσει σε ορθή φορά ο Ερμής 19/08, εσείς πιθανόν να βιώνετε μια παρατεταμένη ένταση μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μην σας ξεφύγει όμως από τον έλεγχο.

chartomanteia-44

Λέων: ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ

Θα δείτε μια σταδιακή βελτίωση και εξομάλυνση των καταστάσεων μέσα στον εργασιακό σας τομέα. Αυτό σίγουρα θα φέρει και την χαλαρότητα μέσα στην σχέση – οικογένεια σας.

Παρθένος: 8 ΣΠΑΘΙ

Έχετε προσπαθήσει με πολλούς και όμορφους τρόπους, να δώσετε τον άνθρωπο σας, να καταλάβει ότι πραγματικά δεν έχετε εσείς καμία σχέση, με τα άτομα του παρελθόντος του.

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη Τράπουλα 04-06/08

Ζυγός: 3 ΣΠΑΘΙ

Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας έχει προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να το πείτε μέσα από έναν διπλωματικό τρόπο.

taro-zodia-76

Σκορπιός: 5 ΚΟΥΠΑ

Θα φύγετε σίγουρα και άμεσα, από σχέσεις και καταστάσεις ερωτικού τύπου, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Μόνο απλά να στεναχωριέστε δεν σας ενδιαφέρει.

Τοξότης: ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ

Μέσα σε αυτόν τον μήνα που τρέχει εσείς θα βρείτε τον τρόπο, να δελεάσετε και πάλι το ερωτικό σας ταίρι, που έχει θυμώσει με κάποιον πρόσφατο σας καυγά.

Αιγόκερως: 7 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Από τα πιο βασικά σας ζητούμενα είναι να μείνετε μέσα σε αυτήν την καλή σχέση, και να μην αφήσετε τίποτα πλέον από το παρελθόν σας, να σας ενοχλήσει.

zwdia shmera

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη Τράπουλα 04-06/08

Υδροχόος: ΡΗΓΑΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να κυνηγήσετε κάποιες απαντήσεις από την μεριά του συντρόφου σας. Σίγουρα θα σας λυθούν πολλές απορίες.

Ιχθείς: 4 ΚΑΡΟ

Αν ξέρετε ότι ο πρώην σας ψάχνει κάποιον έμμεσο τρόπο να σας μιλήσει, και θέλετε και εσείς να του μιλήσετε, τότε μην βάζετε άλλα εγωιστικά εμπόδια μεταξύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75