Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Αύγουστος

ωροσκοπιο-2015-taro

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Αύγουστος

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο πλησιάζει, και έχει πολλές και σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές, σε κάθε ζώδιο!

Ωροσκόπιο, προβλέψεις για όλους:

Κριός: Έχετε κάνει πολλές γνωριμίες, όλο αυτό το τρέχον Καλοκαίρι, αλλά ακόμη ο μεγάλος έρωτας δεν σας έχει χτυπήσει την πόρτα. Μην απελπίζεστε, με τον Άρη να είναι μέσα σε ένα γήινο ζώδιο, όλο και κάτι θα εμφανιστεί που μπορεί να σας γοητεύσει σε κάθε επίπεδο.
Τυχερές ημερομηνίες : 25 + 29 Αυγούστου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Είστε πολύ ωμοί, στα λόγια σας αυτό το διάστημα, προς το πρόσωπο που αγαπάτε, και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι δεν βλέπετε πια καμία πρόοδο προς εσάς. Μέσα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα, σαφώς και μπορείτε να κάνετε τις προτάσεις σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 20 + 22 Αυγούστου

Δίδυμοι: Δεν θα έχετε άλλα περιθώρια να περιμένετε, από τον μουτρωμένο – θυμωμένο σας σύντροφο να σας απαντήσει, σε όλα αυτά που του έχετε παραθέσει. Αυτός ο μήνας είναι και ο τελευταίος, που θα μπορούσατε αθροιστικά να περιμένετε.
Τυχερές ημερομηνίες : 19 + 20 Αυγούστου

taro-tarw

Καρκίνος: Ύποπτα πράματα βλέπετε μέσα στην εργασία σας, και δεν σας αρέσει καθόλου. Πολλές ερωτοτροπίες και παρασκήνιο, που θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, μην σας παρασύρει και εσάς. Εσείς κρατήστε τους τύπους, μην δίνετε δικαιώματα, και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.
Τυχερές ημερομηνίες : 17 + 25 Αυγούστου

Λέων: Η διαίσθηση σας, δεν σας λέει ποτέ ψέματα. Έχετε καταλάβει, ότι κάτι δεν σας λέει ο άνθρωπος σας σωστά και όπως πρέπει. Αν τελικά ψάξετε λίγο και από μόνοι σας, μιας και τα άστρα ακόμη σας υποστηρίζουν, σίγουρα μπορείτε να ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει.
Τυχερές ημερομηνίες : 26 + 30 Αυγούστου

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Αύγουστος

zwdia - love

Παρθένος: Δεν θα κάνετε ακόμη κάποιες πιο βαρυσήμαντες συζητήσεις, με το ταίρι σας, παρά μόνο θα κάνετε λίγη υπομονή – θα περιμένετε τα χρονικά περιθώρια, που σας έχει πει – ζητήσει. Μετά από αυτό σίγουρα όλες οι απορίες σας θα έχουν λυθεί.
Τυχερές ημερομηνίες : 17 + 26 Αυγούστου

Ζυγός: Αυτός ο νέος έρωτας, που σας πολιορκεί και σας έχει ανεβάσει την διάθεση. Μάλλον αυτό είναι και το νέο σας ταίρι, απλά εσείς θα πρέπει να μην είστε ακόμη τόσο διαφανείς, αλλά να κρατήσετε περισσότερο το μυστήριο σας, και μέχρι η οικειότητα να βρει το κλειδί της καρδιάς σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 21 + 24 Αυγούστου

Σκορπιός: Υπάρχουν πολλές αντιπαλότητες με τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που ακουμπά τις δικές σας απαιτήσεις, που επί του παρόντος και όπως έχουν τα πράματα δεν μπορούν να ικανοποιηθούν. Η πίεση η έμμεση, σίγουρα δεν θα έφερνε κανένα αποτέλεσμα.
Τυχερές ημερομηνίες : 22 + 30 Αυγούστου

zodia-88

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Αυτά που λέτε ότι και τα τόσο θετικά, για τον πρώην σας, ίσως και μέσα από τους κοινούς σας φίλους, να φτάσουν σε αυτόν. Μπορεί να υπάρχει ακόμη μεταξύ σας κάποια κόντρα – αντιδικία. Αυτό, όμως δεν χρειάζεται να το ξέρει κανένας. Όλα θα ξεπεραστούν κάποια στιγμή.
Τυχερές ημερομηνίες : 25 + 26 Αυγούστου

Αιγόκερως: Μόνο το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να σας δώσει μια πιο καλή – ανεβασμένη ψυχολογία. Έχετε αφεθεί μέσα σε εργασία και οικογενειακές απαιτήσεις που τώρα δεν θα έχετε και πολύ χρόνο, για να σκεφτείτε τι έγινε στο ερωτικό σας παρελθόν.
Τυχερές ημερομηνίες : 18 + 24 Αυγούστου

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Αύγουστος

zwdia

Υδροχόος: Έχετε καταλάβει, ότι το ταίρι σας, έχει ανοίξει και πάλι τις επαφές ίσως και συναντήσεις με το παρελθόν του! Το τι μπορεί τελικά να συμβαίνει, μόνο εσείς θα το βρείτε. Μπορεί και τίποτα, παρά μόνο μια φιλική – τυπική επικοινωνίας.
Τυχερές ημερομηνίες : 20 + 29 Αυγούστου

Ιχθείς: Με το Καλοκαίρι, να είναι στα καλύτερα του, εσείς θα πρέπει να αφήσετε την ερωτική μιζέρια. Μπορεί να μην υπάρχει κάτι αυτήν την εποχή, που να σας ανεβάζει «εκεί» που θέλετε, αλλά είναι τόσο πολύ θερμό το κλίμα γύρω σας, από φλερτ που σίγουρα θα είστε στα καλύτερα σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 22 + 24 Αυγούστου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia