Ωροσκόπιο Δεύτερο 15μερο Ιανουαρίου 2020

erwtas-sxeseis

Ωροσκόπιο  Δεύτερο 15μερο Ιανουαρίου 2020 .

Ωροσκόπιο  :Ο Ιανουάριος συνεχίζεται και φανερώνει πολλές εκπλήξεις για όλα τα ζώδια.

Μεγαλύτερη επιτυχία περιμένει τους εκπροσώπους του νερού και της γης, στον αισθηματικό τομέα, και από τις 21/01 και μετά τα οικονομικά των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς, θα έχουν σταθερή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

zodia-taro-45

 

Κριός : Οι δράσεις που θα δείτε από τον άνθρωπο σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Έχει πια ξεκαθαρίσει από το άσχημο παρελθόν και αυτό που θέλει, είναι να κάνετε πια τα προσωπικά σας σχέδια, για το επόμενο διάστημα, που για όλα τα ζώδια της φωτιάς, θα είναι εξαιρετικό. Υποστήριξη θα υπάρξει και μέσα από τα επαγγελματικά σας, που έχουν πια άνοδο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 17 και 20 Ιανουαρίου

Ταύρος : Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα έχει για εσάς, μια σειρά, από εκκρεμείς καταστάσεις, που ζητούν τις λύσεις που μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε. Εσείς που έχετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μείνει μόνοι σας, πιθανόν και να βρεθείτε σε έναν ερωτικό κλοιό …που θα σας βάλει και πάλι στο παιχνίδι των συναισθημάτων.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 18 και 22 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο  Δεύτερο 15μερο Ιανουαρίου 2020 .

Ωροσκόπιο Δίδυμοι : Η πιο εύκολη λύση που πάντα δίνετε σε έναν καυγά, ή μια δύσκολη κατάσταση, είναι να εξαφανίζεστε, αφήνοντας τους πάντες με μια απορία. Σε αυτήν την φάση που βρίσκεστε, καλείστε να είστε παρόντες και να μιλήσετε πιο ανοιχτά, σε αυτά που σας ζητούν, και ειδικά σε υποθέσεις αισθηματικές. Ωστόσο, ουδείς σας δεσμεύει να μένετε μέσα σε καταστάσεις που δεν επιθυμείτε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 19 και 28 Ιανουαρίου

 

Καρκίνος : Το ταίρι σας, έχει κάποια δικά του θέματα – προβλήματα με τα οικονομικά του, και ίσως κάποιες κοινές αποφάσεις που είχατε πάρε, να τις καθυστερήσει. Μην αγχωθείτε…περαστικό είναι. Οι σχέσεις που έχουν το μόνιμο πρόβλημα γύρω από τρίτα άτομα, τρίτους γάμους και χιλιομετρικές αποστάσεις, μάλλον έχει έρθει η ώρα να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 21 και 31 Ιανουαρίου

μελλοντολόγος

Λέων : Κοιτάξτε με μια πιο αναλυτική και ώριμη ματιά, αυτά που σας προτείνει ο άνθρωπος σας, για το κοινό σας μέλλον. Κάντε τα ζυγίσματα σας, και πάρτε τις αποφάσεις σας. Αυτοί που είναι μόνοι τους, ίσως και να δεχτούν μια έντονη ερωτική πολιορκία, από τον κοινωνικό τους κύκλο. Τα αστρολογικά της εποχής σας δίνουν και άπλετο χρήμα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 17 και 30 Ιανουαρίου

Παρθένος : Από τις 17/01 και μέχρι τα τέλη του μήνα, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων που θα αφορούν κάποιον πρώην άνθρωπο που έχετε αφήσει κάποια αισθηματική σας ιστορία, στην μέση. Οι μέρες δίνουν τα περιθώρια για επαφές και συναντήσεις, που όσοι πραγματικά αγαπιούνται ακόμη, θα είναι μαζί και μόνιμα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 20 και 28 Ιανουαρίου

zwdia-tarw-zodia-19

 

Ωροσκόπιο  Δεύτερο 15μερο Ιανουαρίου 2020 .

Ζυγός : Δεν θα πρέπει να έχετε και τόση μεγάλη πια αγωνία και καημό, για το παρελθόν του συντρόφου σας. Ίσως το μόνο που θέλει είναι να κλείσει τα εκεί κεφάλαια, και να συνεχίσει μαζί σας. Το να το ανακυκλώνετε συνέχεια, δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Ίσα – ίσα που έχετε στο τώρα την ευχέρεια για να ασχοληθείτε με τις δικές σας υποθέσεις, γύρω από οικογένεια και εργασία.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 18 και 27 Ιανουαρίου

Ωροσκόπιο Σκορπιός : Έχετε εκπλήξεις να σας περιμένουν το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Το ταίρι σας, έχει κάποια ευχάριστα από τον οικονομικό του τομέα που θα βοηθήσουν …αυτήν την πολύπαθη σχέση μέσα στο πρώτο 6μηνο του έτους, να φτάσει και σε κάποια επίσημη δέσμευση. Τα επαγγελματικά σας, θα ενισχυθούν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 19 και 23 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Τοξότης : Όλες οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Ιανουαρίου, θα σας βοηθήσουν σε κάθε επίπεδο να βρείτε την άκρη του νήματος στην αισθηματική σας ζωή. Ο άνθρωπος σας έχει ήδη καταλάβει αυτά που του ζητάτε, και θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα, να σας τα προσφέρει απλόχερα. Τα εργασιακά σας, έχουν άνοδο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 29 και 30 Ιανουαρίου

Αιγόκερως : Έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση ερωτική, που δεν κάνει πια βήμα μπροστά. Όσο και να στεναχωριέστε, όσο και να πιέζετε τις καταστάσεις αν η άλλη πλευρά, δεν θέλει να προσθέσει κάτι επιπλέον στο μεταξύ σας, δεν θα το κάνει. Σκεφτείτε και μην χάνετε τον χρόνο σας, με υποθέσεις που και το ένστικτο σας, σας λέει ότι είναι λάθος.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 22 και 24 Ιανουαρίου

zodia-zvdia-75

Ωροσκοπιο  Δεύτερο 15μερο Ιανουαρίου 2020 .

Υδροχόος : Μια σκέψη σας, είναι γύρω από το να δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία σε κάποιον πρώην σύντροφο σας, που έχει επιστρέψει και θέλει να είστε μαζί. Σκεφτείτε λοιπόν, όλα τα ενδεχόμενα και πάρτε τις ώριμες σας αποφάσεις. Πολλά και τα ενδιαφέροντα …που θα σας παρουσιαστούν στα οικονομικά σας, μέσα από νέες προτάσεις – συνεργασίες.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 24 και 26 Ιανουαρίου

Ιχθείς : Έχετε δοκιμάσει τα πάντα, σε αυτήν την ζωή εσείς, τα παιδιά του Ποσειδώνα. Στο τώρα θα έχετε και την ευκαιρία, εσείς που ακόμη το αποζητάτε να βρείτε και τον άνθρωπο …που μπορεί να σας κάνει να εμπλακείτε, για ακόμη μια φορά, σε ένα ερωτικό παιχνίδι που θα δώσει μια μεγάλη πορεία, σε μια ισχυρή δέσμευση. Το τρίτο 10ήμερο τα οικονομικά σας, θα διορθωθούν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 19 και 31 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia