Άγιος Βαλεντίνος και ευκαιρίες για επανασύνδεση

zodia-9874

Άγιος Βαλεντίνος και ευκαιρίες για επανασύνδεση

Μετράμε ήδη ανάποδα για την γιορτή της Αγάπης σε όλον τον κόσμο. Αυτό μπορεί να παρουσιαστεί και σαν μια καλή δικαιολογία – αφορμή, για όσα ζευγάρια έχουν απομακρυνθείτε από τον αισθηματικό τους στόχο.

ζωδια της Φωτιάς :

Μιας και ο Άρης, ( το αρσενικό μας κομμάτι, η παρότρυνση και ο εγωισμός μας), βρίσκεται στο πιο σεξουαλικό ζωδιο του κύκλου, στον Σκορπιό, σίγουρα υπάρχει ένα αβαντάζ παραπάνω για να ολοκληρωθούν πειτυχώς επικοινωνίες και συναντήσεις, με άτομα που σας ενδιαφέρουν σε όλα τα επίπεδα. Ένα μήνυμα, είναι αρκετό μια να δημιουργήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση στο μυαλό του ενδιαφερόμενου. Σκεφτείτε μόνο κάτι έξυπνο και πρωτότυπο που θα σας διαφοροποιήσει από τις προηγούμενες φορές.

zodia-taro-45

Ευνοημένοι ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις: 25/03, 30/03, 28/07, 25/11,

ζωδια της Γης :

Το αστρολογικό σκηνικό είναι βοηθητικό, και με μια Αφροδίτη μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου να υποστηρίζει από τον σταθερό Αιγόκερω, όλα τα ζωδια της Γης. Καλλιεργείστε από σήμερα τις σκέψεις – ιδέες σας, και για το πως θα κινηθείτε την ημέρα των Ερωτευμένων. Ακόμη και αυτοί που έχουν απομακρυνθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μπορούν να ξαναχτίσουν τις γέφυρες των αισθημάτων και αυτό να είναι πια μόνιμο. !

Ευνοημένοι ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις: 26/04, 07/05, 10/09, 29/12

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια του Αέρα :

Μπορεί να έχετε απέναντι σας τον Κρόνο, αλλά για τον μήνα Φεβρουάριο, πολλά αυτά που θα σας χαροποιήσουν, ξεκινώντας από τα οικονομικά έως και τα αισθηματικά. Άσχημοι χωρισμοί, παρεμβολές τρίτων μπορούν να διαχειριστούν μέσα από σωστό λόγο και προτάσεις για το μέλλον. Μέχρι την επίμαχη ημέρα….διορθώστε τις γνωστές και λάθος συμπεριφορές σας, και σκεφτείτε το σενάριο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε.

Ευνοημένοι ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις: 19/06, 26/09, 25/01, 02/02

ζωδια του Νερού :

Η εύνοια της υπέρ-κινητικής σελήνης θα αποδώσει καρπούς από τις 12-17/02. Είναι ένα καταπληκτικό διάστημα…όπου δύνασθε όλα τα ζωδια του νερού, να επανορθώσετε τα λάθη. Ίσως μέσα σε όλες αυτές τις διαδικασίες να σας προσεγγίσει και η άλλη πλευρά πρώτη. Οι ισχυρές κοσμικές ροές του σύμπαντος είναι με το μέρος σας, και μέχρι να βρεθεί η χρυσή και πρακτική λύση για την επανένωση και με κοινή θέληση.

Ευνοημένοι ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις: 14/07, 20/11, 10/03, 15/03