Άνοιξη και φιλικές σχέσεις με ερωτικές αποχρώσεις

eytyxia

Άνοιξη και φιλικές σχέσεις με ερωτικές αποχρώσεις

 

Η νέα περίοδος της Άνοιξης έχει ξεκινήσει με τόσες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, που σίγουρα μπορεί να δώσει μια άλλη ματιά σε σχέσεις που ακουμπάνε την ’ερωτοφιλία’. Η νέα θέση της Αφροδίτης από τον άκρως συναισθηματικό Ιχθύ στις 12-03, βγάζει στην επιφάνεια, καταπιεσμένα συναισθήματα και ανομολόγητα πάθη. Αυτό κατ’ επέκταση μπορεί να μετατρέψει φιλίες σε δυνατούς έρωτες και μακροχρόνιες σχέσεις.

 

ζωδια της Φωτιάς:
Κριός: Πιέζεστε από όλες τις πλευρές. Μην έχετε όμως διλήμματα… θα τα καταφέρετε. Η κινητικότητα του Ήλιου στον Κριό, θα σας αποδώσει την δυναμική έτσι ώστε να κερδίσετε και πάλι το χαμένο έδαφος, και να φέρετε τον δύσκολο άνθρωπο σας και πάλι στα νερά σας. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας δικαιώσουν.
Ερωτικό διάστημα: 15-26 Μαρτίου

Λέων: Το πείσμα και η τετράγωνη λογική σας θα σας δώσει τις λύσεις που ψάχνετε για να βάλτε τα πράματα και τις δράσεις, σε μια σειρά μέσα στον δεσμό σας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στα ζευγάρια των Ταύρων, αυτοί που επωμίζονται τις περισσότερες δυσκολίες… είσαστε πάντα εσείς.
Ερωτικό διάστημα: 14-23 Μαρτίου

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Τοξότης: Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ήδη δρομολογήσει και μην τα ανακοινώνετε, αν πρώτα δεν τα έχετε φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε. Το ταίρι σας είναι πιστός σύμμαχος και θα σας βοηθήσει. Είστε από τα λίγα ευνοημένα ζωδια της εποχής.
Ερωτικό διάστημα: 18-23 Μαρτίου

ζωδια της Γης:
Ταύρος: Μπορείτε μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, να κάνετε μια νέα αρχή με τον άνθρωπο σας. Ζυγίστε πρώτα τα πάντα με την απόλυτη λογική σας και βρείτε τους ιδιαίτερους τρόπους να ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση… που τους τελευταίους μήνες έχει αφεθεί στην τύχη της.
Ερωτικό διάστημα: 17-29 Μαρτίου

Παρθένος: Στην σχέση σας έχει αναπτυχθεί πολύς ανταγωνισμός και αυτό την έχει βλάψει. Είστε όντως το πιο ανταγωνιστικό και ‘ιδιότροπο’ ζωδιο του κύκλου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ευνοεί ουδέναν. Το ταίρι σας δεν το βλέπει θετικά όλο αυτό και θα πρέπει να το μετριάσετε.
Ερωτικό διάστημα: 15-25 Μαρτίου

Αιγόκερως: Μην θεωρείτε κάτι δεδομένο… ιδιαίτερα αν αυτό προέρχεται από τον σύντροφο σας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχει μπερδέψει με την περίεργη συμπεριφορά του. Ψάξτε όλα τα ενδεχόμενα. Ψάξτε και σε εσάς, μήπως τελικά δεν είναι αυτός που σας συμπληρώνει ιδανικά.
Ερωτικό διάστημα: 12-20 Μαρτίου

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια του Αέρα:
Δίδυμοι: Έχετε δικαίωμα στη χαρά, στο σεξ, στη διασκέδαση, στον ρομαντισμό και οτιδήποτε ακουμπάει τον όρο ‘ ερωτική – συναισθηματική σχέση’. Αν όλα αυτά έχουν ξεχαστεί από το πολυάσχολο ταίρι σας, τότε θα πρέπει να του τα υπενθυμίσετε.
Ερωτικό διάστημα: 18-23 Μαρτίου

Ζυγός: Σκεφτείτε το πολύ καλά πριν κάνετε κάποια υπερβολή – τρέλα την οποία θα μετανιώσετε. Οι αστρολογικές όψεις και ιδιαίτερα οι όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε καθαρά. Ιεραρχήστε τα θέλω σας και μην επιτρέπετε σε πειρασμούς να σας αποπροσανατολίζουν.
Ερωτικό διάστημα: 25-30 Μαρτίου

Υδροχόος: Μήπως η σχέση που διατηρείτε, είναι μια πρακτική διέξοδος από την καθημερινή σας ρουτίνα και το υπερβολικά φορτωμένο σας πρόγραμμα; Σκεφτείτε μόνοι σας… και μην καθυστερείτε την ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου που νομίζει ότι είναι η ερωτική σας προτεραιότητα.
Ερωτικό διάστημα: 22-28 Μαρτίου

taro-oroskopio-54

ζωδια του Νερού:
Καρκίνος: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε από την πολυτάραχη καθημερινότητα σας. Ευχάριστα θα είναι και τα νέα που θα λάβετε από το έτερον σας ήμισυ, που μάλλον έχει καταφέρει και έχει οργανώσει τις επόμενες κοινές σας δράσεις και εξελίξεις.
Ερωτικό διάστημα: 21-27 Μαρτίου

Σκορπιός: Μην προχωρήσετε σε δεσμευτικές ενέργειες με τον άνθρωπο σας μέχρι τα τέλη του Μαϊου. Τα αστρολογικά δεδομένα πάνω σε όλα τα ζωδια του Νερού, δεν ευνοούν δεσμεύσεις ζωής. Μέχρι τότε ονειρευτείτε, οργανωθείτε και κάντε και τις όποιες αλλαγές χρειάζονται.
Ερωτικό διάστημα: 23-30 Μαρτίου

 

Ιχθείς: Μην επενδύετε τόσα πολλά σε ανθρώπους, που ακόμα δεν σας έχουν αποδείξει εμπράκτως το άδολο ενδιαφέρον τους. Αυτό σίγουρα ισχύει και για τη δική σας σχέση, και ειδικά αν έχετε δεσμό με ζωδιο του αέρα. Δώστε περισσότερο χρόνο για να δείτε την αλήθεια.
Ερωτικό διάστημα: 14-21 Μαρτίου