Ήλιος+Αφροδίτη+Ερμής+Δίας = Ερωτικό Χάος

Ήλιος+Αφροδίτη+Ερμής+Δίας = Ερωτικό Χάος

 

Στις 22/08 ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Λέοντα και προχωράει στην απέριττη και γήινη Παρθένο. Εκεί ήδη βρίσκονται ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ερμής. Με 4 “καλούς” πλανήτες, όλα πια είναι πιθανά. Η γενικότερη δυναμική πέφτει πάνω στα γήινα ζώδια.

Επιρροές στα ζώδια:

 

Παρθένος: Εσάς κοιτάνε όλοι και όλα. Αυτό είναι καλό και ίσως και δύσκολο. 4 πλανήτες σας έχουν ανατρέψει τα πάντα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι και εσείς έχετε χάσει την πυξίδα. Μην κάνετε αυτές τις ημέρες κάτι ακραίο.
Αστρολογική εύνοια: 100%

Ζυγός: Ασυνέπεια, ασυμφωνία και άλλες τέτοιες καταστάσεις ζείτε στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι κάτι που το έχετε επιτρέψει εσείς να συμβαίνει στη ζωή σας. Από τις 25/08 και ύστερα, που ο κυβερνήτης σας σάς υποστηρίζει, όλα τα αέρινα ζώδια κάντε τις αλλαγές σας.
Αστρολογική εύνοια: 91%αγαπη

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Δοκιμασίες περνάτε την τελευταία περίοδο. Το σύμπαν σας δίνει μηνύματα, έτσι ώστε να απομακρυνθείτε από τις κακοτοπιές, αλλά και από άτομα που επανειλημμένως σας έχουν αποδείξει την μετριότητα τους. Πιο τυχεροί όλων… οι αδέσμευτοι, που θα έχουν σωρεία προτάσεων για νέα σχέση.
Αστρολογική εύνοια: 88 %

Τοξότης: Διανύετε ένα δύσκολο διάστημα. Σίγουρα Άρης και Κρόνος σας έχουν πιέσει. Αυτό όμως σε βάθος χρόνου, μόνο σε κάτι καλό μπορεί να σας οδηγήσει. Να είστε προετοιμασμένοι και για επιστροφές από το πρόσφατο σας παρελθόν, αλλά και ξαφνικό χρήμα.
Αστρολογική εύνοια: 92 %

Αιγόκερως: Η επιτυχία σας είναι αμφίβολη. Πολλά αυτά που έχετε πράξει και ακόμη πιο λίγα αυτά που έχουν γίνει. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε. Οι μέρες θα σας δώσουν τις οικονομικές λύσεις, που σε ένα επόμενο βήμα θα σας ξεκαθαρίσουν και το τοπίο στα αισθηματικά.
Αστρολογική εύνοια: 89 %

Ήλιος+Αφροδίτη+Ερμής+Δίας = Ερωτικό Χάος

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος: Είσαστε μεταξύ δύο προσώπων. Πολλές οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό και την καρδιά σας για το ποιο είναι το σωστό. Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, είναι και αυτή που θα σας σπρώξει για την τελική σας απόφαση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.
Αστρολογική εύνοια: 95 %

Ιχθείς: Τα δεδομένα αλλάζουν και σας ξαφνιάζουν. Παρελθόν και παρόν μπερδεύονται. Έχετε κάνει πολλά λάθη και σίγουρα έχετε τρομάξει το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Αφροδίτη και Ποσειδώνας συνεργούν για να βρεθούν και από τις δύο πλευρές οι λύσεις.
Αστρολογική εύνοια: 90 %

Κριός: Έχετε κάνει πάρα πολλές παρασπονδίες, και το πιο πιθανό είναι να έχετε γίνει αντιληπτοί από τον άνθρωπο σας. Μπορείτε ακόμη να σώσετε καταστάσεις. Τα άστρα σας δίνουν μια παραπάνω γοητεία και πειθώ, για να φέρετε και πάλι το άτομο που αγαπάτε κοντά σας.
Αστρολογική εύνοια: 89 %

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ήλιος+Αφροδίτη+Ερμής+Δίας = Ερωτικό Χάος

Ταύρος: Πολλά τα ζητήματα που έχουν συσσωρευτεί στην καθημερινότητα σας και σας ταλαιπωρούν. Όλα τα γήινα ζώδια έχουν μια υπεροχή, που μπορεί να τους ανοίξει δρόμους. Μεγάλες επιτυχίες θα σημειωθούν και σε ζευγάρια, που προσπαθούν να επανασυνδεθούν.
Αστρολογική εύνοια: 97 %

Δίδυμοι: Υπάρχει μια απογοήτευση στα μάτια σας, για όλη αυτή την αδικία που έχει συντελεστεί στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες που όλα θα αντιστραφούν, είναι κοντά. Οι πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα στρώνουν το κόκκινο χαλί στις επιτυχίες.
Αστρολογική εύνοια: 84 %

Καρκίνος: Θέλετε τη συνείδηση σας ήσυχη. Είστε από τα πιο ευαίσθητα και ευθεία άτομα, σε οτιδήποτε συσχετίζεται με την αληθινή αγάπη. Το πρακτικό σας πνεύμα θα αναζητήσει και εν τέλει θα βρει, τα προβλήματα που απαγορεύουν την εξέλιξη των αισθημάτων.
Αστρολογική εύνοια: 87 %

Λέων: Περάσατε μέσα από το πυρ πραγματικά, όλο αυτό το τελευταίο διάστημα. Όλα ανατράπηκαν αλλά τουλάχιστον είχατε την ευκαιρία να δείτε τα αληθινά πρόσωπα και τις σχετικές προθέσεις. Τα άστρα συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν.
Αστρολογική εύνοια: 90 %

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις