Ήλιος Αφροδίτη και Ερμής φανερώνουν ερωτικά μυστικά

astrologia-27-7-2-8

Ήλιος Αφροδίτη και Ερμής φανερώνουν ερωτικά μυστικά

Ο οίκος του Υδροχόου φιλοξενεί την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο, με αποτέλεσμα αυτοί οι πλανητικοί συσχετισμοί – όψεις, να προκαλούν έντονους τριγμούς στις συναισθηματικές επικοινωνίες. Πολλά ερωτικά μυστικά και καλά κρυμμένα λάθη του παρελθόντος, να ψάχνουν την διέξοδο προς το φως.

Κριός: Είσαστε σίγουρα το πιο ερωτικό ζωδιο, όμως αν δεν τιθασεύσετε αυτήν την ασταμάτητη υπερβολή σας γύρω από ερωτικά – σεξουαλικά θέματα, σίγουρα κάτι θα γίνει λάθος…και δεν το θέλετε.
Επικίνδυνη ημερομηνία: 25 Φεβρουαρίου

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σας σε ένα αέρινο ζωδιο, δεν θα μπορέσει να κρατήσει τις κρυφές ενοχές και τα μυστικά για πολύ ακόμη. Τολμήστε να μιλήσετε και να ισορροπήσετε με τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι αξίζουν να μην πληγωθούν.

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Ο φτερωτός Ερμής το μόνο που μπορεί να σας κάνει αυτήν την περίοδο από τον συγγενικό Υδροχόο, είναι να σας παρουσιάσει προσεχώς, μια παλιά σας περιπέτεια, που είχε λήξει άδοξα….και να σας δώσει τις κατάλληλες επικοινωνιακές ευκαιρίες για να δείτε αν μπορείτε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

Καρκίνος: Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο θα σας δοκιμάσουν σε επίπεδο συναισθημάτων….για ακόμη μια φορά. Πολλά τα νέα και οι ειδήσεις που θα σας αποκαλυφθούν για τον σύντροφο σας, και το ίσως ύποπτο – περίεργο παρελθόν του.

Λέων: Μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου καλό θα ήταν να μην πράξετε προς την κατεύθυνση να ψάξετε άτομα και πληροφορίες που ανήκουν στο παρελθόν σας. ίσως μπλεχτείτε παραπάνω, ίσως και να στεναχωρηθείτε. Αφήστε το παρόν και τις ομορφιές του, να σας κατακτήσει.

Παρθένος: Δεν έχετε την φήμη του ζωδίου με το ένοχο και αμαρτωλό παρελθόν. Ωστόσο αν είστε ήδη σε σχέση, μην δώσετε περισσότερη σημασία σε τυχόν τρίτα πρόσωπα, που θα φανερωθούν από την πλευρά του συντρόφου σας.

Ζυγός: Δέχεστε ισχυρή πίεση για να μιλήσετε και να πείτε τις αλήθειες των συναισθημάτων σας. Αν τελικά όμως δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. ..τότε ζητήστε τον απαραίτητο χρόνο. Οι μέρες μεταξύ 21-25/02, σας δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τον καλό σας εαυτό.

Σκορπιός: Πολλές οι προκλήσεις και οι αντικλίσεις που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, που παγώνουν αισθήματα και σκέψεις, για ένα δημιουργικό μέλλον. Πολλά και τα λάθη που συνεχίζονται να γίνονται. Με αυτήν την συγκρουσιακή κατάσταση, τίποτα δεν θα βελτιωθεί. Μετά τις 20/02, όπου οι όψεις του Άρη είναι πιο μετριασμένες, προς τον ερωτικό σας συνδυασμό, θα υπάρξει η δυνατότητα για διάλογο.

Τοξότης: Πολλές οι ευκαιρίες που θα δοθούν για μια παρατεταμένη περίοδο χαλάρωσης, πριν μπείτε και πάλι στην διαδικασία των καθημερινών σας απασχολήσεων, που είναι και από τις δύο πλευρές …πολλές. Δεν υπάρχει τίποτα που να σκιάσει τις μέρες που έρχονται.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αιγόκερως: Δεν είσαστε το ίδιο ενθουσιώδεις όπως μερικές εβδομάδες ίσως και μήνες πριν. Αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει αυτή η μαγεία πια μεταξύ σας, και δεν υπάρχει επίσης και τίποτα πρακτικό που να σας ενθαρρύνει την κοινή πορεία. Ίσως αυτό να οφείλετε και στα ‘ παραπατήματα’, του γόη – ερωτιάρη του ζωδιακού!

Υδροχόος: Πολύ χώρο θα ζητήσει και χρόνο το ταίρι σας, προκειμένου να μπορέσει και πάλι να εγκλιματιστεί. Μην απορήσετε και μην πάει το μυαλό σας μακριά. Κάντε αυτό που σας ζητάει, και θα διαπιστώσετε ότι θα επιστρέψει με καλύτερη διάθεση, και πολλές προτάσεις για τις επόμενες εβδομάδες – μήνες.

Ιχθείς: Δυσκολίες υπάρχουν στην επικοινωνία σας, όπως πάντα άλλωστε. Οι μέρες, θα είναι δοκιμαστικές πια για την ερωτική σας σχέση, προκειμένου να αντιληφτείτε και οι δύο, αν τελικά πρέπει να συνεχίσετε μαζί. Σκεφτείτε πρακτικά τι έχει χαθεί μεταξύ σας, και αν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης και εξέλιξης.