Ήλιος στον Καρκίνο – Η ερωτική πίστη δοκιμάζεται

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

Ήλιος στον Καρκίνο – Η ερωτική πίστη δοκιμάζεται

Στις 22 Ιουνίου, το Αρσενικό Φως του ζωδιακού περνάει στον Καρκίνο. Αυτό σε όψεις με την Αφροδίτη, θα δώσει μια νέα πνοή σε όλες τις συναισθηματικές υποθέσεις, που έχουν μείνει στάσιμες.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Για έναν μήνα ο Ήλιος, θα παραμείνει μέσα σε ένα θηλυκό ζώδιο. Αυτό μπορεί σίγουρα να μαλακώσει την σκληρή σας ψυχή και θα την φέρει σε πιο εύκολες και συμβιβαστικές λύσεις, και ειδικά μέσα σε ερωτικές σχέσεις που έχουν μείνει μετέωρες.
Ερωτική ημερομηνία: 10 Ιουλίου

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Δονήσεις σε καρδιά και μυαλό θα φέρει ο Ήλιος, μέσα στον Καρκίνο και σε μοιραίες όψεις με τον κυβερνήτη σας. Είσαστε ίσως και οι πιο επωφελημένοι της εποχής, με τις περισσότερες επανασυνδέσεις και ερωτικές εξομολογήσεις… και όχι από την δική σας πλευρά.
Ερωτική ημερομηνία: 29 Ιουνίου

Δίδυμοι: Επιτέλους και λίγη ησυχία στον ζωδιακό κύκλο. Τώρα που ο Ήλιος φεύγει από πάνω σας, θα βγείτε και εσείς από την πρίζα! Η υπερένταση και η υπερκινητικότητα ρίχνουν τους ρυθμούς τους, και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ζευγάρια θα απομακρυνθούν, από λεκτικές εντάσεις και απομακρύνσεις.
Ερωτική ημερομηνία: 26 Ιουνίου

Καρκίνος: Η ενέργεια πάνω σας είναι δεδομένη. Όλα είναι στρωμένα στο πόδια σας, και όλοι περιμένουν να πείτε τις επιθυμίες σας. Σκεφτείτε το από τώρα, καθώς έχετε στην διάθεση σας μόνο 4 εβδομάδες, που όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Ακόμη και εκείνη την δύσκολη επανένωση, που έχετε κατά νου!
Ερωτική ημερομηνία: 12 Ιουλίου

Λέων: Είτε είστε σε δέσμευση είτε είστε μόνοι σας, η ψυχολογία θα ανέβει και θα γίνετε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για κόσμο που μέχρι τώρα, αγνοούσατε τα ερωτικά του μηνύματα και προτάσεις. Τοποθετήστε τα θέλω σας σε μια ιεραρχία και πράξτε.
Ερωτική ημερομηνία: 25 Ιουνίουtaro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Παρθένος: Υπάρχουν τρίτα πρόσωπα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά εσείς είτε δεν τα βλέπετε, είτε δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις. Όποια και να είναι η θέση σας, να είστε σίγουροι ότι πριν την πανσέληνο του Ιουλίου, εσείς θα έχετε ξεκινήσει κάτι καινούργιο στα ερωτικά σας.
Ερωτική ημερομηνία: 30 Ιουνίου

Ζυγός: Νερό και αλάτι, ότι έγινε το προηγούμενο διάστημα. Η Αφροδίτη κάτω από την εύνοια του Ήλιου, θα σας δώσει ότι σας έχει στερηθεί σε αισθηματικό και συντροφικό επίπεδο. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βρουν κάποιον να τους ταιριάζει.
Ερωτική ημερομηνία: 28 Ιουνίου

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός: Είσαστε σε μια ετοιμότητα. Το ζωδιακά σας ένστικτο είναι αλάνθαστο και προμηνύει εξελίξεις, προσεχώς. Μέχρι την λήξη του Ιουνίου, θα προκύψουν γεγονότα και αποκαλύψεις που θα σας λύσουν τις παλιές σας απορίες, και σίγουρα αυτό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και τι θέλετε τελικά στην προσωπική σας ζωή.
Ερωτική ημερομηνία: 04 Ιουλίου

Τοξότης: Είστε ενισχυμένοι σε κάθε έναν τομέα της ζωής σας, και αυτό θα το παρατηρήσουν όλοι οι κοντινοί σας άνθρωποι. Υποθέσεις ερωτικής φύσεως που ακόμη σας ταλαιπωρούν, θα βρουν την τελική τους ευθεία προς την λύση τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, θα συναντηθούν με καινούρια αγάπη.
Ερωτική ημερομηνία: 14 Ιουλίου

Αιγόκερως: Είναι οι ημέρες που θα φέρουν μεγάλες ρήξεις και ξεκαθαρίσματα στα περισσότερα ζώδια της γης, αλλά πολύ για το δικό σας. Μην υπερενθουσιάζεστε με αυτά που σας υπόσχονται. Δείτε τις πράξεις του τότε και του τώρα, και κάντε τον απολογισμό σας. Αυτό ισχύει και για τους αδέσμευτους και τις καινούργιες επαφές
Ερωτική ημερομηνία: 18 Ιουλίου

Υδροχόος: Έχετε στρέψει το ενδιαφέρον σας στην οικογενειακή ζωή. Δεν σας απασχολεί και πολύ το προσωπικό σας κομμάτι, καθώς δεν υπάρχει και τίποτα στο παρόν που να τραβάει το ενδιαφέρον σας. Από τις αρχές του νέου μήνα του Ιουλίου, πολλά όμως θα αλλάξουν. Το Καλοκαίρι πάντως θα συνεχιστεί με καλή παρέα.
Ερωτική ημερομηνία: 23 Ιουνίου

Ιχθείς: Θα πραγματοποιήσετε ευχάριστες συναντήσεις με πολύ καινούργιο κόσμο από τις 25/06 και μετά. Αυτή η κινητικότητα θα σας προσφέρει και προσεγγίσεις με ερωτικό περιεχόμενο. Οι ψευδαισθήσεις που παρελθόντος θα χαθούν με τον καιρό, και εσείς θα βρείτε τον κατάλληλο επιτέλους άνθρωπο στην ζωή σας.
Ερωτική ημερομηνία: 27 Ιουνίου