Ήλιος στον Λέοντα: Η συνάντηση των Βασιλέων

Ήλιος στον Λέοντα: Η συνάντηση των Βασιλέων

Ανεβείτε όλοι στη σκηνή, ο Ήλιος περνάει στον εκδηλωτικό Λέοντα!

Να είστε έτοιμοι για βρυχηθμούς, γιατί ο βασιλιάς του ουρανού θα παραμείνει στον ζωδιακό βασιλιά από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 22 Αυγούστου. Και αυτή θα είναι μια συλλογική στροφή προς τη χαρά, την ψυχαγωγία, τον ρομαντισμό και την δημιουργία. Κερδίστε όσα περισσότερα μπορείτε από το πέρασμα του Ήλιου από τον Λέοντα, μάθετε πώς στις προβλέψεις που ακολουθούν:

 

Κριός
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και είναι το καλύτερό σας, καθώς ο Ήλιος ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας της Έκφρασης. Αυτή θα είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα νέο δημιουργικό έργο σας ή να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας προς πιο καινοτόμες κατευθύνσεις. Ενισχύστε την ελκυστικότητά σας και τις ευκαιρίες για ρομάντζο, μιλώντας από την καρδιά σας και μοιράζοντας με γενναιοδωρία τα χαρίσματά σας. Αν αφήσετε όμως την υγιή σας αυτοπεποίθηση να μετατραπεί τώρα σε αλαζονεία, θα μπλοκάρετε την προσέγγιση που επιθυμείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος
Αξιοποιήστε την προώθηση που θα δεχθεί η έμπνευσή σας για να στήσετε ή να αναστήσετε το σπίτι των ονείρων σας, γιατί ο Ήλιος ενεργοποιεί τον 4ο Οίκο σας της Οικιακής ζωής. Όσα σχέδια για βελτίωση του σπιτιού σας είχαν βαλτώσει τελευταία, τώρα είναι η ιδανική εποχή να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να αναδυθούν και παλιές σχέσεις, προκειμένου να ελευθερωθείτε από παλιές προσκολλήσεις. Ακόμη κι αν χρειαστείτε κάποια συναισθηματική στήριξη, είναι η κατάλληλη εποχή να την αναζητήσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι
Είστε οι αγγελιαφόροι του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό το επικοινωνιακό σας ταλέντο κεντρίζεται τώρα που ο Ήλιος φωτίζει τον 3ο Οίκο σας της Σκέψης και της Πληροφορίας. Αδράξτε όλη την στιβαρή ενέργεια του βασιλιά, ερευνώντας διάφορες οπτικές στα πράγματα. Μην διστάσετε στη συνέχεια να μοιραστείτε τα τις γνώσεις σας με τον κόσμο. Αν μάλιστα τώρα αποδιώξετε τετριμμένες αντιλήψεις που στηρίζατε σε παλιές εμπειρίες, θα ανοίξετε την πόρτα σε νέα ρομάντζα – ίσως και μόλις έξω από την δική σας πόρτα!

Καρκίνος
Ο Ήλιος στον Λέοντας θα σας ανοίξει ευκαιρίες για να γίνετε πιο δημιουργικοί με τα οικονομικά σας, καθώς επηρεάζει τον 2ο Οίκο σας των Πηγών Εσόδων. Μήπως αναζητάτε νέες προσεγγίσεις προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας; Σκέφτεστε κάτι που να το απολαμβάνετε και να είστε αφεντικό του εαυτού σας; Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι το έναυσμα και η τύχη θα είναι με το μέρος σας για να στήσετε νέες βάσεις, γι’ αυτό μη διστάσετε να πάρετε το ρίσκο.

Λέων
Ώρα για παράσταση! Περιμένατε όλη τη χρονιά για αυτή τη δική σας στιγμή με τον Ήλιο, και επιτέλους έφτασε. Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας, να υιοθετήσετε νέα οπτική στα πράγματα και να ξεκινήσετε τα νέα σας σχέδια. Δεν γίνεται να νιώσετε περισσότερη χαρά, να εκφραστείτε πιο αυθεντικά και να λάμψετε περισσότερο από μέσα προς τα έξω!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Παρθένος
Η εσωτερική σας λάμψη θα είναι τώρα πιο φωτεινή, αν και θα το ξέρετε μόνο εσείς. Κι αυτό γιατί ο Ήλιος θα ωθήσει τον 12ο Οίκο σας του Ασυνείδητου. Δώστε μεγάλη σημασία στα όνειρά σας, καθώς ενδέχεται να σας έρθουν από εκεί οι δημιουργικές λύσεις για να αφυπνιστούν νέες προκλήσεις ζωής. Αυτή είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξεκουραστείτε αρκετά για να υπηρετήσετε το πνεύμα σας. Θα σας χρειαστεί αυτή η εποχή ηρεμίας για να προετοιμαστείτε για τον επόμενο μήνα, που ο Ήλιος θα έρθει να επισκεφθεί εσάς και θα σας ανεβάσει στη σκηνή!

Ζυγός
Ο Ήλιος θα θερμάνει τον 11ο Οίκο σας της Ομαδικής Εργασίας, των Φίλων και της Δικτύωσης. Ψηλά στην ατζέντα σας θα βάλετε τις δημιουργικές συνεργασίες και θα νιώσετε πολύ άνετα να αναλάβετε τα ηνία ομάδων και οργανώσεων. Δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν οι φίλοι σας με δραματικές επιδείξεις εγωισμού. Αυτό θα είναι μία από τις προκλήσεις που θα δεχθείτε για να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, και ίσως τώρα να κληθείτε να απαγκιστρωθείτε από σχέσεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν πια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός
Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σας να προτιμά να είναι στο παρασκήνιο, όμως αυτό το μήνα θα βρεθείτε στο προσκήνιο γιατί ο Ήλιος φωτίζει τον 10ο Οίκο σας της Δημόσιας Εικόνας. Θα καταστείτε έτοιμοι να αναλάβετε πιο πολλές πρωτοβουλίες όσο αφορά την καριέρα σας, και θα προσεγγίσετε τη δουλειά σας με περισσότερη δημιουργικότητα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δραματικές αλλαγές προκειμένου να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό στα επαγγελματικά σας. Δεν πρέπει όμως να εμμείνετε σε παλιές μεθόδους, που σας εμποδίσουν να φτάσετε την επιτυχία.

Τοξότης
Νιώθετε σαν στο σπίτι σας με τόση έντονη και δραστική ενέργεια στην ατμόσφαιρα, που κεντρίζει τον λατρεμένο 9ο Οίκο σας των Ταξιδιών και της Επέκτασης. Είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε τις θερινές σας διακοπές, κατά προτίμηση σε έναν απομακρυσμένο και σχεδόν απροσπέλαστο προορισμό! Δεν αποκλείεται ωστόσο, η ένταση με την οποία θα εκφράζετε τώρα τις πεποιθήσεις σας να διώξει κάποιους από κοντά σας. Γι’ αυτό να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η δική σας εκδοχή της αλήθειας, είναι μόνο ένα κομμάτι του ολοκληρωμένου φιλοσοφικού γρίφου…

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως
Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και ρίχνει φως στις πιο μύχιες γωνιές του υποσυνειδήτου σας, κάνοντάς σας να αντιμετωπίσετε εκείνες τις πλευρές του εαυτού σας που προτιμάτε να κρατάτε κρυμμένες. Το πέρασμα του Ήλιου από τον 8ο Οίκο σας του Εσώτερου κόσμου, ίσως να μην είναι ό,τι πιο ευτυχές για εσάς. Θα σας προσφέρει όμως μια μοναδική ευκαιρία να νιώσετε και να απελευθερώσετε όσα λιμνάζοντα συναισθήματα σας εμποδίζουν να προσεγγίσετε την οικειότητα. Η ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας άτομα είναι η καλύτερη προσέγγιση.

Υδροχόος
Ο Ήλιος στον Λέοντα κεντρίζει τον 7ο Οίκο σας της Συντροφικότητας, που είναι το κλειδί για την απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση – και θα ανοίξει την πόρτα για νέα ρομάντζα ή την ανανέωση της παρούσας σχέσης σας. Επιστρατεύστε όλη σας τη δημιουργικότητα για να προσεγγίσετε την μέγιστη ψυχαγωγία με τους φίλους σας αλλά και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η υπερβολική ανάλυση και η συνεχής σκέψη για το μέλλον, σας εμποδίζει να λειτουργήσετε αυθόρμητα και να εκτιμήσετε πλήρως τα δώρα που σας προσφέρει το παρόν. Ακολουθήστε την καρδιά σας και δώστε λίγη άδεια στο πολυάσχολο μυαλό σας!

zwdia-66

Ιχθύες
Οι γήινες και απτές πτυχές της ζωής σας είναι αυτές που θα θελήσετε να κάνετε πιο απολαυστικές, τώρα που ο Ήλιος ενεργοποιεί τον 6ο Οίκο σας της Εργασίας, της Υγείας και των Καθημερινών υποχρεώσεων. Μπορεί να σας φαίνετε κοπιαστικό να χειριστείτε πολλά από όσα είναι γραμμένα στη λίστα σας για την προσωπική σας βελτίωση. Όμως τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προσεγγίσετε την ρουτίνα σας από μια πιο φρέσκια και δημιουργική πλευρά. Υιοθετήστε την αίσθηση του χιούμορ στα επαγγελματικά σας και θα δείτε ότι θα καταφέρετε να απομακρύνεστε από τα δράματα αντί να παρασύρεστε από αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia