Ανάδρομος Κρόνος – Με την πλάτη στον τοίχο

ermis-anadromos

Ανάδρομος Κρόνος – Με την πλάτη στον τοίχο

 

Στις 25 Μαρτίου ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη φορά και μέχρι τις 13 Αυγούστου -16, θα δημιουργεί ανατροπές στα περισσότερα ζωδια. Η ταυτόχρονη σχεδόν πορεία του, με την έναρξη του νέου ζωδιακού κύκλου, θα δώσει αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια σε υποθέσεις, που πρέπει ούτως η άλλως, να ολοκληρωθούν.

 

ζωδια της Φωτιάς:

Κριός: Οι κακές σας συνήθειες θα βγουν στην επιφάνεια και θα εκπλήξουν δυσάρεστα τον περιβάλλον σας. Μέσα σε αυτούς ίσως και το αγαπημένο σας ταίρι, που σας τα έχει μαζεμένα εδώ και καιρό. Εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα το γιατί. Αποφύγετε, επίσης και κινήσεις με σκοπό την επανένωση, δεν υπάρχει εύνοια μέχρι τα τέλη του Μαρτίου.
Προσοχή οι γεννημένοι: 15/04, 18/04

Λέων: Πολλά τα μυστικά που θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας προβληματίσουν. Θα δεχτείτε επιθέσεις από το ταίρι σας, για λάθη που έχετε κάνει πολλάκις στο παρελθόν. Οι μέρες απαιτούν σύνεση και εγκράτεια. Αυτοί που έχουν διπλές ζωές, ας είναι επίσης διπλά προσεχτικοί στις κινήσεις και στις επικοινωνίες τους.
Προσοχή οι γεννημένοι: 05/08, 12/08

zodia-taro-45

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Τοξότης: Οι ρόλοι έχουν μοιραστεί, και εσείς αυτήν την περίοδο φέρετε και τον πιο δύσκολο. Ο Κρόνος ήδη σας έχει λιμάρει αρκετά, τα άσχημα χαρακτηριστικά σας, τώρα όμως έρχεται η ώρα που θα πρέπει να αποδείξετε και στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και στον οικονομικό σας τομέα, ότι όντως έχετε πάρει τα μαθήματα σας.
Προσοχή οι γεννημένοι: 29/11, 17/12

ζωδια της Γης:

Ταύρος: Δυσκολίες θα βρείτε μέχρι τις 12-04, σχεδόν στα πάντα. Δεν χρειάζεται όμως να πιέσετε τις καταστάσεις ή τους ανθρώπους στα περιβάλλοντα σας. Μόνο προβλήματα και εκρήξεις μπορούν να δημιουργηθούν. Ακόμη και σχέσεις που παραπαίουν μεταξύ ηθικής και νομιμότητας, θα τερματιστούν.
Προσοχή οι γεννημένοι: 27/04, 06/05

Παρθένος: Οι θετικοί αστρολογικοί συνδυασμοί πάνω από το κεφάλι σας θα διαρκέσουν, μέχρι και τα τέλη του μήνα. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα καλείστε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, είτε μέσω επικοινωνιών, είτε μέσω φυσικών συναντήσεων, για να λύσετε παρεξηγήσεις και αδικίες.
Προσοχή οι γεννημένοι: 26/08, 11/08

Αιγόκερως: Δηλώνετε παρόν σε όλα, και αυτό σας δημιουργεί μια παραπάνω δυσκολία σε όλα αυτά που επιδιώκετε να κάνετε, για εσάς και τον άνθρωπο σας. Έχει έρθει η σωστή πια ώρα για να βάλετε τα πράματα, στο σωστό τους μέγεθος και όγκο. Η ζωή σας δεν τα χωράει όλα. Δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο και καλύτερα.
Προσοχή οι γεννημένοι: 26/12, 10/01

ζωδια του Αέρα:

Δίδυμοι: Είσαστε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο όλου του ζωδιακού κόσμου. Ο ανάδρομος Κρόνος απέναντι σας, το μόνο που μπορεί πια να σας κάνει, είναι να σας φανερώσει απλόχερα οικονομικές και συναισθηματικές ευκαιρίες, για να εξελίξετε πιο γοργά τα περίπλοκα και ιδιαίτερα σχέδια σας.
Προσοχή οι γεννημένοι: 25/05, 05/06

Ζυγός: Μετά την έκλειψη, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Δεν σας ακουμπάει καθόλου το δύσκολο αυτό αστρολογικό φαινόμενο. Οι όψεις του κυβερνήτη σας στον Κριό, σας δίνουν μεγάλες ευκαιρίες για να φέρετε πια σε μια ισορροπία την αισθηματική σας ζωή. Επίσης θα σας δοθούν εύσημα από τον εργασιακό σας χώρο.
Προσοχή οι γεννημένοι: 25/09, 15/10

Υδροχόος: Η αυτοπεποίθηση σας θα ενισχυθεί από τις αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας, με τον πύρινο πια Ερμή. Παλιές ιστορίες που πια δεν έχουν να σας προσφέρουν χαρά η υλική σταθερότητα, καλό θα ήταν να τις δείτε με μια πιο αναλυτική ματιά… και εν τέλει να αποφασίσετε τι θα κρατήσετε μαζί σας.
Προσοχή οι γεννημένοι: 02/02, 14/02

prodosia

ζωδια του Νερού:

Καρκίνος: Δέχεστε τα πυρά της Πανσελήνου. Δεν υπάρχει όμως λόγο ανησυχίας, καθώς ο Κρόνος θα σας βοηθήσει έντονα για να τολμήσετε και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, στην ερωτική σας πραγματικότητα. Ακόμη και υποθέσεις που σας στεναχωρούν, θα καταφέρετε είτε να τις διακόψετε είτε να τις ισορροπήσετε.
Προσοχή οι γεννημένοι: 30/06, 01/07

Σκορπιός: Οι αισθηματικές σας επενδύσεις, στο τώρα μόνο θα αποδείξουν πόσο σωστές είναι, και σίγουρα πόσο ασφαλείς. Πολλά από τα λάθη, και τις παράλληλες καταστάσεις τυχόν, για του υπόγειους Σκορπιούς, θα αποκαλυφτούν, και με όχι ευχάριστες συνέπειες. Πάρτε προκαταβολικά τα μέτρα σας… έρχονται ξαφνικές αναταραχές.
Προσοχή οι γεννημένοι: 28/10, 09/11

Ιχθείς: Θα αντιληφθείτε ίσως πιο καθαρά από κάθε άλλη φορά, τις αληθινές προθέσεις όλων αυτών που σας περικυκλώνουν και θέλουν κάτι από εσάς. Μέσα σε αυτό, θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε και το τι αποζητά πια και το συντροφικό σας ταίρι. Σε αυτές τις διακυμάνσεις μην ξεχάσετε να βάλετε και τον εαυτό σας, και τα δικά του θέλω.
Προσοχή οι γεννημένοι: 25/02, 08/03