Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς – Λογική vs Συναίσθημα

Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς- Λογική vs Συναίσθημα

Στις 13 Ιουνίου ο άρχοντας των ονείρων ο Ποσειδώνας, ξεκινάει την ανάδρομη φορά του μέχρι τις 20/11. Ανατροπές σε ερωτικούς δεσμούς, εξελίξεις σε στατικές σχέσεις

Τα 12 ζώδια:

Κριός: Είσαστε ήδη σε μια διάθεση να κρατήστε χαμηλούς τόνους, για να μην γίνουν και πάλι οι παρεκτροπές του παρελθόντος. Αυτό θα εκτιμηθεί από τον σύντροφο σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Πολεμάτε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να δείξτε τα χαρακτηριστικά και τα προσόντα σας, στο άτομο που έχει γητεύσει το μυαλό σας. Θα τα καταφέρετε.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης

Δίδυμοι: Οι παράγοντες της τύχης αυτήν την εποχή δεν σας αφορούν. Όλο το σύμπαν όντως συνωμοτεί για να σας βοηθήσει, στους αισθηματικούς σας σκοπούς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καρκίνος: Η εποχή που διανύετε είναι φιλική, και θα συνεχίσει μέχρι ο Ήλιος να φύγει από τους Διδύμους. Κάντε κάτι καλύτερο, για εσάς και την σχέση σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

Λέων: Δεν σας εμπνέει κανείς εμπιστοσύνη πια. Έχετε περάσει μετά πυρός και σιδήρου και το μόνο που μένει, είναι να κοιτάξετε τον εαυτό σας. Οι υπόλοιποι ξέρουν που μπορούν αν σας βρουν.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος: Έντονη θα κάνει την παρουσία του ένα άτομο από το παρελθόν σας, που ίσως και να σας προκαλέσει αισθηματικές αναστατώσεις.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης

Ζυγός: Αισθάνεστε πια εξοντωμένοι από όλη αυτήν την μάχη, που δίνετε για να έχετε συνεχώς τον δεσμό σας, σε μια ισορροπία. Αφήστε και κάποια βάρη για τους άλλους.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

Σκορπιός: Οι εποχές αλλάζουν. Δεχτείτε όλα αυτά τα καλά που σας περιτριγυρίζουν και επενδύστε σε άτομα που αξίζουν, την δύσκολη προσοχή σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης

Τοξότης: Είσαστε υποχρεωμένοι απέναντι στον εαυτό σας να του προσφέρετε το καλύτερο δυνατό. Αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως από τον άνθρωπο σας.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Το φαινόμενο του ανάδρομου Ποσειδώνα θα σας χαρίσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση και ψυχική τόνωση, που θα σας κάνει να λάμψετε μπροστά στα μάτια του ατόμου, που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης

Υδροχόος: Κοιτάτε το υπερπέραν και περιμένετε από την άλλη πλευρά να γίνουν οι σχετικές κινήσεις επανασύνδεσης. Κάντε τον μισό δρόμο και εσείς.
Ερωτική εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Το κοινωνικό σας προφίλ δεν υπάρχει. Είσαστε τόσο πολύ εστιασμένοι στην προσωπική σας ζωή, που έχετε χαθεί μέσα σε αυτήν. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σας το διορθώσει αυτό.
Ερωτική εύνοια με ζώδια της Γης