Αναδρομος Αρης 17/04, Ερωτικές παγίδες-Χωρισμοί

ermis-anadromos

17.04 Ανάδρομος Άρης Ερωτικές παγίδες-Χωρισμοί

Η αρσενική δυναμική των πλανητών, ο Άρης, γυρίζει σε ανάδρομη φορά, από 17 Απριλίου μέχρι και τις 30/06. Θα κουνηθούν εκ θεμελίων οι σαθρές σχέσεις, όλων των ειδών και θα έρθουν στο αφρό τα ελαττώματα, τα μυστικά και τα λάθη του παρελθόντος. Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος, που θα κρατήσει ενεργό μόνο ότι είναι αληθινό και αξίζει.

 

 

Κριός:
1) Σίγουρα όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς. Τα άστρα είναι με το μέρος σας, και αυτό σας βάζει σε μια πλεονεκτική θέση έναντι όλων των άλλων, ακόμη και των αντίζηλων.
2) Έχετε ακόμη λίγο χρόνο στην διάθεση σας, και μέχρι να λήξει ο ζωδιακός σας μήνας, για να έρθετε κοντά στις λύσεις των αισθηματικών σας αδιεξόδων.
Προσοχή στις: 19 Απριλίου

Ταύρος:
1) Ίσως και το πιο τυχερό ζώδιο της περιόδου, που δεν θα δει αλλαγές στην ερωτική του ζωή, τουλάχιστον προς το χειρότερο. Είσαστε σταθεροί και όλα καλυτερεύουν
2) Οι αδέσμευτοι θα έχουν την τιμητική τους, με παλιές γνωριμίες, που θα έρθουν στο προσκήνιο και θα δώσουν προτάσεις και ευκαιρίες, για επαναπροσδιορισμό αισθημάτων.
Προσοχή στις: 28 Απριλίου

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι:
1) Δεν πρέπει μέχρι και την εποχή του ζωδιακού σας μήνα, να πάρετε κάποια σοβαρή απόφαση ( χωρισμός ή νέα ευκαιρία ), για την αισθηματική σας ζωή.
2) Όντας απέναντι σας ο Άρης και ανάδρομος σίγουρα, μόνο να δυσκολέψει και να περιπλέξει τις καταστάσεις μπορεί.
Προσοχή στις: 30 Απριλίου

Καρκίνος:
1) Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα. Είσαστε στο μάτι του κυκλώνα και αυτό σίγουρα δεν σας βοηθά για να σκεφτείτε πιο καθαρά, και να εκφραστείτε στον άνθρωπο σας.
2) Από τα τέλη του Απριλίου και μετά είναι η καλύτερη χρονική περίοδος, για να μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και μετά να απομακρυνθείτε.
Προσοχή στις: 08 Μαίου

Λέων:
1) Συνδεθείτε με το τώρα. Έχετε χαθεί σε ένα παρελθόν και τα πρόσωπα του τότε ακόμη να ματώνουν την καρδιά σας. Μην το κάνετε πια, δεν υπάρχει λόγος.
2) Όσοι έχουν γνωρίσει νέο έρωτα και κοντά στις δύσκολες προδιαγραφές τους, ας κρατήσουν για αρχή την επιφύλαξη της αρχής.
Προσοχή στις: 30 Μαίου

tarw-wroskopio-4

Παρθένος:
1) Είσαστε περικυκλωμένοι από ευκαιρίες, που όμως δεν θα σας καλύψουν τα αισθηματικά σας κενά. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να βάλετε νερό στο κρασί σας, τα καλύτερα έρχονται μέσα στον Μάιο.
2) Δοκιμασίες για τους δεσμευμένους, στοπ. Δεν θα δεχτείτε τίποτα παραπάνω από αυτό που αξίζει στην προσωπικότητα σας.
Προσοχή στις: 25 Απριλίου

Ζυγός:
1) Πολλές οι συναντήσεις με το παρελθόν, πριν λήξει ο Απρίλιος, και άλλες τόσες οι πιθανότητες για να σας κάνουν προτάσεις, που θα σας δελεάσουν.
2) Κινητικότητα υπάρχει και θα υπάρξει ακόμη περισσότερη, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, από καινούργιο κόσμο, που θα ζητήσει την ερωτική σας προσοχή.
Προσοχή στις: 22 Απριλίου

 

Σκορπιός:
1) Η ερωτική σας ζωή, δεν χαρακτηρίζεται επιτυχημένη. Η σωρεία των λαθών σας, δεν μπορεί αυτή την στιγμή να ξεχαστεί και όλα να γίνουν όπως παλιά.
2) Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τον σύντροφο – σύζυγο σας και τις ανάγκες του, αν πραγματικά επιθυμείτε να συνεχίστε μαζί.
Προσοχή στις: 01 Ιουνίου

Τοξότης:
1) Είσαστε οι ξενιστές των αναταραχών. Αυτό σαφώς και επηρεάζει πρώτα εσάς. Σαφώς και μην πράξετε προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσης, μέχρι και την λήξη του αστρολογικού φαινομένου,
2) Αποφασίστε για το εύρος των δράσεων σας με το νέο σας έρωτα, και μην ξεφεύγετε του μέτρου.
Προσοχή στις: 26 Απριλίου

Αιγόκερως:
1) Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι καθοριστικών αποφάσεων, για το τι θα κάνετε με την προσωπική σας ζωή. Αν τελικά τίποτα δεν σας χαροποιεί, μην ταλαιπωρείτε και μην καθυστερείτε και την άλλη πλευρά.
2) Οι περισσότεροι Αιγόκεροι κατά την διάρκεια του εν λόγω αστρολογικού φαινομένου, θα έχουν εμφανίσεις από το πρόσφατο παρελθόν τους
Προσοχή στις: 19 Μαίου

Υδροχόος:
1) Είσαστε αρκετά αδικημένοι από τον άνθρωπο σας, και αυτό δεν είναι σίγουρα ευχάριστο για τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα.
2) Οι μέρες από την αρχή του Μαίου θα ξαναζωντανέψουν ιστορίες, που στο τώρα κινούνται μεταξύ σκοταδιού και φωτός.
Προσοχή στις: 11 Μαίου

Ιχθείς:
1) Αφεθείτε στην προστασία του Ποσειδώνα. Ότι και αν συμβαίνει στον αστρολογικό θόλο δεν σας ακουμπά, αντιθέτως σας φωτίζει.
2) Η προσοχή σας δεν θα πρέπει να απομακρυνθεί από την συνεχόμενη προσπάθεια σας, να τα ξαναβρείτε με αγαπημένο πρόσωπο.
Προσοχή στις: 27 Μαίου