Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια της Γης

moonlight_love_by_direnkei-d4jhsqg

Αναζητώντας το άλλο σας μισό – Ζωδια της Γης

Οριακά ο βαρύς και αργοκίνητος πλανήτης Δίας, γυρίζει σε ορθή φορά πλέον και δίνει μια μεγάλη ενίσχυση σε όλα τα ζώδια της γης. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, ευνοούν τις σκέψεις και τις δράσεις για το ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων, που πια μόνο δημιουργούν προβλήματα και αγκυλώσεις.

 

 

Εύνοια στους γεννημένους στις: 24 / 04, 30 / 04, 02 / 05, 05 /05, 07 / 05, 15 / 05, 18 / 05, 19 / 05, 02 / 09, 05/ 09, 11 / 09, 12/ 09, 14 / 09, 27 / 12, 01 / 01, 12 /01, 15 / 01, 17 / 01, 18 / 01

και οι κάτωθι ζωδιακοί συνδυασμοί:
Ταύρος με γενέθλια Αφροδίτη σε Κριό
Ταύρος με πολυαστρία σε αέρινο ή γήινο ζώδιο
Παρθένος με ωροσκόπο σε Κριό ή Αιγόκερω
Παρθένος με ωροσκόπο σε Τοξότη
Αιγόκερως με γενέθλιο ανάδρομο Ερμή
Αιγόκερω με ωροσκόπο σε Ταύρος – Ιχθείς

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Προβλέψεις για Ταύρους – Παρθένους – Αιγόκερους

Η σταθερή πειθαρχία που έχετε σαν άτομα- ζώδια, θα σας βοηθήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσετε τις επιδιώξεις σας. Αυτοί που είναι μόνοι στην ζωή θα έχουν, πριν να λήξει ο Μάιος, καινούργιες γνωριμίες και επαφές που θα σας τους γεμίσουν με χαρά και ελπίδα, για κάτι διαφορετικό στην ερωτική τους ζωή. Φέτος οι περισσότεροι γήινοι εκπρόσωποι, θα δέσουν την ζωή τους είτε με απόφαση κοινής συμπόρευσης, είτε με κάτι περισσότερο ίσως και γάμο – οικογένεια. Αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο της ζωής τους, θα μπορέσουν να ισορροπήσουν τυχόν λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσουν ακόμη καλύτερα.

tarw-taro-xartomanteia

Για όσους βιώνουν ερωτικό χωρισμό, τα πράματα ίσως και να δείξουν μια αχτίνα φωτός, από την Πανσέληνο του μήνα και ύστερα, που υποχωρεί και ο ανάδρομος Ερμής. Μην περιμένετε μόνο από την άλλη πλευρά, κάνει τις πρώτες επικοινωνιακές κινήσεις, πράξτε και εσείς για αυτό που επιθυμείτε. Σε όλα αυτά θα προστεθεί, ξαφνικά, και μια ευχάριστη είδη επί των οικονομικών – επιχειρηματικών σας κινήσεων. Γενικότερα ένα επόμενο χρονικό διάστημα που θα δώσει πολλές λύσεις.

 

Ερωτική Έλξη: 90%
Τυχερά νούμερα: 04, 09, 17, 23, 28
Εύνοια με ζώδια του Αέρα και Φωτιάς