Αποκριες και Καρναβαλι για ολα τα ζωδια

krios-660_30

Αποκριές και Καρναβάλι για όλα τα ζωδια

Τσικνοπέμπτη, θεαματικές στολές, πολλές σερπατίνες και ασταμάτητος  χαρτοπόλεμος, είναι το σκηνικό των ημερών. Μια χαρούμενη φυσικά ατμόσφαιρα που μπορεί να δώσει τις αφορμές για συναισθηματικό διάλογο.

 

 

Όλοι οι Κριοί που έχουν σχέση, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο τους, για ψυχαγωγία με καλή παρέα, κάτι που σίγουρα θα τους δέσει περισσότερο.

 

Εσείς οι Ταύροι εκμεταλλευτείτε τις καλές ημέρες, και κάντε τις ιδιαίτερες προτάσεις σας, στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, σίγουρα κάτι θα πετύχει.

zodia-taro-45

Οι αεικίνητοι Δίδυμοι που είναι πανταχού παρόντες, θα μπορέσουν σήμερα και μέχρι την λήξη της εβδομάδας, να καταφέρουν τους επικοινωνιακούς τους στόχους και να βρεθούν με το άτομο που τους ενδιαφέρει.

 

Οι ρομαντικοί Καρκίνοι, θα βρεθούν μπροστά σε συναντήσεις, ‘τυχαίες’, με παλαιότερη γνωριμία. Αφήστε τις ευχάριστες ώρες, να δώσουν την θετική τους ενέργεια στις συζητήσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Για τους Λέοντες, οι μέρες αυτές της Αποκριάς, επιτάσσουν συγχώρεση παλαιοτέρων άσχημων γεγονότων, και προτροπή για νέες δράσεις με ιδιαίτερα άτομα.

 

Οι στατικοί Παρθένοι, θα βρεθούν ανάμεσα σε καλό κόσμο, που θα τους φτιάξει την διάθεση. Πάντως οι μέρες που ακολουθούν θα σας παρουσιάσουν νέες γνωριμίες.

 

Οι αέρινοι Ζυγοί, είναι το μοναδικό ζωδιο, που οι επόμενες μέρες θα έχουν την δυνατότητα, να συζητήσουν και να βρουν τις μόνιμες λύσεις σε αισθηματικά θέματα.

 

Οι Σκορπιοί, που νιώθουν μόνοι τους, ας κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, ο Άρης υποχωρεί και δίνει το περιθώριο πια για σοβαρές αποφάσεις και άμεσα ανακοινώσιμες.

 

Τοξότες που είναι μόνοι –χωρισμένοι, θα πλησιαστούν σε ανύποπτο χρόνο και μέχρι τις 10-03, από μια πρόσφατη τους ιστορία, με σκοπό την ερωτική εξέλιξη.

 

Οι Αιγόκεροι οι χωρισμένοι, θα είναι οι τυχεροί των ημερών, που θα καταφέρουν αυτές τις γιορτινές ημέρες να ξαναβρούν την ισορροπία τους, μέσα από επανενώσεις.

 

Οι μέρες για τους Υδροχόους, είναι εξαιρετικές. Η συμφιλίωση και η καλή διάθεση που σας διακατέχει, θα βρουν τον στόχο τους και θα φέρουν το άτομο που σας ενδιαφέρει και πάλι κοντά.

 

Οι γοητευτικοί Ιχθύες θα δεχτούν ποικίλες προτάσεις από κόσμο ίσως και πρόσφατο ενταγμένο στους κοινωνικούς τους κύκλους. Άλλωστε, όλα τα άστρα αυτές τις ημέρες υποστηρίζουν τις επιθυμίες σας.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Βάλτε το καλύτερο χαμόγελο σας, και πλησιάστε με τον καλύτερο τρόπο,  το ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει.