Αριθμομαντεία μόνο για Ερωτευμένους και Ζευγάρια

zwdia-zaria-660_2

Αριθμομαντεία μόνο για Ερωτευμένους και Ζευγάρια

Η μαντική τέχνη της Αριθμομαντείας, δίνει τις προβλέψεις της, για το άμεσο μέλλον και ειδικά για υποθέσεις αγάπης και συναισθημάτων.

Προβλέψεις για 5 – 8 ημέρες για όλα τα ζώδια

 

Όλοι οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, θα έχουν ένα νέο που αφορά το παρελθόν τους το ερωτικό. Το σύμπαν φωτίζει τις ερωτικές υποθέσεις που εκκρεμούν, και ξανανοίγει τους κύκλους. Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές όλων … και καλείστε να είσαστε έτοιμοι στα θέλω και τις τελικές σας αποφάσεις. Χρήμα, στα προσεχώς!
Το 4 και το 9

zodia-taro-45

Οι πύρινοι Κριοί και οι Λέοντες, που έχουν όλη την καλή διάθεση να τα βρουν με κάποιον πρώην ταίρι τους, θα κάνουν τελικά την άμεση επικοινωνιακή κίνηση, που θα τους ανοίξει και τις πόρτες των συναντήσεων. Όλα τα άλλα θα έρθουν εύκολα … και από μόνα τους.
Το 1 και το 4

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι ασταμάτητοι Δίδυμοι και οι αδελφοί τους Παρθένοι, ίσως και να πρέπει αυτές τις ημέρες, και μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, να περιορίσουν τις υποσχέσεις και γενικότερα τα λόγια τους, που αν παρεξηγηθούν …. θα τους εκθέσουν. Κάποιες οικονομικές – νομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν!
Το 5 και το 7

Οι αγαπημένοι όλων Ταύροι και οι Ζυγοί κάτω από τις εκλείψεις και μέχρι να εισέλθει το Φθινόπωρο, θα έχουν καταφέρει να βάλουν σε μια σειρά … οικονομικά ζητήματα και υποθέσεις καρδιάς. Όλα αυτά τα καλά που σας πλησιάζουν, θα έρθουν με πρωτοβουλίες από την άλλη πλευρά.
Το 8 και το 9

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν χρειάζεται εσείς οι Καρκίνοι και οι ιδιαίτεροι Σκορπιοί, να περιμένετε κανέναν, να σας εμφανιστεί, να σας δώσει απαντήσεις, την αγάπη του ή τον χρόνο του. Εσείς από την δική σας την μεριά … έχετε δείξει τι ζητάτε και ποιοι είστε. Οι μέρες … πάντως θα δώσουν μια σειρά από επανασυνδέσεις, και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τα οικονομικά σας βελτιωθούν!
Το 2 και το 7

Μην σκέφτεστε Τοξότες και Υδροχόοι, τα παλιά. Μπορεί στο μυαλό σας να έχετε κάποια απωθημένα, αλλά η ζωή συνεχίζεται και εσείς αυτό το λήγον Καλοκαίρι … θα πρέπει να το απολαύσετε. Τα πιο ενδιαφέροντα … σε όλα σας πλησιάζουν!
Το 3 και το 6

zwdia - love