Αστρολογια Έκλειψη Σελήνης Διλληματα και Αποφασεις

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

Έκλειψη Σελήνης Στον Ζυγό – Η Πανσέληνος Του Μαρτίου Μας Μαθαίνει Να Αφήνουμε

Η Πανσέληνος στις 23 Μαρτίου 2016 στον διπλωματικό Ζυγό, είναι μια Έκλειψη Σελήνης που παλεύει με τον εγωκεντρικό Ήλιο στον Κριό, συγχέοντας τις επιλογές μας. Θέλουμε να δώσουμε μια ευκαιρία στην ησυχία, αλλά αντ’ αυτού, η ένταση διαπερνά την ατμόσφαιρα.

Μπορεί να συνεχίζουμε να παλεύουμε με την διαδικασία της ανακάλυψης που ξεκίνησε με την Ηλιακή Έκλειψη στις 8 Μαρτίου, συνεχίζοντας να ξεφλουδίζουμε όλα τα στρώματα του εγώ μας, για να φτάσουμε στην αλήθεια του πυρήνα μας.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε κάτι πίσω μας και αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό μας δίνει την αντικειμενικότητα για να πάρουμε σοφές αποφάσεις. Ωστόσο, το να ξέρουμε τι πρέπει να εξαλείψουμε είναι περίπλοκο, γιατί μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα και τις δύο πλευρές του ζητήματος.

zodia-taro-45

Ο Δίας λέει περισσότερα και ο Κρόνος λιγότερα και εμείς είμαστε παγιδευμένοι μεταξύ αντικρουόμενων φωνών αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας, καθώς αυτοί οι δύο γίγαντες τετραγωνίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της Έκλειψης. Ευτυχώς όμως, η Έκλειψη επίσης ευθυγραμμίζεται με τον διαδραστικό Ερμή, αυξάνοντας τη σημασία της επικοινωνίας σε κάθε λύση. Αλλά δεν θα γλιτώσουμε από το μάτι του κυκλώνα μιλώντας μόνο. Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από αυτόν, είναι να περάσουμε από μέσα του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιπτώσεις της Πανσελήνου στο Ωροσκόπιο του ζωδίου σας:

Κριός:

Το να περιγράψετε αυτό που βλέπετε είναι δύσκολο, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής καταπίνεται από την Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό, στον 7ο Οίκο σας, που έχει να κάνει με τους άλλους. Η αυτοπεποίθηση σας είναι ψηλά, αλλά οι άλλοι ίσως δεν μπορούν να σας συναντήσουν στη μέση του δρόμου για τα πλάνα σας, αν δείχνετε πολύ αλαζονικοί. Αν και προτιμάται όλοι να ακολουθούν το πρόγραμμα σας, δεν είναι σοφό το να γίνεστε πιεστικοί για να γίνει το δικό σας. Μην τρελαίνεστε αν δεν σας καταλαβαίνουν. Αντιθέτως, πάρτε μια βαθιά ανάσα, μαζέψτε τις σκέψεις σας και προσπαθήστε πάλι μόλις η ενέργεια κατακάτσει. Ο χρόνος είναι αυτός που εμποδίζει τα πάντα να γίνουν ταυτόχρονα.

Ταύρος:

Η πρόοδος στους μακροπρόθεσμους στόχους σας, είναι βόλτα στο πάρκο, όταν όλες οι λεπτομέρειες μπουν στη θέση τους. Παρ’ όλα αυτά, κάτι ακόμα δεν φαίνετε σωστό με την Έκλειψη της Πανσελήνου στο Ζυγό να τσιγκλάει τον 6ο Οίκο σας, των λεπτομερειών. Αν και καταλαβαίνετε πως είναι συνετό να κρατήσετε την δυσφορία σας για τον εαυτό σας, ανησυχείτε πως η ευκαιρία για βελτίωση θα χαθεί αν δεν μιλήσετε αμέσως. Ωστόσο, είναι πιο έξυπνο το να χαμογελάσετε και να κρατήσετε τα λόγια σας για μια άλλη μέρα, που το κοινό σας θα είναι πιο δεκτικό στα σχόλια σας.

zwdia

Δίδυμοι:

Φοράτε την καλύτερη συμπεριφορά σας, γιατί ξέρετε ότι οι ασυγκράτητες ανοησίες σας, μπορούν να παρέμβουν στην ευκαιρία σας για απόλαυση. Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Ζυγό πολώνει τον 5ο Οίκο σας, του παιχνιδιού, ενθαρρύνοντας σας να κάνετε σκανταλιές όπως και να ‘χει. Μπορεί να πιστεύετε πως οι φίλοι σας θα σας την χαρίσουν, αλλά το να χορεύετε γύρω από τα πραγματικά θέματα, το μόνο που θα κάνει είναι να τους εκνευρίσει, μόλις ξεπεράσουν τις γοητευτικές σας γελοιότητες. Αντί να ψάχνετε απλά για καλοπέραση, ισορροπήστε το ανάλαφρο πνεύμα σας, με μια σοβαρή προσέγγιση στις σχέσεις σας.

Καρκίνος:

Μπορεί να επιλέξετε να αποσπάσετε την προσοχή σας από ένα ευαίσθητο σημείο, ξεκινώντας νέα πρότζεκτ για το σπίτι. Για την ακρίβεια, μπορεί να είστε τόσο αποτελεσματικοί σε αυτή την αόριστη τακτική, που θα ανακουφίσετε την ένταση για κάμποσο. Η στρατηγική Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό συμβαίνει στον 4ο Οίκο σας και η Οικογένεια ενεργοποιεί οικία θέματα, που αφορούν παιδικές ανασφάλειες. Αλλά δεν μπορείτε να ξεφύγετε τελείως, όσο πιο σύντομα αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα σας, τόσο πιο σύντομα θα νιώσουν όλοι καλύτερα. Η αληθινή θεραπεία, θέλει κουράγιο και συμπόνια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων:

Υποκινείστε από την προσωπική σας ανάγκη να ξέρετε τι κάνει ο καθένας, καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό ταρακουνά τον 3ο Οίκο των πληροφοριών σας. Ταυτόχρονα, μπορεί να κολλήσετε τόσο πολύ με μια ανέφικτη ιδέα, που να σας γίνει εμμονή. Ωστόσο, η επιθυμία σας για περιπέτεια, σας αφήνει ελάχιστο χρόνο να μπλεχτείτε στα δράματα των άλλων. Οι περισπασμοί δεν είναι φίλοι σας, επικεντρωθείτε στην πιο άμεση κατάσταση και μετά εφαρμόστε αυτά που μάθατε για να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι στην επιτυχία.

Παρθένος:

Η εξισορρόπηση των επιθυμιών σας, με τη διαθεσιμότητα των πόρων σας, μπορεί να σας οδηγήσει στο συμπέρασμα πως δεν είστε σε θέση να αγοράσετε κάτι που δεν χρειάζεστε πραγματικά. Οικονομικά θέματα είναι στο προσκήνιο καθώς η Έκλειψη της Πανσελήνου στον Ζυγό ενεργοποιεί τον 2ο Οίκο των οικονομικών σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως οι παλιές αξίες σας δεν συγχρονίζονται με τις τωρινές σας προσδοκίες. Δεν υπάρχει βιασύνη, γι’ αυτό βαδίστε αργά προς το μέλλον σας. Αν πάτε με τον ρυθμό σας, θα αποκαταστήσετε την οικονομική σας ακεραιότητα, πιο γρήγορα από ότι νομίζετε.

zwdia-zodia-tarw
Ζυγός:

Το να διατηρήσετε μια ειρηνική ζωή στην σχέση σας είναι εξαιρετικά απίθανο με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας να ψάχνει την ευχαρίστηση και να συναντά αρκετούς μαχητικούς πλανήτες στο ζώδιο του Κριού. Το συναισθηματικό σας δράμα, μπορεί να είναι πιο ουσιαστικό αν υπήρχε κάποιος ξεχωριστός, με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Ωστόσο, μπορεί να μην έχετε την υπομονή να καλλιεργήσετε ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας. Μην χάνετε την ελπίδα όσον αφορά τον έρωτα, μπορεί να σας περιμένει μια γλυκιά έκπληξη εκεί που δεν το περιμένετε.

Σκορπιός:

Νιώθετε αρκετά σίγουροι για την οικειότητα που ψάχνετε αυτή τη στιγμή, αλλά μια δελεαστική ευκαιρία μπορεί να εξαφανιστεί, μετά από πιο προσεκτική ανάλυση. Η ανισόρροπη Έκλειψη Πανσελήνου στον Ζυγό είναι σαν συναισθηματική βόμβα για τον 12ο Οίκο σας, τον Οίκο των μυστικών, εμποδίζοντας σας να φτάσετε στην ικανοποίηση. Μην επιχειρήσετε να φτάσετε σε συμπεράσματα γρήγορα. Αν πάρετε τον χρόνο σας για να μιλήσετε για αυτά που θέλετε, το σωστό άτομο μπορεί να είναι πρόθυμο να ακολουθήσει το παράδειγμα σας. Ο συγγραφέας Brene Brown έγραψε: « το κουράγιο ξεκινάει με το να είσαι εκεί και να αφήσεις τους άλλους να σε δουν».

zwdia
Τοξότης:

Μπορείτε να έχετε τόσο τεράστιες προσδοκίες από τους φίλους σας, που απλά υποθέτετε πως θα ανταποκριθούν για εσάς, αν και μπορεί να μην ανταποκρίνονται στα ιδεαλιστικά στάνταρ σας. Εν τω μεταξύ, είστε αφηρημένοι με τις διαπροσωπικές πολιτικές, καθώς η Έκλειψη της Πανσελήνου στον Ζυγό, στον 11ο Οίκο σας, των ομάδων, είναι απέναντι από τον Ήλιο και τον Ερμή στον 5ο Οίκο της δημιουργικότητας. Συγκεντρώστε τις προθέσεις σας στο να εκφράσετε τον εαυτό σας, αντί να ανησυχείτε για τους άλλους. Η ικανοποίηση επιτυγχάνεται πιο εύκολα, όταν κυνηγάτε ενεργά τα δικά σας συμφέροντα.

Αιγόκερως:

Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να αντεπεξέλθετε για τους ανθρώπους που στηρίζονται πάνω σας. Η Πανσέληνος στον Ζυγό επιτείνει τον 10ο Οίκο του δημοσίου στάτους, κάνοντας σας να επικεντρώνετε το μυαλό σας, σαν ακτίνα λέιζερ σε οτιδήποτε πρέπει να μπει στη θέση του, για να ανταποκρίνεται στους επαγγελματικούς σας στόχους. Παρ’ όλα αυτά, βαδίστε ελαφρά, αν έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση για την θέση σας, το τρέχον πλάνο σας για αυτοπροβολή, μπορεί να σας γυρίσει τούμπα και να σας αφήσει με ένα χάος στα χέρια σας. Η δυνατότερη συμβολή σας, είναι η ειλικρινής σας δέσμευση να είστε εκεί όσο είναι δυνατόν, όταν αλληλεπιδράτε με άλλους.

zwdia-agnh
Υδροχόος:

Σας αρέσει να φαντάζεστε το πώς θα ζείτε σε πολλά χρόνια από τώρα, αλλά η ονειροπόληση σας μπορεί να αποσπά όλους τους άλλους γύρω σας. Παρ’ όλα αυτά, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό εξισορροπεί την ενέργεια και πέφτει στον 9ο Οίκο της περιπέτειας, ενθαρρύνοντας σας να κρατήσετε το ένα πόδι στο μέλλον, ενώ σταθεροποιείτε το άλλο στο εδώ και το τώρα. Διευρύνοντας την προοπτική σας, σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρήσετε αμείωτο το όραμα σας για ένα καλύτερο αύριο, ενώ αποφεύγετε ουτοπικούς ιδεαλισμούς στην πορεία.

Ιχθύες:

Το πιο πιεστικό σας δίλλημα έχει να κάνει με το πώς να πετύχετε μια λειτουργική ισορροπία μεταξύ της απλότητας και της πολυπλοκότητας. Επιθυμείται όλες της ανέσεις της ζωής σε μια σχέση, αλλά μπορεί να μην είστε πρόθυμοι να πληρώσετε το συναισθηματικό κόστος, καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό ταρακουνά τον 8ο Οίκο της οικειότητας. Σκεφτείτε τις συνέπειες των ανεξέλεγκτων φιλοδοξιών σας, για να αποφύγετε τις επιπλοκές που θα έρθουν αργότερα. Αφήστε το φως της αγάπης να λάμψει, αφήνοντας στην άκρη προσωπικές επιθυμίες στο όνομα της αρμονίας.
zodia-astra-tarot