Αστρολογια Διας Εξαγωνο Κρονος – Μεγάλες ευκαιρίες!

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογια Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Έχουμε μια σημαντική όψη αυτό το μήνα και αυτή είναι ο Δίας στον Ζυγό που σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη στις 27 Αυγούστου! Αυτοί οι δύο γίγαντες του ηλιακού συστήματος δίνουν τα χέρια τους από τις αντίθετες πλευρές του διαστήματος και παρέχουν σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο!

Η όψη συμβαίνει μόνο μια φορά, έτσι αυτή η ευκαιρία δεν θα κρατήσει για πολύ. Εκμεταλλευτείτε την όσο μπορείτε! Ο Δίας ανοίγει μια μεγάλη πόρτα, ενώ ο Κρόνος εξασφαλίζει ότι οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε τώρα θα προσφέρει σταθερά, αξιόπιστα, μετρήσιμα αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είτε αναζητάτε αγάπη είτε χρήματα είτε επαγγελματική εξέλιξη, χτυπήστε τώρα, ενώ βράζει το σίδερο!

zodia-taro-45

 

Το προσωπικό σας ωροσκόπιο:

Πού μπορεί να χτυπήσει την πόρτα η ευκαιρία; Είναι αυτή η ευκαιρία που περιμένατε; Το προσωπικό σας ωροσκόπιο για την όψη Δία – Κρόνου έχει μερικές απαντήσεις.

ζωδια Κριός

Εάν ελπίζατε για ένα καλό αποτέλεσμα νομικής φύσεως ή εάν πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για να επιλύσετε ένα μακροχρόνιο ζήτημα –από γιατρό μέχρι μεσίτη– τώρα είναι η καλύτερη στιγμή! Μια διεθνής συμφωνία μπορεί να κλείσει τώρα, ένα σχέδιο μάρκετινγκ μπορεί να φέρει μεγάλη δημοσιότητα ή μπορεί να συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό στα ταξίδια σας. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να παντρευτείτε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Ταύρος

Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να εξαλείψετε ένα πρόβλημα υγείας για τα καλά, ειδικά κάτι που έχετε καθυστερήσει πολύ και το αγνοούσατε. Μια εγχείρηση μπορεί να πάει καταπληκτικά τώρα ή μπορεί να κάνετε μια σούπερ αποτοξίνωση, να καθαρίστε το σώμα σας από τις τοξίνες και να ξεκινήσετε μια καλή διατροφή και άσκηση. Η εργασία σας μπορεί επίσης να δει μεγάλη πρόοδο, ειδικά εάν εργάζεστε με προμήθειες ή ελπίζατε να κερδίσετε επιπλέον προνόμια.

ζωδια Δίδυμοι

Η αγάπη και η δέσμευση πάνε χεράκι χεράκι! Μια εγκυμοσύνη μπορεί να επισημοποιήσει τον δεσμό σας ή μπορεί να αποφασίσετε να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο με κάποιον που βγαίνετε, ειδικά αν αυτό ήταν κάτι που διστάζατε να κάνετε στο παρελθόν. Αυτή είναι επίσης μια σημαντική ευκαιρία για μια δημιουργική συνεργασία που είναι εδώ για να μείνει! Οι πράκτορες διευκολύνουν τη δημιουργικότητά σας τώρα και είναι μια καλή στιγμή για να φέρετε μεγάλους, νέους πελάτες στην σταρτ απ επιχείρησή σας.

ζωδια Καρκίνος

Η μεγαλύτερη προτεραιότητά σας τώρα είναι να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της δουλειάς σας. Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε από το σπίτι ή να κλείσετε μια δουλειά που να σας επιτρέψει να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο χώρο, να επεκτείνετε το σπίτι σας ή να βελτιώσετε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Είναι μια ευκαιρία να χτίσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, αναπτύσσοντας μια νέα δεξιότητα ή διατηρώντας αυστηρή πειθαρχία. Μπορείτε επίσης να κάνετε υγιείς ψυχολογικές βελτιώσεις.

zwdia-768

ζωδια Λέων

Μετά από όλη τη φασαρία στο ζώδιό σας αυτό το μήνα, έχετε τώρα την ευκαιρία να ανεβείτε στη σκηνή και να μείνετε εκεί! Ένα πρότζεκτ που αφορά τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να απογειωθεί ή μπορεί να κάνετε τις επαφές που χρειάζεστε για να προχωρήσετε επιτέλους με μια δημιουργική ιδέα ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση –ειδικά αν αυτό είναι κάτι που προσπαθήσατε να κάνετε πριν αλλά είχατε εγκαταλείψει την προσπάθεια. Η αγάπη είναι επίσης στο επίκεντρο και μπορεί να συναντήσετε κάποιον που να έχει σοβαρές ρομαντικές προοπτικές!

ζωδια Παρθένος

Είναι μια χαλαρή περίοδος για εσάς και σε συνεχεία αυτού, έχετε τώρα την μεγάλη ευκαιρία να οικοδομήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει οικονομικά οφέλη που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε το δικό σας μέρος ή να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια. Ή μπορεί να σημαίνει ότι θα μετατρέψετε ένα από τα ακίνητά σας σε πηγή εισοδήματος. Σε βαθύτερο επίπεδο, είναι η ώρα να επενδύσετε σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να αισθανθείτε καλά για τον εαυτό σας.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Ζυγός

Ήσασταν το αγαπημένο παιδί του Δία από τον Σεπτέμβριο του 2016 και σαν ο καλοπροαίρετος φίλος που είναι, θέλει να σας δει να βγαίνετε νικητές. Έχετε μεγαλώσει και ήρθε η ώρα να το δουν όλοι αυτό. Έτσι, μιλήστε, κάντε την πώληση και αφήστε το σημάδι σας! Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία μάθησης –είτε μέσω μιας νέας θέσης εργασίας είτε μέσω της επιστροφής στο σχολείο– και για έναν χρόνο για δικτύωση. Αν θέλατε να δοκιμάσετε το χέρι σας στο γράψιμο, αλλά φοβόσασταν, τώρα είναι η ώρα!

ζωδια Σκορπιός

Αυτή είναι μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία! Τα έξοδα έχουν αυξηθεί και τα κέρδη έχουν μειωθεί, αλλά έχετε έναν φύλακα άγγελο! Ένας μυστικός ευεργέτης που είναι εδώ για να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερα κέρδη. Το να μείνετε στο παρασκήνιο είναι το τυχερό σας για τώρα και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα νέο εισόδημα εγκαίρως, ειδικά εάν πρόκειται για ένα έργο που σκεφτόσασταν καιρό τώρα. Αν τα οικονομικά σας είναι καλά, ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε πίσω;

zwdia

ζωδια Τοξότης

Οι φίλοι σας κρατούν τη τύχη σας τώρα, αγαπητοί Τοξότες! Ψάξτε στον κοινωνικό σας κύκλο για βοήθεια και υποστήριξη καθώς προσπαθείτε να ακολουθήσετε μια προσωπική επιθυμία σας, να μεγαλώσετε και να ωριμάσετε. Το να έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω σας μπορεί να είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, μπορεί να σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερο σεβασμό και να σας δώσουν μια εντελώς νέα αίσθηση του ποιοι είστε. Όλα τα όνειρά σας είναι εκεί για να τα κάνετε πραγματικότητα! Πάρτε την ευθύνη του εαυτού σας, παραμείνετε ταπεινοί και κυνηγήστε τα!

ζωδια Αιγόκερως

Είστε το μεγάλο αφεντικό που κινάει τα νήματα πίσω από την σκηνή στο τέλος της ημέρας και όλες οι προσπάθειές σας πρόκειται να αναγνωριστούν, ανυψώνοντας το στάτους σας και κάνοντάς σας ακόμα πιο φιλόδοξους από πριν! Το να παραμένετε κρυμμένοι σας επιτρέπει να προχωράτε τους στόχους σας πολύ πιο γρήγορα. Αν βοηθάτε άλλους ή εργάζεστε σε ένα μεγάλο ίδρυμα, σας περιμένει μια νίκη. Ακόμα και ένα αρνητικό γεγονός θα αποδειχθεί προς όφελός σας, δίνοντάς σας κάτι νέο για να στοχεύσετε.

ζωδια Υδροχόος

Η ζωή σας δίνει φτερά, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα διεθνές σχέδιο φέρνει μεγάλα αποτελέσματα που θα διαρκέσουν και σας καθιερώνει ως αρχή στους κύκλους σας πέρα από πάσα αμφιβολία! Τα ταξίδια, το μάρκετινγκ και η δημοσιότητα είναι τα τυχερά σας τώρα και παρόλο που έπρεπε να επιλέγετε προσεκτικά τους φίλους σας τα τελευταία χρόνια, βρίσκεστε αδιαμφισβήτητα στην κορυφή της διαλογής! Μεγάλα και επεκτατικά έργα ευνοούνται τώρα!

ζωδια Ιχθύες

Η καριέρα σας είναι ασφαλής και έρχεται με απίστευτα προνόμια! Είστε στην κορυφή του επαγγέλματός σας; Τότε ήρθε η ώρα να εξαργυρώσετε την επιτυχία σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε την κατεύθυνσή σας, αφήστε τους άλλους να σας βοηθήσουν δίνοντάς σας πρόσβαση σε χρήματα και πόρους! Μη φοβάστε. Είστε αυτοί που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν πάνω αυτή τη στιγμή και αυτό σας δίνει την πίστη τους! Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας με σύνεση. Ένας δεσμός μπορεί να δημοσιοποιηθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia