Αστρολογια Εκλειψεις Μαρτιου

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Αστρολογια  Μάρτιος: Η περίοδος των Εκλείψεων έφτασε

Δύο εκλείψεις. Ο Άρης αλλάζει ζώδιο. Ο Δίας τα φτιάχνει με δύο μεγάλους πλανήτες. Και ο Κρόνος γυρνάει ανάδρομος. Πρόκειται για έναν πολύ γεμάτο μήνα.

Προσδεθείτε, παιδιά: ο Μάρτιος πρόκειται να είναι μια κοσμική βόλτα. Μετά από έναν σχετικά αδιατάρακτο Φεβρουάριο, μπαίνει ο Μάρτιος – και βγαίνει- σαν το άγριο  λιοντάρι. Υπάρχει ασταμάτητη κοσμική δραστηριότητα, οπότε μην παραβολευτείτε. Όλοι έχουμε γεμάτα τα χέρια μας με τεράστιες αποφάσεις, αλλαγές και απρόσμενες ανατροπές.

 

Τα μεγάλα πρωτοσέλιδα; Ο Μάρτιος ξεκινά την περίοδο των εκλείψεων, που περιλαμβάνει τόσο μια Ηλιακή (Νέα Σελήνη), όσο και μία Σεληνιακή (Πανσέληνος) έκλειψη. Αυτές οι πέρα-δώθε παλίρροιες, σαρώνουν για έναν βαθύ, ανοιξιάτικο καθαρισμό, ανασχηματίζοντας τις ζωές και τις προτεραιότητες μας. Οι Εκλείψεις συμβαίνουν τέσσερις με έξι φορές τον χρόνο.

zodia-taro-45

Ενώ μπορούν να φέρουν εκπλήξεις και ταχείες, μόνιμες αλλαγές, η δουλειά τους είναι να μας σπρώξουν πέρα από τον φράχτη, αν είχαμε γίνει λίγο άνοστοι και φοβητσιάρηδες. Η άρνηση, η αποφυγή, η αναβλητικότητα: αυτές οι τακτικές πτωχεύουν, όταν σκάει μια έκλειψη στην πόλη!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Η πρώτη Έκλειψη έρχεται στις 8 Μαρτίου, στο ζώδιο του νερού, τους συναισθηματικούς Ιχθύες. Αυτή είναι η πιο ήπια από τις δύο, καθώς είναι η Νέα Σελήνη (Ηλιακή Έκλειψη), που προαναγγέλλει νέα ξεκινήματα.

Καθώς είναι επίσης Υπέρ – Σελήνη, όποια νέα κεφάλαια, μπορεί να ξεκινήσουν έντονα και απότομα. Είτε είστε έτοιμοι, είτε όχι, έρχονται! Ο ‘

Ήλιος είναι επίσης στους δημιουργικούς και συμπονετικούς Ιχθύες, μέχρι τις 20 Μαρτίου, οπότε κάντε σύνθημα στην ορχήστρα να ξεκινήσει: θα έχετε κάποιες πολύ έντονες και πιθανότατα ανεξήγητες συναισθηματικές εκρήξεις. Αυτή είναι μέρος μιας δίχρονης σειράς Εκλείψεων στον άξονα των Παρθένων/Ιχθύων, που έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2015 και τελειώνει τον Φεβρουάριο του 2017.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η δεύτερη Έκλειψη είναι μεγάλη – είναι το φαντασμαγορικό τέλος της σειράς Εκλείψεων στον άξονα Κριού/Ζυγού που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2013. Αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη (Πανσέληνος), γίνετε στον Ζυγό, το ζώδιο της συνεργασίας. Όλα τα συμβόλαια μας, οι υποχρεώσεις μας και τα δυναμικά ζευγάρια θα υποστούν σεισμικό ταρακούνημα, καθώς το έντονο φως του φορτισμένου γεμάτου φεγγαριού, αποκαλύπτει τυχόν ρωγμές που έχουμε αγνοήσει ή παραβλέψει.

Από την άλλη, την πιο ευχάριστη πλευρά, αυτή η Έκλειψη στον διπλωματικό Ζυγό, μπορεί να σημάνει μια πρωτοποριακή στιγμή παγκόσμιας ειρήνης- ή την επίλυση μιας συνεχιζόμενης διαμάχης.

Εν τω μεταξύ, ο αισιόδοξος Δίας (που είναι ανάδρομος στην Παρθένο, όλο τον μήνα), κάνει κάποιες σημαντικές όψεις τον Μάρτιο. Στις 16, ο Δίας σχηματίζει ένα σπάνιο και αρμονικό τρίγωνο (γωνία στις 120 μοίρες) με τον μετασχηματιστή Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η συνάντηση μπορεί να μετατοπίσει τους μεγάλους στόχους και τις δομές στην ζωή μας, ή να δημιουργήσει μια τεράστια ευκαιρία να πάρετε κάποιο ρίσκο στο όνομα της επιτυχίας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορεί να έχουμε πολύ σημαντικά νέα για την οικονομία του κόσμου ή το περιβάλλον. Ας ελπίσουμε πως θα είναι θετικά, καθώς τα τρίγωνα τείνουν να δημιουργούν ευκολία και ροή.

Ωστόσο, μπορεί να σπάσουν κάθε φράγμα με την μία, φέρνοντας πάρα πολύ από κάτι καλό. Βρείτε τον ρυθμό σας… αν μπορείτε!

Στις 25 Μαρτίου ο επιτακτικός Δίας, παγιδεύεται σε ένα τεταμένο τετράγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο ˙ ένα έντονο πέρα-δώθε. Είναι σαν να πατάτε το γκάζι και το φρένο ταυτόχρονα. Μπορεί να χρειαστεί να επιβραδύνουμε αν πάμε με την ταχύτητα του αέρα και να χαλαρώσου την λαβή μας, αν πιάνουμε πολύ σφιχτά το τιμόνι. Το κλειδί σήμερα: μην υπόσχεστε πολλά και παραδίδετε λίγα.

zwdia-zodia-tarw

Η 25η Μαρτίου ξεκινά, επίσης, τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του Κρόνου, που θα διαρκέσει ως τις 13 Αυγούστου. Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον μεγαλοπρεπή Τοξότη, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στην ανάγκη να μετριάσουμε τα ρίσκα που παίρνουμε και να κάνουμε την έρευνα μας πρώτα.

Ευτυχώς, θα έχουμε τον Ήλιο στον πύρινο Κριό από τις 20 Μαρτίου, ανανεώνοντας την ελπίδα μας καθώς έρχεται η άνοιξη και ο ζωδιακός κύκλος ξεκινάει από την αρχή. Η 26η Μαρτίου είναι ιδιαίτερα δυνατή ημέρα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα αναζωογονητικό τρίγωνο με τον ενθαρρυντικό Άρη. Εστιάστε στο τι θέλετε παθιασμένα και βαθιά- το τρίγωνο Ήλιο-Άρη φέρνει ένα κύμα δύναμης και την αίσθηση του «μπορώ» και κινητήρια δύναμη ζωής. Μετά από αυτόν τον χαοτικό μήνα, όλοι θα χρειαστούμε μία πρέζα από αυτά!

zodia-astra-tarot