Αστρολογια Ιανουαριος 2017

erwtiki-astrologia

 

Αστρολογια ζωδια προβλεψεις Ιανουαριου 

Ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του σοβαρό ζώδιο και φέρνει εστίαση και πειθαρχία σε όποιους τομείς της ζωής μας κάνει γνωστή την παρουσία του. Με τον Αιγόκερω τα θέματα της καριέρας, οι στόχοι, οι φιλοδοξίες, η δημόσια εικόνα και η παραγωγή αποτελεσμάτων αντιμετωπίζονται και παρακολουθούνται.

Έχει να κάνει με την εξέταση του που έχουμε φτάσει μέχρι τώρα και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει μέχρι αυτό το σημείο. Στη συνέχεια, με βάση την εκτίμησή μας, να κάνουμε επιλογές για το ποιοι θέλουμε να είμαστε και ποια αποτελέσματα θέλουμε να παράγουμε κινούμενοι προς τα εμπρός.

 

Πάντα γοητεύομαι όταν ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω και είναι η ενέργεια που λαμβάνει χώρα την Πρωτοχρονιά, επειδή ο Αιγόκερως δεν είναι συνήθως το ζώδιο που υποδεικνύει τον σχηματισμό νέων σχεδίων και προθέσεων. Αντίθετα, ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο των αποτελεσμάτων από τα παρελθόντα σχέδια και τις προθέσεις.

zodia-taro-45

Ο Δεκέμβριος του κάθε έτους μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε πίσω στο χρόνο για να δούμε τι έχουμε δημιουργήσει και τι έχουμε επιτύχει – τα αποτελέσματα των κόπων μας, τις ρίζες των προθέσεων μας από το χρονικό πλαίσιο του Δεκεμβρίου / Ιανουαρίου του προηγούμενου έτους. Φυσικά, η αντιληπτή ποιότητα των αποτελεσμάτων μας, μας οδηγεί να θέσουμε νέους στόχους και προθέσεις. Οι προθέσεις και οι στόχοι που θέτουμε εξαρτιούνται από το εάν μας αρέσει ή όχι αυτό που βλέπουμε ως αποτέλεσμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με αυτό κατά νου, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον Ήλιο του 2017 στον κύκλο του Αιγόκερω για να επανεξετάσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας για τη ζωή σας και να δείτε πόσο αποτελεσματικές ήταν οι προθέσεις και οι ενέργειές σας για να σας βοηθήσουν να τους επιτύχετε.

Εάν έχετε πάρει αποτελέσματα και είναι αυτά που θέλατε, ωραία! Οι πιθανότητες είναι ότι οι επιλογές, οι ενέργειές σας, η καρδιά και η ψυχή σας είναι ευθυγραμμισμένα με τους στόχους και τις προθέσεις σας.

Εάν έχετε πάρει αποτελέσματα … αλλά όχι τα αποτελέσματα που θέλατε ή αν δεν έχετε δει καθόλου αποτελέσματα, καλές ερωτήσεις για να κάνετε στον εαυτό σας τον Ιανουάριο του 2017 μπορεί να είναι:

zvdia-zwdia-tarw

* Ποιες ήταν οι αληθινές σας προθέσεις όταν δημιουργήσατε το στόχο σας; Τι θέλατε πραγματικά να συμβεί (αντ’ αυτού);

* Οι προθέσεις σας είναι προσανατολισμένες σε ένα οικονομικό – υλικό – φυσικό αποτέλεσμα ή σε ένα συναισθηματικό – πνευματικό αποτέλεσμα; Ή, καλύτερα, τα επιθυμητά αποτελέσματα έχουν έναν εγωιστικό ή βασισμένο στη δύναμη σκοπό, ή έχουν ένα συναισθηματικό – πνευματικό σκοπό;

* Πως θα νιώθατε εάν παίρνατε τα επιθυμητά σας αποτελέσματα; Και γιατί θα νιώθατε κατ’ αυτό τον τρόπο;

* Τι αλλαγές πρέπει να κάνετε, να επιτρέψετε, ή να δεχτείτε έτσι ώστε να ευθυγραμμίσετε τους στόχους σας και τις φιλοδοξίες σας με τις πραγματικές προθέσεις σας για να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε πραγματικά;

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν δεν παίρνετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, οι πιθανότητες είναι οι επιλογές και οι πράξεις σας, η καρδιά και η ψυχή σας να μην είναι σε ευθυγράμμιση με τους στόχους και τις προθέσεις σας.

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι και οι προθέσεις σας, όποια επιθυμητά αποτελέσματα κι αν οραματίζεστε και με ό,τι έχετε επιλέξει να δημιουργήσετε τη ζωή σας – η κίνηση σας προς τα εμπρός αρχίζει στα σοβαρά τώρα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό για σας να βεβαιωθείτε ότι τον Ιανουάριο του 2017 η καρδιά και το πνεύμα σας είναι ευθυγραμμισμένες με τους στόχους σας και για να επιτρέψετε στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, να γίνουν αν δεν το κάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-765

Το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2017 δείχνει επίσης ότι αυτό το μήνα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλετε είναι πραγματικά αυτό που θέλετε, δεν είναι μόνο αυτό που πιστεύετε ότι δείχνει ωραίο στα μάτια των άλλων ή αυτό που νομίζετε ότι θα σας πάει μπροστά επαγγελματικά ή θα σας δώσει ένα επαγγελματικό ή δημόσιο στάτους και επιρροή.

Θυμηθείτε – αυτές οι μέρες του να δείχνετε καλοί στα μάτια των άλλων σε ένα υλικό ή φυσικό επίπεδο, τελειώνουν. Οι ημέρες που τιμούν την μοναδική σας κλήση που απορρέει από μέσα σας και που βοηθά την ανθρωπότητα έχουν φθάσει.

Καθώς προσεγγίζουμε το επερχόμενο 2017, αναρωτηθείτε από πού πηγάζουν τα κίνητρά σας. Κοιτάξτε πού πέφτει ο Αιγόκερως στον αστρολογικό σας χάρτη για καθοδήγηση και για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia