Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

zvdio-didymoi-idanikos-erwtikos-syntrofos

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους – 20 Μαΐου με 20 Ιουνίου 2016 (Θερινό Ηλιοστάσιο)

Το σύμβολο του Ήλιου, αν και πολύ – γιορτασμένο, είναι υπεραπλουστευμένο ως αστρολογικό στοιχείο και συνήθως του δίνεται μεγαλύτερη σημασία από αυτή που του αξίζει. Θυμηθείτε – είστε μια ολόκληρη σούπα από πλανήτες!

Δίδυμοι: η διανοητική και ακόρεστη ψυχή. Οι Δίδυμοι είναι τα λιγότερo ήρεμα πλάσματα του ζωδιακού κύκλου, οπότε ας καλλιεργήσουμε την ακινησία σε αυτόν το επερχόμενο κύκλο.

Οι Δίδυμοι είναι υπέρ-φορτισμένοι με ψυχική ενέργεια, η οποία συχνά και εύκολα υπερχειλίζει και εκδηλώνεται ως νευρικότητα ή νευρικά τικ, ειδικά στα χέρια και τα μάτια. Τα Διδυμάκια δεν μπορούν να κάτσουν ήσυχα για πολύ και νιώθουν φυλακισμένοι όταν πρέπει να το κάνουν, ειδικά αν δεν είναι απολύτως ευχαριστημένοι με αυτό που είναι μπροστά τους.

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι απαιτούν τεράστια διέγερση για να ανακουφίσουν τις ατέρμονες κυκλικές σκέψεις τους˙ αυτή η δόνηση μοιάζει με γυροσκοπική ηλεκτρική καταιγίδα. Κατά ειρωνικό τρόπο όμως, οι ίδιοι οι Δίδυμοι είναι συχνά φτωχοί ακροβάτες – θα φανταζόμασταν το αντίθετο, καθώς είναι ξεκάθαρα αλλοπρόσαλλοι και μονίμως σε κίνηση, η αυτοκυριαρχία και η σταθερότητα είναι σπάνια χαρακτηριστικά τους. Και εδώ βρίσκεται η ρίζα της φήμης των Διδύμων για ασυνέπεια, αναποφασιστικότητα και εκκεντρικότητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι Δίδυμοι έχουν μια καλά καθορισμένη ζώνη άνεσης που δεν τους αρέσει να την αφήνουν, μόνο και μόνο επειδή τους είναι δύσκολο να ξεφύγουν από την παγίδα του μυαλού τους. Έχουν εμμονές, καθυστερούν, είναι τελειομανείς, κολλάνε, κυνηγάνε μια σκέψη μέχρι να μην μπορεί οτιδήποτε άλλο να εξαχθεί από αυτή.

Οι Δίδυμοι σταματούν και τραυλίζουν, γυρίζουν προς τα πίσω, πέφτουν μέσα σε εκατοντάδες τουρμπίνες και μετά τα κάνουν όλα πάλι από την αρχή. Οπότε τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βγούμε από τον λαβύρινθο του μυαλού μας.

Οι τύποι των Διδύμων κάνουν περίεργες πρώτες εντυπώσεις – συχνά μπορεί να μην πουν τίποτα ή να φαίνονται πως αγνοούν τους πάντες! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα νιώθουν όλα με μια ήσυχη ένταση, το απόλυτο όνειρο ενός Διδύμου είναι πως κάποιος θα αναγνωρίσει και θα εκτιμήσει τον σιωπηλό, οξυδερκή έλεγχο του.

zwdia-agnh

Οι Δίδυμοι φέρουν μια γνώση, ειδικά στα μάτια. Είναι πονηροί, ιδιαίτερα ευφυείς, σπιρτόζοι, γρήγοροι, αφοπλιστικά γοητευτικοί. Είναι οι πιο έμπειροι πληροφοριοδότες του ζωδιακού, μπορούν αμέσως να κάνουν τους άλλους να νιώσουν άνετα και να τους προσφέρουν αξία, υποστήριξη και σεβασμό, αλλά εσωτερικά η περίφημη διπρόσωπη τάση τους μπορεί να κάνει την επίδειξη της. Ένα εξωστρεφες δαιμόνιο, χωρίς καμία αμφιβολία, αλλά από την άλλη η εμπιστοσύνη τους είναι πολύ δύσκολο να κερδηθεί.

Οι Δίδυμοι είναι σίγουρα ειδικοί στο να συναντούν και να πιάνουν κουβέντα με ξένους, αλλά είναι εξωφρενικά επιλεκτικοί και αγωνίζονται πολύ για να δημιουργήσουν στενές, μακροχρόνιες επαφές. Τα ιδανικά κοινωνικά μέρη για τους Διδύμους είναι τα αεροδρόμια, οι σταθμοί τρένων / λεωφορείων, τα κλαμπ, τα μπαρ, τα εμπορικά κέντρα, οι πλατείες, κλπ – οπουδήποτε μπορεί κάποιος να χαθεί μέσα στο πλήθος και να γίνει κάποιος άλλος, αν το επιθυμεί. Ευημερούν στην ανωνυμία, στις φαντασιώσεις, στο άγνωστο, σε πράξεις χαμαιλέοντα και στα ατελείωτα ταξίδια. Ο κύκλος τον Διδύμων ευνοεί αλλαγές στην

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

εμφάνιση, ή σε πιο ακραίο επίπεδο, νέες περσόνες, αλλά αποφύγετε να το κάνετε συνήθεια σε καθημερινή βάση. Πράγματι, μια κοινή φαντασίωση των Διδύμων είναι να ταξιδέψουν τον κόσμο και να είναι ένα νέο πρόσωπο σε κάθε προορισμό.

Η εγκεφαλική ροπή των Διδύμων μεταφράζεται ρευστά σε ακαδημαϊκά και (πιο) επαγγελματικά περιβάλλοντα. Οι πληροφορίες επεξεργάζονται γρήγορα και συστηματικά, αρκεί να υπάρχει ειλικρινής συγκέντρωση και πάθος. Πολλοί Δίδυμοι είναι συγγραφείς, ποιητές και καλλιτέχνες.

Είναι ατέλειωτα περίεργοι, ομιλητικοί και αναλυτικοί – ακόμα και ο ρυθμός της ομιλίας μας μπορεί να αυξηθεί τώρα. Οι Δίδυμοι λατρεύουν τα πάζλ, τα παιχνίδια με λέξεις και οτιδήποτε τιμά την επάρκεια στην γραφή, το διάβασμα και την ομιλία. Θα είμαστε ασυνήθιστα ικανοί και πνευματώδεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.Ετοιμαστείτε να νιώσετε αναζωογονημένοι, εμπνευσμένοι, φωτεινοί και λαμπεροί.

zwdia

Προετοιμαστείτε επίσης για αλλαγή και αν δεν είστε έτοιμοι για αυτή την αλλαγή,  ίσως και για κάποιο πόνο τότε. Μιλήστε ελεύθερα, ολοκληρωμένα και ειλικρινά – αντισταθείτε στον φόβο να φανείτε αμαθείς.

Οι πρώτοι σπόροι στροβιλίζονται στους ανέμους της άνοιξης για να μοιραστουν στα εδάφη των ψυχών μας. Η σταθερή ανάσα της γης κινείτε προς όλες τις κατευθύνσεις – δροσερή, απαλή, προκλητικά αναζωογονητική. Αφήστε την να ξηράνει το υγρό χώμα κάτω από τα πόδια σας. Σηκώστε το πρόσωπο σας στο αεράκι, μυρίστε τη γλυκιά ελευθερία που είναι κεντημένη στους ανέμους της αλλαγής.

Παρακολουθήστε τις στάχτες να σηκώνονται ψηλά και να στροβιλίζουν σαν μικροσκοπικά πουλιά, μόνο και μόνο για να προσγειωθούν ξανά στον ωκεανό του Καρκίνου: το κοσμικό παραμύθι του θανάτου και της αναγέννησης μέσα στα ζωδιακά σύνορα.

zwdia-3-zodia