Αστρολογια Ο Αναδρομος Ερμης στον Ταυρο

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια Ο Ερμής σταθεροποιείται Ανάδρομος (στον Ταύρο, μέχρι τις 03 Μαΐου)

Ναι, έφτασε και πάλι αυτή η στιγμή! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις επόμενες 3+ εβδομάδες. Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημέρα, ο Ερμής θα κινείται πολύ αργά ή θα σταματήσει (εξ ου και “σταθερός”). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις, ή να νιώθετε σαν να μειώνεται η πρόοδός σας.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι συνήθως μια καλή εποχή για να επανεξετάσουμε, να διασκευάσουμε, να συλλογιστούμε και να ολοκληρώσουμε παλιές εκκρεμότητες, αντί να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα. Είναι χαρακτηριστικό για νέες ιδέες και πληροφορίες που δεν είχαμε προβλέψει να προκύπτουν αργότερα μέσα στον ανάδρομο κύκλο, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν όλη την εικόνα.

 

Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνιστάται να αποφεύγουμε τη λήψη τελικών ή μόνιμων αποφάσεων (π.χ., υπογράφοντας συμβάσεις ή βάζοντας νέα έργα σε δράση) κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και μέχρι και 2 εβδομάδες μετά από αυτή. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε κάποια έρευνα για την προετοιμασία σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες είναι συνήθως καλύτερο να αναβληθούν μέχρι και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

zodia-taro-45

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, περιμένετε το αναπάντεχο και αφήστε πολύ επιπλέον χρόνο κατά τον σχεδιασμό του προγράμματός σας (για να ελαχιστοποιηθούν οι διαταραχές από τις καθυστερήσεις και τις επιπλοκές). Μείνετε ευέλικτοι και μάθετε να τα πηγαίνετε καλά με τις παραξενιές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι σύνηθες να χρειαστεί να αναβάλετε ραντεβού ή να επαναλάβετε πράγματα, διότι οι οδηγίες ή οι πληροφορίες μπερδεύτηκαν την πρώτη φορά. Κάντε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν τη διαίσθηση σας, τη δημιουργικότητα, τη μη ορθολογική σκέψη σας για κάποιο διάστημα, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί μετά να ξανακάνετε το ίδιο πράγμα. Μπορεί να βοηθήσει το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνετε τριπλό έλεγχο σε αυτό που κάνετε, αλλά κάποιες από τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να προληφθούν, οπότε μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους).

Θυμηθείτε: Ο Ερμής αγαπά τις φάρσες. Αυτός είναι ο χρόνος ψυχαγωγίας του. Βοηθά το να μάθετε να γελάτε μαζί του.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, το οποίο μπορεί να επιβραδύνει τις σκέψεις σας και να σας βάλει σε μια πολύ βιωματική φάση. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι «σκέφτεστε με το σώμα σας», το οποίο μπορεί να επικοινωνήσει αυτά που θέλετε να πείτε ή να κάνετε χωρίς να χρειάζονται λέξεις ή συνειδητή σκέψη.

zodia-99

Μπορεί να αισθανθείτε λίγο εκτός ή υποτονικά, διανοητικά, όπως όταν πρωτοξυπνάτε μετά από ένα βαθύ ύπνο. Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή το μυαλό σας είναι πιο συντονισμένο στο σώμα σας τώρα απ’ ό,τι στις λέξεις και τη γλώσσα. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας λέει περισσότερα απ’ ότι οι συνειδητές σκέψεις σας.

Είναι ίσως μια καλή στιγμή για να μπείτε σε μια ρουτίνα, όπου μπορείτε να κάνετε ό,τι κάνετε και δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πολύ – κάτι σαν κινούμενος διαλογισμός. Κόψτε ταχύτητα, μην «πιέζετε το ποτάμι» και δώστε στο μυαλό σας την ανάπαυση που αξίζει. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε λέξεις και εστιασμένη σκέψη, δώστε στον εαυτό σας πολύ επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστεί και να χαράξει το σχέδιο δράσης σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768