Αστρολογια Το Φεγγαρι του ερωτα 29/05-05/06

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στους Ιχθύες  29 Μαΐου 2016 εως 5 Ιουνιου

Οι όψεις Τετραγώνου είναι αιχμηρές, γωνιώδεις σύνοδοι που προτρέπουν την αλλαγή. Ο Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στους Ιχθύες. Η Σελήνη θα ανατείλει τα μεσάνυχτα, θα φτάσει στην αιχμή της την αυγή και θα δύσει το μεσημέρι. Εάν βλέπετε την Σελήνη τα μεσάνυχτα, τότε ο Ήλιος θα βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα πόδια σας.

Ας δούμε το Πρώτο Τέταρτο στους Διδύμους από τα μέσα του Μαρτίου, καθώς ήταν το αντίστροφο της τωρινής μας κατάστασης (ο Ήλιος στους Ιχθύες και η Σελήνη στους Διδύμους). Φανταστείτε τον Ήλιο, σαν τον πλοίαρχο του ταξιδιού και τη Σελήνη σαν την φιλόξενη οικοδέσποινα στο μονοπάτι της ζωής.

Πριν από λίγους μήνες ήταν οι Δίδυμοι που μας έβαλαν να κάτσουμε κάτω, στη μέση της πνευματικής / συναισθηματικής δίνης των Ιχθύων, έτσι ώστε να μας διδάξουν πώς να ενσωματώσουμε όλη τη νέα απόκοσμη σοφία μας, με έναν επιστημονικό και συστηματικό τρόπο.

zodia-taro-45

Τώρα είναι οι Ιχθύες που μας καλωσορίζουν και η Σελήνη πρόκειται να υπενθυμίσει στους Δίδυμους πώς να έρθουν και πάλι σε επαφή με τις ρίζες αυτής της σοφίας. Αυτή τη φορά, αντί να συστηματοποιήσουμε τις πληροφορίες, θα πλεύσουμε με τη φόρα του ρεύματος για να θυμηθούμε την απόκοσμη προέλευση του τσάκρα ajna – της διορατικότητας – της δημιουργικότητας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το πρώτο Τέταρτο στους Διδύμους, ανανέωσε το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας, αλλά τώρα η κλίση μας είναι να υπέρ- αναλύουμε και να υπέρ- εκλογικεύουμε, έτσι ώστε τα ψάρια να μας σύρουν κάτω, πίσω στην υγρή πατρίδα μας, στο σπίτι όπου τα λουλούδια ποτέ δεν τσαλακώνονται. Ιχθύες: μια αφηρημένη τοιχογραφία, στροβιλίζονται καλειδοσκοπικά.

Ότι μαλακό και άμορφο, εδώ, αλλά όχι στην πραγματικότητα – που αμέσως διασκορπίζετε ακόμα και στο ελαφρύτερο άγγιγμα.

Προσδιορίστε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και στη συνέχεια αναρωτηθείτε: πώς μπορώ να το ενσαρκώσω αυτό, με το σώμα και το πνεύμα; Πώς μπορώ να γίνω αυτό; Έχουμε πολλά να κερδίσουμε τόσο από τους Δίδυμους, όσο και από τους Ιχθύες.

zwdia-agnh

Είναι σίγουρα διαφορετικά πλάσματα, αλλά μοιράζονται κάποια βασικά κοινά στοιχεία. Νομίζω ότι αυτός ο πυρήνας έχει τις ρίζες του στο πάθος και το πώς αισθάνεται κάποιος όταν χάνετε απολύτως και καταναλώνεται μέσα στο πάθος. Οι Δίδυμοι και τα ψάρια είναι πολύ εξοικειωμένοι με την ευδαιμονία της παράδοσης, αλλά μερικές φορές αυτό που παραδίνονται, είναι στην τρέλα ή τον εθισμό ή την καθαρή φαντασία. Μαζί φορούν ένα πονηρό χαμόγελο.

Δεν βλέπω καμία σύγκρουση σε αυτή την όψη, παρά όλες αυτές τις παράξενες ιστορίες που διηγούμαι. Πιστεύω πως αυτή η υδάτινη άφιξη, πρόκειται να είναι μια υπέροχη κατάδυση. Ακριβώς όπως λαχταρούσαμε την οργάνωση κατά την διάρκεια της σεζόν των Ιχθύων, τώρα ευχαρίστως θα προσκαλέσουμε τα ψάρια να μας συντροφεύσουν στην ψυχεδελική πορεία μας.

zwdia-zodia-33

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο σκοπός αυτού του τετάρτου της Σελήνης είναι να θυμηθούμε τις πεποιθήσεις μας και τις θείες συνδέσεις (Ιχθύες), όπως αυτές σχετίζονται με τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής και το νοητικό μας σώμα (Δίδυμοι). Το φθίνων φως της Σελήνης αντιπροσωπεύει τη σταδιακή κάθοδο στο σκοτάδι: η επιστροφή στην παροιμιώδη μήτρα.

Με χάρη υποκλιθείτε. Απελευθερώστε και συγχωρείστε. Καταστρέψτε τα άχρηστα εσωτερικά οικοδομήματα. Το φεγγάρι σας ζητά να αδειάσετε τον εαυτό σας. Τα επίπεδα ενέργειας θα μειωθούν τώρα, οπότε δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για ύπνο και για σκέψη.

Το Μάντρα σας: «Τα πόδια στο έδαφος, το κεφάλι στα αστέρια»

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia