Αστρολογια 01-02/03 Αδραξτε την Ευκαιρια

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογια 01 Μαρτίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ( Ιχθύες)

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή μεγάλης δημιουργικής ικανότητας και εκμετάλλευσης άγνωστων ή ελάχιστα χρησιμοποιημένων πηγών έμπνευσης και διοχέτευσή τους στην έκφραση του εαυτού. Αυτό μπορεί να είναι ή μπορεί και όχι «δημιουργικό» με την καλλιτεχνική έννοια της λέξης, αλλά σίγουρα μπορεί να περιλαμβάνει μια εμπνευσμένη προσέγγιση στα προβλήματα και τις προκλήσεις.

Είναι καταπληκτική στιγμή για να γίνετε ρομαντικοί, δημιουργικοί, διαισθητικοί / ψυχικοί ή πνευματικοί. Απλά να θυμάστε ότι ακόμα και η έμπνευση απαιτεί δουλειά για να βγουν αποτελέσματα.

 

Μην συγχέετε την διαίσθηση με το να μπορείτε να λαμβάνετε τη θεϊκή παρέμβαση ως δεδομένη. Ενδέχεται να βιώσετε βαθιά πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, αλλά μην υποθέτετε ότι θα σας δοθούν όλα όσα επιθυμείτε. Αυτά που πιάνετε από τους άλλους και από το περιβάλλον σας μπορεί να αναμιγνύονται με αυτά που ελπίζετε, καθιστώντας το δύσκολο να καταλάβετε που σταματάτε εσείς και που αρχίζει ο υπόλοιπος κόσμος. Ωστόσο, η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία ανθίζουν αιώνια.

zodia-taro-45

Η αίσθηση του εαυτού σας μπορεί να αρωματιστεί με μια αίσθηση όρασης και αποστολής, να νιώθετε ότι είστε πραγματικά ένα παιδί του Σύμπαντος. Απολαύστε το όσο διαρκεί, καθώς αυτή η διέλευση διαρκεί μόνο λίγες ημέρες, αλλά κάντε ένα προσεκτικό έλεγχο πριν αποφασίσετε τι θα κάνετε με τις μαγικές δυνατότητες μπροστά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 02 Μαρτίου – Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό (Ζυγό / Κριό)

Τι είναι καλύτερο: η σοφία ή η ιδιοφυΐα; Είναι καλύτερο να φτάνουμε σε μια ανώτερη αλήθεια ή να συντρίβουμε τον περιορισμένο τρόπο σκέψης; Τι πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικό: η τήρηση ενός κώδικα ηθικής και αρχών ή να αποφασίζετε μόνοι σας τι είναι σωστό σε μια δεδομένη στιγμή; Θα προτιμούσατε να είχατε (ή να είστε) ένα μέντορα ο οποίος μοιράζεται τις γνώσεις του ή να ξεχωρίζετε ως μοναδικό (ή ξένο) άτομο μέσα σε μια ομάδα από ομοϊδεάτες ανθρώπους;

Αυτά είναι τα είδη των ερωτήσεων και των προβλημάτων που μπορεί να σας τραβούν μπρος και πίσω τώρα. Ο Δίας θέλει να φτάσει στον επόμενο ορίζοντα, πάντα να εξερευνά. Αυτό το μέρος μας επιδιώκει τη γνώση, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και τις αρχές, ώστε να γίνει ένα καλύτερο άτομο που ζει στο πέρας των δυνατοτήτων του.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ουρανός, από την άλλη πλευρά, έχει να κάνει με την απόδραση από κάτι που μας περιορίζει ή μας κρατά πίσω. Αυτό το μέρος του εαυτού μας προσπαθεί να ξυπνήσει, να επεκτείνει την γνώση μας και να μας κάνει να είμαστε ανοικτοί σε πράγματα που κρατούσαμε αμυντική στάση ή φοβόμασταν να αντιμετωπίσουμε.

Μπορεί να φαίνεται ότι αυτές οι δύο ενέργειες είναι πολωμένες. Ίσως να νιώσετε ότι πρέπει να επιλέξετε τη μία κατεύθυνση και όχι την άλλη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε προσηλωμένοι στην μία πλευρά, ενώ κάποιος άλλος προσωποποιεί την άλλη. Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε έναν δάσκαλο που σας εμπνέει, αλλά για να μπορέσετε να μάθετε από αυτόν θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με το δικό του τρόπο, να σας αποθαρρύνει από το να υποστηρίξετε τις δικές σας απόψεις ή να σκεφτείτε ανεξάρτητα. Ή θα μπορούσατε να έχετε μια ομάδα στενών φίλων που όλοι μοιράζεστε ορισμένες αξίες ή προτεραιότητες, αλλά εσείς να αρχίσετε να βλέπετε κάποια πράγματα διαφορετικά και αυτό να προκαλέσει κάποια διχόνοια μεταξύ σας.

zwdia-768

Να θυμάστε το εξής: ο Δίας και ο Ουρανός έχουν ορισμένα πράγματα κοινά και μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον, αν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να επιλέξετε τον ένα και να απορρίψετε τον άλλο. Η εύρεση της ισορροπίας θα κάνει αυτή την όψη πολύ πιο ειρηνική, γόνιμη και παραγωγική. Τα μέρη του εαυτού σας που αντιστοιχούν τόσο στον Δία όσο και στον Ουρανό ψάχνουν μια ανώτερη αλήθεια και μια μεγαλύτερη προοπτική.

Και οι δύο ενέργειες θέλουν να σας ανυψώσουν από τους συνηθισμένους, κοντόφθαλμους ή πεισματάρικους τρόπους σκέψης. Για να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των συγκρουόμενων πλευρών αυτών των ενεργειών, προσπαθήστε να κάνετε μερικά βήματα πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα που ενσωματώνει και τις δύο πλευρές. Αντί να επιλέξετε το ένα αντί του άλλου, βρείτε έναν τρόπο να κατανοήσετε πώς και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν νόημα ταυτόχρονα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot