Αστρολογια 02-03/09 Τολμη και Γοητεια

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολογια 02 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό ( Λέοντα / Κριό)

Αυτή είναι μια εποχή πολύ υψηλής ενέργειας αν και όχι απαραίτητα προβλέψιμης ή αξιόπιστης. Η ενέργειά σας μπορεί να εκτοξευτεί ή να έρθει ως απάντηση σε καταστάσεις που συνήθως δεν σας επηρεάζουν πάρα πολύ.

Μπορεί να έχετε μια έξαρση τόλμης και αυτοπεποίθησης, που να φαίνεται ότι έρχονται από το πουθενά. Ή μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσει η σεξουαλική σας επιθυμία. Αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει κίνητρα που είναι αυθόρμητα, ξαφνικά ή απροσδόκητα.

zodia-taro-45

 

Μπορεί να κάνει τη σωματική ή τη συναισθηματική σας ενέργεια να παρουσιάσουν διακυμάνσεις ή να σας κάνει να νιώθετε στην τσίτα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να φέρει μια έκρηξη θάρρους και ορμής που να σας ωθήσουν να βγείτε από το τέλμα ή να σας εμπνεύσουν να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς. Η ελευθερία, η απελευθέρωση και η υποστήριξη της προσωπικότητάς είναι οι βασικοί τομείς που μπορεί να προκαλέσουν ανάφλεξη σε αυτή την ενέργεια.

Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, ενδεχομένως σε έναν ρόλο ηγεσίας ή με έναν τρόπο που οι ιδέες σας έχουν μεγαλύτερη επίδραση από το συνηθισμένο πάνω στους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 03 Σεπτεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη ( στον Λέοντα)

Αυθόρμητες ή παρορμητικές λέξεις μπορεί να πετάξουν από το στόμα σας υπό αυτή την όψη! Εάν προσπαθούσατε να κρατήσετε τις απόψεις σας ή τις παρατηρήσεις σας για τον εαυτό σας, ίσως να είναι δύσκολο να το κάνετε, ειδικά εάν έχετε έντονα συναισθήματα για την κατάσταση.

Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα πιο φιξαρισμένα απ’ ότι συνήθως. Παρόλο που μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι αν δεν συμβαίνουν με άμεσο, γρήγορο και απλό τρόπο. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να λάβετε αποφάσεις και να προχωρήσετε με σχέδια.

Από τη μία πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα, διότι μπορεί να σας δώσει το θάρρος να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας με ειλικρίνεια.

zwdia-fotia

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να φανείτε απότομοι, γκρινιάρηδες, αντιδραστικοί ή ακόμα και εντελώς εχθρικοί, ειδικά εάν κρατάτε μέσα σας καιρό οργή ή δυσαρέσκεια. Αυτή η διέλευση αποτελεί μια νέα αρχή για το πώς χειρίζεστε την αυτοπεποίθησή σας, την επικοινωνία και τη λήψη αποφάσεων.

Με το να ακούτε τις παρορμήσεις, τα πάθη σας και την ορμή σας να πείτε την αλήθεια σας, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πώς θέλει να εκφραστεί η εσωτερική φωνή σας και πώς να το κάνετε αυτό χωρίς να προκαλέσετε δύσκολες καταστάσεις με το άλλο πρόσωπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia