Αστρολογια 03/01 – 03/02 Αγαπη Μονο

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια Η Αφροδίτη στους Ιχθύες – 03 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου

Οι Ιχθύες είναι μια μεγάλη κουβέρτα σεραφικής σοφίας, η Υπερψυχή. Στο κλασικό έργο του Hermann Hesse «Σιντάρτα», ο Βούδας και ένας ψαράς συζητούν για το πώς ένας ποταμός ρέει προς πολλά μέρη ταυτόχρονα και όμως εξακολουθεί να έχει το ίδιο όνομα. Κατά αυτό τον τρόπο λειτουργεί και η Αφροδίτη στους Ιχθύες: η αγάπη και η φιλία τεντώνονται και διαλύονται και ανθίζουν ξανά, για πάντα κάνουν κύκλους μέσα από μια φαντασμαγορική σειρά ξυπνημάτων στα νερά της αιωνιότητας.

Αυτή η διέλευση δεν έχει καμία ανάγκη για ενδείξεις – σημαίνει αρκετά απλά να υπάρχεις, να αγαπάς χωρίς ερωτήσεις. Συχνά ξεχνάμε, στον κυκλώνα της ατέλειωτης εργασίας για τη ζωή, της ζωής για την εργασία, ότι συνδεόμαστε άμεσα με κάτι απίστευτα μαγευτικό. Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο άρχοντας της αλληλοεπικάλυψης, τα λέπια τους να λάμπουν το ουράνιο τόξο του φωτός των αστεριών. Δεν είναι ούτε λογικοί, ούτε ορθολογιστικοί, αλλά οξυδερκείς, αποδοτικοί, αιθέριοι, απόκοσμοι, αιώνιοι.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες αγκαλιάζει την ψυχή, μαλακή και εύπλαστη, έτοιμη να πάρει όποια νέα μορφή συλλαμβάνει καλύτερα και προέρχεται από το φως της Καθολικής Αγάπης. Οι άνθρωποι που προσελκύει αντανακλούν τις βαθιές πνευματικές ιδιότητες των ψαριών. Οι φίλοι βρίσκονται, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο ή το χρώμα.

zodia-taro-45

Αυτό που έχουν κοινό είναι η πίστη τους σε ένα καλύτερο κόσμο. Αυτός ο κόσμος αρχίζει με την κοινωνία μας. Ως ένας, διαλογιζόμαστε, μαθαίνουμε, ασκούμαστε. Μαζί ακολουθούμε το μονοπάτι της αυτο-βελτίωσης, το μονοπάτι της καρδιάς, το μονοπάτι της συνεργασίας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αναμένετε να μοιραστείτε τη συντροφιά ανθρώπων που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν πέρα από τα λόγια. Οι Ιχθύες σκέφτονται πολύ και μιλούν λίγο, ίσως δεν αισθάνονται καμία ανάγκη να εκφράσουν με λόγια την αγάπη, γιατί εκείνη βρίσκεται εδώ ανά πάσα στιγμή: οι Ιχθύες είναι η Αγάπη.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες προβάλει τον εαυτό της με εντυπωσιακή σεμνότητα και εσωτερική ηρεμία. Η αγάπη της φαίνεται συγκρατημένη, αλλά απλά ντρέπεται. Οι Ιχθύες μπορεί να κρατιούνται πίσω επειδή ζουν στο χείλος του γκρεμού, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να πλεύσουν αθόρυβα μέσα στην Θεία άβυσσο.

Αυτή η διέλευση μας θυμίζει κάτι που εμείς οι άνθρωποι προσπαθούμε να αγνοήσουμε: απογυμνωμένοι από το σώμα μας και τις εξωτερικές μας ταυτότητες, μοιραζόμαστε τον ίδιο λιωμένο πυρήνα, κατευθείαν από την Πηγή.

zwdia shmera

Τι νόστιμη ανακάλυψη και τι γενναιοδωρία μας περιμένει. Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με ανθρώπους από όλες τις γωνιές της Γης και που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε επαφή μαζί τους οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Ένα περισπούδαστο βάρος βρίσκεται στους λεπτούς ώμους της Αφροδίτης στους Ιχθύες. Θα είναι δική της ευθύνη να ενώσει το είδος μας ενάντια στα δεινά της ανθρωπότητας κατά την έναρξη αυτού που θα είναι σίγουρα ένα ακόμη πιο δραματικό και συγκινητικό νέο έτος.

Η Αφροδίτη συναντά τη Σελήνη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες την ημέρα που μπαίνει στον αστερισμό και ο Ερμής θα εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Στις 12 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή ημέρα που ευνοεί τις δημιουργικές προσπάθειες (ιδίως σε σχέση με τη μουσική και το χορό), την πνευματική διορατικότητα και την ψυχική διείσδυση στις βαθύτερες σφαίρες. Στις 27 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Είδαμε αυτή την όψη τελευταία φορά στις 13 Αυγούστου, 2016, όταν τέλειωσε η ανάδρομη πορεία του Κρόνου. Αυτή θα είναι σίγουρα μια λιγότερο χαρούμενη και πιο σοβαρή εκδήλωση. Περιμέντε περισσότερα διαπροσωπικά ζητήματα εκείνη τη στιγμή που θα οφείλονται στην ψευδή αντίληψη ότι είμαστε αντιπαθείς ή ανεπιθύμητοι. Μπορεί να είμαστε ασυνήθιστα ντροπαλοί, δύσκαμπτοι ή συγκρατημένοι για να καλύψουμε την έλλειψη της αυτοπεποίθησης μας και την αυξημένη ευαισθησία μας στην απόρριψη.

Μια αρνητική στάση και η τάση να χρειαζόμαστε περισσότερα από όσα είναι δυνατά μας αποτρέπει από το να είμαστε πραγματικά παραγωγικοί με τα συναισθήματά μας. Κατά συνέπεια, αυτό δημιουργεί συναισθηματική απόσταση, ακόμη και αν οι ανησυχίες μας για τους αγαπημένους μας είναι βάσιμες. Μην επινοείτε ιστορίες από πράξεις και αντ’ αυτού διοχετεύστε την ενέργειά σας στον στοχασμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot