Αστρολογια 05-31/07 Το Ναδιρ και το Ζενιθ του Ερωτα

ermis-zvdio-didymoi

Η Αφροδιτη στο ζωδιο των Διδυμων 05 – 31 Ιουλίου, 2017

Όταν η Αφροδίτη διασταυρώνεται με τους Διδύμους ανυψωνόμαστε με δημιουργική και ψυχική ενέργεια. Θα δουλέψουμε πάνω στην επικοινωνία και στις εγκεφαλικές αναζητήσεις. Αυτό σημαίνει πολλή συζήτηση, γραφή και δημιουργία νέων φίλων.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους η ζωή είναι γρήγορη και απρόβλεπτη. Πρέπει να παραμείνουμε ανοικτοί στο νέο. Τι μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο; Ποιοι γινόμαστε; Όσο περισσότερο μοιραζόμαστε και συνδημιουργούμε, τόσο περισσότερο επεκτεινόμαστε.

 

Οι Δίδυμοι έχουν μια περίεργη, πολυάσχολη καρδιά. Τα δίδυμα είναι αδηφάγα, ακόρεστα. Περιμέντε να νιώσετε ζωντανοί, επικοινωνιακοί, ζωηροί και απροσδόκητα ερωτικοί. Αυτό που αναζητούμε είναι φευγαλέο αλλά ισχυρό, όπως ένα χαμόγελο από έναν ελκυστικό ξένο.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη διοχετεύει την ουράνια ενέργεια στην καρδιά. Στους Διδύμους, η καρδιά απαιτεί την ελευθερία και την κοινωνική σύνδεση, εφ’ όσον μπορούμε να κρατήσουμε τους εαυτούς μας περιχαρακωμένους στο μυστήριο. Αυτό είναι το παράδοξο. Οι Δίδυμοι είναι εξίσου μυστικοπαθείς και υπολογιστικοί, όσο είναι και ευγενείς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Έχουν μια εκπληκτική ικανότητα να εντοπίζουν αμέσως αυτό που κάνει τους άλλους να τσιμπούν. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης στους Διδύμους θα διαβάζουμε εύκολα τις σκέψεις, τον τόνο και τη γλώσσα του σώματος των άλλων. Αντισταθείτε στην ροπή να υποθέτετε, να κρίνετε, να αποκλείετε ή να εξαπατάτε.

Βγαίνετε συστηματικά από το κεφάλι σας και αναγνωρίζετε τον εξωτερικό κόσμο. Ο καρμικός σκοπός πίσω από την ενσάρκωση των Διδύμων είναι η εξεύρεση της ηρεμίας μέσα μας.

Αυτοί που γεννιούνται με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να είναι πολύ δύσκολοι άνθρωποι. Γνωρίζοντας το αυτό, σας συμβουλεύω όλους να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

zwdia-fotia

Την μια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι είναι απίστευτα γοητευτικοί και φιλόξενοι, το είδος των ανθρώπων που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι, που γελούν με τα ανέκδοτα σου, που σε προσκαλούν εύκολα στο σπίτι τους, και την επόμενη στιγμή είναι αινιγματικοί μέχρι το σημείο του αδιαπέραστου, της απόσυρσης, ξαφνικά και εντελώς κενοί. Αν μη τι άλλο, η μεγαλύτερη ευθύνη του Διδύμου είναι προς τον εαυτό του.

Το λέω αυτό γιατί, καθώς είναι αναμφισβήτητα απογοητευτική μια τέτοια συμπεριφορά, τελικά προκαλεί τη μεγαλύτερη ζημιά στο άτομο που πρέπει να υπομείνει τις δικές του ανεξήγητες πνευματικές / συναισθηματικές εναλλαγές μέρα με τη μέρα. Πώς να ευχαριστήσετε ταυτόχρονα και τα δύο δίδυμα –το εσωστρεφές και το εξωστρεφές, τον καλλιτέχνη και τον πολεμιστή, τον ερημίτη και τον κλόουν– αυτό είναι το ερώτημα.

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της δυαδικότητας, όχι της ισορροπίας. Νομίζω ότι πολλοί Δίδυμοι θα συμφωνούσαν ότι αναζητούν σχέσεις στις οποίες αισθάνονται τελείως ανώτεροι ή κατώτεροι από το άλλο άτομο.

Με άλλα λόγια, πρέπει να εξιδανικεύουν ή να τιμούν έναν άνθρωπο, να τον ανυψώνουν σε υπεράνθρωπο και να επικεντρώνουν εν συντομία ολόκληρη τη ζωή τους γύρω από αυτό το άτομο ή πρέπει να βάζουν κάποιον κάτω από την φτερούγα τους και να γίνουν δάσκαλος τους, δείχνοντάς τους πώς να σκέφτονται και να αισθάνονται και έτσι να γίνουν εκείνοι το κεντρικό πρόσωπο ή το είδωλο κάποιου άλλου.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να είναι ακραία κατ’ αυτό τον τρόπο. Η κοινωνική και ερωτική ζωή κυμαίνεται σε έναν χορό γιν και γιάνγκ μεταξύ της κυριαρχίας πάνω στον άλλο και της κυριαρχίας στο άτομο. Δεν ξέρει πώς να διατηρεί την ισορροπία σε μια σχέση ή ακόμα και πως μοιάζει αυτή η αίσθηση.

zwdia

Η ισότητα είναι βαρετή για αυτήν. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα βαρετό στο να είναι κανείς ίσος με τον άλλο, αλλά η Αφροδίτη στους Διδύμους πρέπει να μάθει να ξεπερνά τα συναισθήματα ή την ψυχολογία που την εμποδίζει να το δει αυτό, ανεξαρτήτως του ανθυγιεινού κύκλου της εγκατάλειψης της ψυχής της στον άλλο και στη συνέχεια της ανάκτησής της ξανά και ξανά.

Ενώ η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους, είναι το πρωινό αστέρι, που ανεβαίνει πριν από τον Ήλιο στον ορίζοντα. Η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό την ημέρα που η Αφροδίτη θα μπει στους Διδύμους.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot