Αστρολογια 07-13/11 Η Ωρα των Αλλαγων

imerisies-12414

Αστρολογια εβδομαδας 7-13/11/2016

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου ο πολεμοχαρής πλανήτης Άρης εγκαταλείπει τον πατριαρχικό Αιγόκερω, και μπαίνει στον Υδροχόο που είναι το ζώδιο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εξελικτικής αλλαγής.

Αν αυτό το μεταφράσουμε πρακτικά, την ίδια μέρα η Αμερική διεξάγει τις προεδρικές της εκλογές για τον νέο πλανητάρχη – κάτι που αφορά την τύχη όλης της υφηλίου. Πολλοί τρέφουν την ελπίδα ότι αυτή η πλανητική μετάβαση, έχει τη δυναμική να στιγματίσει και μια αλλαγή σελίδας προς ποιοτική βελτίωση, ειδικά των ΗΠΑ εξαιτίας της δεδομένης συγκυρίας.

 

Με την ένταση να προσεγγίζει το απόγειό της, ο πύρινος Άρης στον ψυχρό σαν μάρμαρο και κοινωνιολάτρη Υδροχόο, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Ευνοεί την απομάκρυνση των δακτύλων από κάθε είδους κουμπάκια (ακόμη και το «Αποστολή» σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας), πριν απελευθερωθούν άσκοπα «πυρηνικά πυρά».

zodia-taro-45

Αυτή η φάση του Άρη προσδίδει δύναμη στον άνθρωπο, και θα κεντρίσει συνεργασίες για την ανταλλαγή πηγών και διεύρυνση πνευμάτων προς καινούργιες και επαναστατικές κατευθύνσεις. Η αλήθεια είναι πως πολλοί έχουν εκτεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, και είναι αναγκαίες κάποιες επανορθώσεις. Η υψηλή νοημοσύνη του Άρη μέσα στον Υδροχόο αναμένεται να δώσει μαθήματα ανθεκτικότητας, και να αποκαταστήσει το κοινωνικό πνεύμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Την Παρασκευή θα συντελεστεί μία ακόμη ενδιαφέρουσα εξισορροπητική δράση στο σύμπαν. Η Αφροδίτη (που είναι ο πλανήτης που κυβερνά τη γυναικεία ισχύ) θα μπει στον Αιγόκερω, το ζώδιο που συνδέεται με την αρρενωπότητα.

Ο μισογυνισμός είναι ένα θέμα που φορέθηκε πολύ τελευταία στους πολιτισμικούς κύκλους. Οι αρχαϊκές θέσεις για τις γυναίκες και το ρόλο του κάθε φύλου, συναντήθηκαν με βαριοπούλες που είχαν κάθε πρόθεση να εναποθέσουν το βάρος τους σε γυάλινα ταβάνια…

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου, όλοι θα γίνουν αισθητά λιγότερο διχαστικοί. Μην μπείτε καν στη διαδικασία να κάνετε υποθέσεις βάσει φύλου, γιατί μπορεί να σας εκπλήξουν όσα οι άνθρωποι σκέφτονται και νιώθουν.

Τώρα θα υπάρχει ένα χέρι βοήθειας σε μια καθημερινή βάση, προκειμένου όλοι να βρουν μια πορεία στους στόχους τους όσο αφορά την αγάπη. Οι νεφελώδεις σχέσεις θα απαιτήσουν πιο ξεκάθαρη οριοθέτηση. Τα ζευγάρια θα πρέπει να υιοθετήσουν μια πραγματιστική προσέγγιση, προκειμένου να ευθυγραμμιστούν στον σχεδιασμό και την επίτευξη ενός σπουδαίου στόχου από κοινού.

Καλά είναι τα οικογενειακά γεύματα, αλλά ο φιλόδοξος Αιγόκερως απαιτεί ευρύτερα σχέδια! Μη διστάσετε τώρα να προχωρήσετε σε έναν 5ετή ή ακόμη και 10ετή προγραμματισμό, είτε να μοιράζεστε από τώρα τον προϋπολογισμό σας (όχι μόνο το κρεβάτι). Δεν αποκλείεται κάποιοι τώρα να εντοπίσουν στοιχεία που τους χωρίζουν, δυστυχώς. Αν το ένα ταίρι ονειρεύεται το σπιτάκι με τον ξύλινο φράχτη, και το άλλο μια ζωή νομάδα στη σαβάνα, η ψύχραιμη Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα κάνει αυτούς τους δύο εραστές, φιλαράκια.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ένας ακόμη πλανήτης αναμένεται να αλλάξει ζώδιο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα περάσει στον ειλικρινή Τοξότη, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Αυτή η όψη θα βάλει λίγη φλόγα στην εξίσωση, καθώς ειρήνευση δεν σημαίνει να σιγούν οι διαφωνίες…

Πολλά θα είναι αυτά που θα ζυμώνονται. Στη χειρότερη περίπτωση, θα κεντριστούν αλαζονικές και ρητορικές συμπεριφορές. Όμως ο Τοξότης είναι ο πολιτιστικός εκπρόσωπος των ουρανών! Στην καλύτερη περίπτωση η διαμονή του Ερμή σε αυτόν, μπορεί να αξιοποιηθεί για να αναθεωρηθούν ξενοφοβικές πληγές.

zwdia

Δοκιμάστε πρακτικά τον Ερμή στον Τοξότη: αρχίστε να σκέφτεστε παγκόσμια, και να αγαπάτε τοπικά – βάζοντας το λιθαράκι σας στην προσέγγιση ατόμων που προέρχονται από διαφορετικά μέρη και κουλτούρες. Παραμερίστε κάθε προκατάληψη. Πορευτείτε κάνοντας ερωτήσεις, με το πνεύμα του αρχάριου. Το αποτέλεσμα μπορεί και να αλλάξει τον κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot