Αστρολογια 07/08 Τα Μυστικα της Πανσεληνου

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια 7 Αυγούστου, Πανσεληνος Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Μια έκλειψη σελήνης είναι ένα αστρολογικό γεγονός, και πάντα οι άνθρωποι ταύτιζαν όλα τα αστρολογικά φαινόμενα με μια κοσμική συγκυρία. Έτσι, αυτή η Έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου αποτελεί την Ημέρα του Θερισμού, καθώς συντελείται στο μέσο μεταξύ της θερινής και της φθινοπωρινής ισημερίας.

Η Εποχή του Θερισμού είναι μια παραδοσιακή γιορτή για το βόρειο ημισφαίριο, γιατί σηματοδοτεί την πρώτη εσοδεία της χρονιάς. Αυτή η Έκλειψη ταυτόχρονα με την Πανσέληνο, αποκαλείται σε κάποιες περιοχές και Σελήνη του Οξύρυγχου σύμφωνα με την Ινδιάνικη αστρολογία, και συμπίπτει με εξαιρετικά καλές ψαριές!

 

Ο Ήλιος και η Σελήνη πλανώνται ανάμεσα στον Λέοντα και τον Υδροχόο.

zodia-taro-45

Ο Λέων έχει την πηγή του στην καρδιά και καθορίζει την ταυτότητα των ανθρώπων. Αυτό που ξέρουν οι πάντες για το λιοντάρι, είναι ότι δεν του αρέσει να κάνει εφορμήσεις έξω από τα όρια της περιοχής του. Τα «αρνητικά» στοιχεία του είναι η αλαζονεία και η επιβολή του. Υπερβολική δόση Λέοντα, κάνει τη ζωή μελοδραματική και αντιδραστική.

Ο Υδροχόος δεν έχει τέτοια στοιχεία. Η σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, είναι ένας πύραυλος – ένα αστραπιαίο μέσο που προσδίδει δύναμη! Είναι μια ανυπέρβλητη γιορτή, μια οργιαστική απελευθέρωση!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι συναντήσεις του Λέοντα με τον Υδροχόο αποτελούν ένα μοναδικό πάντρεμα της δεξιάς πλευράς του εγκεφάλου με την αριστερή. Μια δόση ορθολογιστικής σκέψης από τον νεροκουβαλητή των θεών διαχέεται μέσα στη λιονταρίσια καρδιά, για να ωθήσει τους ανθρώπους σε διαδρομές που διαφορετικά θα τις θεωρούσαν ανέφικτες.

Ο Υδροχόος εισβάλει στον περίπλοκο ιστό της ατομικού συνειδητού που είναι ξέχειλος από προβλήματα και βάσανα, για να τον εξυφάνει στον μεγαλόπρεπο αργαλειό του σύμπαντος. Με τα νήματα και τη δεξιοτεχνία του, μετατρέπει το γκρίζο μας σε ένα χαρωπό ουράνιο τόξο απελευθέρωσης!

Υπό αυτή τη σεληνιακή επιρροή, όλοι θα βρεθούν στη δυσχερή θέση να καταλάβουν τους άλλους αλλά και να τους κρίνουν αυστηρά στο τέλος. Ως σταθερά ζώδια, ο Λέων και ο Υδροχόος έχουν πάντα την ανάγκη να έχουν δίκιο… Διατυμπανίζουν ότι μόνο η δική τους γνώση, οι δικές τους μέθοδοι και οι δικές τους κατευθυντήριες απηχούν το ευρύτερο καλό. Φυσικά διέπονται από τρομερή αυτοπεποίθηση, η οποία όμως πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ισχυρογνωμοσύνη.

zwdia-fotia

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Υδροχόος κηρύττει γεμάτος πάθος, από τον άμβωνα της κοινωνικής δικαιοσύνης. Είναι πεπεισμένος ότι το όραμά του μπορεί να αλλάξει επαναστατικά τον κόσμο! Είναι γεγονός ότι το ακραίο σκεπτικό του ομοιάζει πολύ με του Λέοντα. Είναι διαβόητα άτεγκτος όταν νιώσει ότι η ελευθερία του απειλείται, ο χαρακτηριστικός του αλτρουισμός αντικαθίσταται ταχύτατα από μαύρα σύννεφα θυμού – που θα τα προβάλει ως γνώση και αντικειμενικότητα και εκλογίκευση.

Στη διάρκεια αυτής της Έκλειψης όλοι θα τραβήξουν πολύ ξεκάθαρα όρια ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς». Αλλά θα πρέπει να είναι υγιή όρια αρωγής, όχι απομόνωσης ή αποκλειστικότητας του καθενός. Ο Υδροχόος είναι συνώνυμος της προώθησης και της απελευθέρωσης, είναι ο δραπέτης της φυλακής, ο μάρτυρας, ο ηγέτης μεγάλων αλλαγών. Γι’ αυτό η συγκεκριμένη Έκλειψη θα απελευθερώσει τους πάντες από ομάδες ή ανθρώπους που τους κρατούν αιχμάλωτους – σωματικά ή συναισθηματικά. Ο Υδροχόος εξαϋλώνει τέτοια δεσμά και κόμπους και θηλιές, με ένα μαγικό πετάρισμα των σαγηνευτικών βλεφάρων του!

zwdia

Κάθε Πανσέληνος που συνδέει τον Λέοντα με τον Υδροχόο, αποτελεί ορόσημο για θριαμβευτικές αποχωρήσεις από όποιον και ό,τι σας περιορίζει. Είναι μεγαλόπρεπες δοκιμασίες και προκριματικοί, που υπενθυμίζουν σε όλους ότι η ώθηση για την εκκίνηση, την αλλαγή και την ελευθερία απέχει μόνο ένα νεύμα! Το ξεκαθάρισμα της σκέψης ξεσπά με μια πανοραμική γλώσσα και ένας χαρούμενος άνθρωπος τεντώνει τα μαγκωμένα άκρα του με ικανοποίηση.

Μπορεί η μέρα της Πανσελήνου να μην σας φανεί τόσο εκρηκτική, όμως τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα συνεχίσει να σωρεύεται η κεκτημένη ταχύτητα της έκλειψης. Αυτή η Έκλειψη είναι μια σπίθα, που θα ξεδιπλώνεται όσο περνούν οι μέρες – είναι μια προετοιμασία για σπουδαίες αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Θα είναι σαν τις ετοιμασίες που κάνετε, για μια μετακόμιση ή ένα μεγάλο ταξίδι.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw