Αστρολογια 09-18/02 Εκλειψη Πανσεληνος και Αγ Βαλεντινος

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογια Αγ Βαλεντινου Έκλειψη σελήνης στον Λέοντα 10 Φεβρουαρίου 2017

Η συγκεκριμένη πανσέληνος είναι γνωστή σαν χιονισμένη πανσέληνος.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε απόλυτη αντίθεση μεταξύ του Υδροχόου και του Λέοντα, ή εμείς εναντίον εγώ.

Δύο ισάξια σημαντικές πηγές περηφάνιας είναι προς διερεύνηση: ο Εαυτός και το Σύμπαν. Η έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα δρασκελίζει την ατομική συνείδηση και γίνεται σαν τον σπάγκο σε ένα τεράστιο κοσμικό κουβάρι. Εμπλεκόμενο και πιεζόμενο, το χρώμα μας εξασθενεί ειρηνικά στο ουράνιο τόξο.

zodia-taro-45

 

Το λιοντάρι λέει: απόλαυσε αυτό που είσαι. Η τρανταχτή πειθώ του Υδροχόου καίει σε μία γλώσσα αστροφωτός, και το λιοντάρι τεντώνεται με αυτοϊκανοποίηση. Ο Λέοντας ζει απλά και με γέλιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα είναι μία γιορτή: μία κολοσσιαία, οργιαστική προβολή ναρκισσισμού. Αυτό είναι για όλα τα πολύχρωμα όντα εκεί έξω.

Αλλά το θέμα του Λέοντα-και οι περισσότεροι το ξέρουν-είναι το πρόβλημα του να βγει έξω από τα δεσμά του Εγώ του. Στα χειρότερά του, ο Λέοντας είναι περήφανος, δυνατός και τυφλωμένος από το Εγώ του. Υπερβολική δόση από Λέοντα κάνει την ζωή πιό καυτή- βλέπε μελόδραμα, αθέμιτο πάθος και αντιδραστικότητα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αλλά ο Λέοντας έχει ροπή προς την αυτοεξυπηρέτηση, γιατί έτσι ακριβώς είναι ο τρόπος που δημιουργεί και διατηρεί την πραγματικότητά του, από μέσα προς τα έξω, ακτινοβολώντας από το κέντρο της καρδιάς του, που βρίθει από δοκιμασίες και θριάμβους!

Παρότι έχω μάθει να συγχωρώ, δεν έχω ξεχάσει ότι ο Λέοντας γεννιέται από καθαρή φωτιά και δεν μπορείς πάντα να εμπιστευτείς τις πράξεις του. Με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε για μία εκρηκτική μέρα, αστροπαρατηρητές!

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο στις 11 Φεβρουαρίου, μία μέρα μετά την έκλειψη. Αυτό είναι ένα απαραίτητο διήμερο ενεργειακής γείωσης. Η Παρθένος είναι η εργάτρια μέλισσά μας: χαρούμενη και μονίμως απασχολημένη.

zwdia

Στις 13 Φεβρουαρίου, η Σελήνη γλιστράει προς τον Ζυγό-μία πολλά υποσχόμενη τοποθέτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί όπως είπα και σε προηγούμενο δημοσίευσή μου, δεν πιστεύω ότι φέτος αυτή η γιορτή θα είναι γεμάτη τριαντάφυλλα και χαρά, άσχημα νέα για εκείνους που απολαμβάνουν ψεύτικη αγάπη.

Ο Ανάδρομος  Δίας θα ερθει  σε σύνοδο με την Σελήνη στις 15 Φεβρουαρίου. Κάθε φορά που η Σελήνη κάνει σύνοδο με άλλο πλανήτη, οι δικές της προτεραιότητες ενισχύονται. Στην σεληνιακή περίπτωση αυτό σημαίνει να επικεντρώνεσαι στο συναίσθημα της ασφάλειας. Και κάθε σύζευξη με τον Δία είναι συνήθως καλή καθώς ο Δίας είναι ο φορέας δώρων, τύχης και χαράς. Οπότε η Σελήνη και ο Δίας είναι είναι ένα πολύ καλό δίδυμο.

Αυτή η σύζευξη σημειώνει μία από τις φιλικότερες μέρες κάθε μήνα. Παρόλα αυτά, η σύζευξη αυτή εμπλέκεται με φαντασίες μεγαλείου.

Η Σελήνη κολυμπά μέσα στον Σκορπιό στις 16 Φεβρουαρίου. Οι μέρες του Σκορπιού είναι αδιαμφισβήτητα μοναχικές. Να είστε ήσυχοι, δημιουργείστε τέχνη και κοιτάξτε βαθιά μέσα στον εαυτό σας. Τέλος η Σελήνη ταλαντεύεται προς τον Τοξότη στις 18 Φεβρουαρίου για μία γρήγορη ημισέληνο. Η τρέλα θα έχει καταλαγιάσει κάπως σ’αυτό το σημείο, αλλά όχι τελείως, αυτό μπορώ να σας το υποσχεθώ!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot