Αστρολογια 10-16/10 Η Ωρα των Προτασεων

gamos-kfyres-alitheies

Αστρολογια εβδομαδιαια πρόβλεψη 10-16/10

Έχετε υπόψη σας να κάνετε κάποια πρόταση; Ηρθε η ωρα

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο φλύαρος Ερμής και ο πολυλογάς Δίας συναντώνται στην ίδια μοίρα του Ζυγού. Είναι γνωστό ότι αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύει την αρμονία και τη διαλλακτικότητα, και παράλληλα κατέχει την τέχνη της διαπραγμάτευσης.

Αυτό εμπεριέχει το να ζητάτε περισσότερα από όσα θεωρείτε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε, ώστε να έχετε να περιθώρια να κάνετε περικοπές από εκεί.

zodia-taro-45

 

Έχοντας την επιδεικτικότητα του Δία συνδυασμένη με τις στρατηγικές ικανότητες του Ερμή, αυτή είναι η απόλυτα καίρια εβδομάδα για να θέσετε τα πιο τολμηρά σας αιτήματα. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε πριν πείτε τις απαιτήσεις σας, είναι να έχετε κάνει έναν άρτιο έλεγχο ρεαλισμού.

Το ζητούμενό σας είναι να μην ξεφύγετε από το πλαίσιο της λογικής. Αν ζητήσετε κάτι υπερβολικό, ενδέχεται να εκληφθεί (αυτό ή εσείς) ακατόρθωτο και να χάσετε την ευκαιρία. Χρειάζεται μέτρο: να είστε διεκδικητικοί, όχι επαρμένοι.

zwdia-66

Το επερχόμενο Σαββατοκύριακο, η απουσία θα είναι αυτή που θα κάνει την καρδιά να σκιρτήσει. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ο τολμηρός και εκφραστικός Ήλιος που βρίσκεται στο Ζυγό, θα έχει μια ακριβή αντίθεση με τον ριζοσπάστη και ασυμβίβαστο Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό. Αυτή είναι μια όψη που συντελείται μία φορά το χρόνο, και διεγείρει την επαναστατική πλευρά σας.

Αν νιώθετε περιορισμένοι μέσα σε κάποια σχέση (όλων των ειδών), ενδέχεται τώρα να επαναστατήσετε για να αποκτήσετε ζωτικό χώρο μέσα σε αυτή. Το να έχετε χρόνο για να αναπνέετε δεν είναι καθόλου άσχημο. Εξάλλου αν δύο άνθρωποι συγχωνευτούν σε μια άμορφη μάζα, αυτό μπορεί να αποτελέσει το κύκνειο άσμα τους όσο αφορά τη πνεύμα και τη σεξουαλική τους ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

 

Δεν είναι τυχαία πως όσο περισσότερη λάμψη εκπέμπουμε εμείς, τόσο περισσότερο ενεργεια  δίνουμε ασυναίσθητα στους άλλους να κάνουν το ίδιο. Αντί να αντιτάσσεστε στο έτερό σας ήμισυ, αξιοποιήστε αυτή την όψη του Ήλιου με τον Ουρανό για να διεκδικήσετε χωρίς απολογίες τα δικά σας πάθη. Φροντίστε μόνο να μην φτάσετε στο άλλο άκρο, γιατί η ελευθερία της έκφρασης δεν ταυτίζεται εξ ορισμού με τον εγωισμό… Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς», όντες ενθαρρυντικοί ως εραστές ή φίλοι ή συνεργάτες.

Επιλέξτε τους δημιουργικούς συμβιβασμούς – που όσο πιο καινοτόμοι και πρωτοποριακοί είναι, τόσο το καλύτερο! Με λίγη υπομονή και κατανόηση, θα πάψετε πλέον να διασταυρώνετε το ξίφη σας και θα δημιουργήσετε μια βάση αμοιβαίου θαυμασμού.

Αυτή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η ετήσια Πανσέληνος στον Κριό θα φωτίσει τα ουράνια. Θα σχηματιστεί πολύ κοντά στον εικονοκλαστικό Ουρανό, κεντρίζοντας περαιτέρω τις απελευθερωτικές δονήσεις. Αυτή η έντιμη κοσμική ενέργεια θα κάνει τους πάντες εκφραστικούς, παθιασμένους και διαυγείς.

zwdia shmera

Προσέξτε μόνο μην παρασυρθείτε μέχρι σημείου «αυτό που είπα και σε όποιον αρέσει»… Είναι πολύ εύκολο να προκύψουν μάχες ισχύος υπό αυτή την εκρηκτική επιρροή. Αντί να παλέψετε για κυριαρχία, κατευθύνετε την προσοχή σας στα δικά σας όνειρα. Βουτήξτε σε ένα παθιασμένο εγχείρημα ή παρουσιάστε αυτό που επεξεργάζεστε από τις 7 Απριλίου – που πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη πανσέληνος.

zodia-99

Η εντολή αυτού του ολόγιομου φεγγαριού είναι «μάθε τον εαυτό σου». Πείτε «ναι» σε αυτά που θέλετε και «όχι» σε όσα δεν θέλετε. Θα δείτε ότι θα διέπεστε από απόλυτη διαύγεια προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η Πανσέληνος στον Κριό θα μετατρέψει τον κόσμο ολόκληρο σε ένα απέραντο σόου ταλέντων. Αν διαθέτετε κάτι εξαιρετικό και θέλετε να το προωθήσετε, παραμερίστε τις μετριοπάθειες και μεγαλουργήστε με ένταση!

Ο ανταγωνισμός μπορεί να γίνει αδίστακτος, καθώς ο Κριός έχει μια τάση εγωκεντρισμού που δεν φαίνεται να ικανοποιείται ποτέ από το ποσοστό προσοχής που λαμβάνει. Αφήστε χώρο επί σκηνής για να λάμψουν και άλλοι, αντί να παλέψετε για την αποκλειστικότητα του πρωτοσέλιδου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75