Αστρολογια 10/05 Πανσεληνος στον Σκορπιο

zwdio-skorpios-afroditi

Αστρολογια Πανσεληνος στο ζωδιο του Σκορπιου Τετάρτη, 10 Μαΐου 

Αυτή η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι γνωστή ως η Πανσέληνος των Λουλουδιών ή ως η Πανσέληνος της Μητέρας και σηματοδοτεί μια εποχή αυξανόμενης γονιμότητας με θερμοκρασίες αρκετά ζεστές, ώστε να είναι ασφαλής η γέννηση, να τελειώνουν οι τελευταίοι παγετοί και τα φυτά να ανθίζουν.

Σε αυτή την Πανσέληνο, ο Ήλιος και η Σελήνη στέκονται ο ένας απέναντι από τον άλλο στις 180 μοίρες, στον Ταύρο και τον Σκορπιό αντίστοιχα. Ο Σκορπιός ξεγλιστρά μέσα από το μαύρο σκοτάδι με ασυνήθιστη συνειδητότητα.

 

Ο Σκορπιός συνδέεται με το θάνατο και με όλα όσα είναι άυλα. Από πολλές οπτικές, αυτό είναι ακριβές. Οι επιδράσεις της Πανσέληνου στον Σκορπιό είναι τόσο ολοκληρωμένες και μη αναστρέψιμες που συχνά νιώθουμε ότι ένα κομμάτι μας έχει πεθάνει μακάρια στη διαδικασία.

zodia-taro-45

Τα τέλη και οι αρχές που συμβαίνουν σε αυτή την Πανσέληνο μιλούν για γεγονότα από αρχαίες ψυχικές οπτικές ή από άλλες ζωές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό αντιπροσωπεύει την μετατόπιση ή τον μετασχηματισμό. Κάθε φορά που φτάνουμε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής ή παίρνουμε αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή μας, υπάρχει η ενέργεια του Σκορπιού. Σε αυτή τη φάση, η Σελήνη θέλει από εμάς να δούμε και να καταλάβουμε πραγματικά.

Ο Σκορπιός είναι αντιπρόσωπος της έρευνας, της αίσθησης και της επιθυμίας. Μπορεί να παγιδευτεί στο παρελθόν, στην εμμονή ή στο φόβο. Ο Σκορπιός ζει στο υποσυνείδητο, ιδιαίτερα στις σπηλιές του.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Θέματα εξουσίας και ελέγχου θα έρθουν στην επιφάνεια, αν και όχι απαραίτητα απ’ τους άλλους. Στην καρδιά του, ψάχνει πραγματικά τον Αυτοέλεγχο. Ο Σκορπιός συχνά βασανίζεται από βαθιά καχυποψία, αλλά, ίσως, αυτόν που δεν εμπιστεύεται είναι τον ίδιο του τον εαυτό. Είναι πολύ σημαντικό να πιεστούμε σε αυτή την Πανσέληνο και να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και τη σκιά μας επίσης.

Αυτή η Πανσέληνος μας ζητά να σκεφτούμε τη μορφή εναντίον της αμορφίας ή το ορατό εναντίον του αοράτου και την ποιότητα της ζωής. Τόσο ο Ταύρος όσο και ο Σκορπιός αναζητούν την συνολική σύνδεση, δέρμα με δέρμα ή ψυχή με ψυχή. Η δύναμη του Σκορπιού είναι αυτή της κατάκτησης του άγνωστου.

Η δύναμη του Ταύρου είναι αυτή της καλλιέργειας του σώματός και του φυσικού περιβάλλοντος. Ο Ταύρος, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ζει για να ακούει, να διευκολύνει και να ομορφαίνει. Διδάσκει στον Σκορπιό ότι δεν πειράζει να κάθεται σαν παχιά γάτα πάνω στον φουσκωτό καναπέ, αλλά είναι πιο πιθανό σε αυτή την Πανσέληνο να βάλουμε τους σκοπούς του Ταύρου σε αναμονή και να είμαστε σαν τον Σκορπιό, ερευνητικοί δύτες, πλάσματα της θάλασσας των μυστηρίων, να εξερευνούμε τι βρίσκεται πιο πέρα.

Η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο. Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας είναι και οι δύο υπέροχοι θεοί και θα σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε οποιεσδήποτε συγκρούσεις έχετε με γυναίκες λόγω της επιρροής του Σκορπιού.

zwdia

Σας προτείνω, όπως πάντα, να περνάτε χρόνο με γυναίκες που τροφοδοτούν την ψυχή σας. Σε αντίθεση με άλλες φάσεις στον Σκορπιό, αυτή είναι μια καλή εποχή για να είστε κοινωνικοί. Η αγάπη και τα συναισθήματα ρέουν πολύ ελεύθερα. Μπορεί να προκύψει κάποια παράκαμψη, φυσική ή μη.

zwdia-765

Ο Ποσειδώνας είναι μια δύναμη μπερδέματος, σύγχυσης. Σε κάθε περίπτωση, η αλλαγή και η κίνηση είναι απαραίτητες. Όλα έχουν να κάνουν με την καρδιά και με το να την ακολουθείτε όπου κι αν σας πηγαίνει!

Η Σελήνη κοχλάζει και θολώνει κατά την Πανσέληνο στον Σκορπιό. Μπορεί να είναι ασταθής, αναμφισβήτητα εκφοβιστική, να χτυπάει με τον ίδιο τον Φόβο. Το εγώ μας δεν επιθυμεί να αναγνωρίζει τις δύσκολες δυνάμεις ως γκουρού, αλλά να θυμάστε – αυτό ακριβώς είναι…!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia