Αστρολογια 10/11 Γεμάτη πάθος επικοινωνία

Αστρολογια 10 Νοεμβρίου

Ο Ερμής σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα

Κάτω από την επήρεια του φαινομένου αυτού, οι διαισθητικές ιδέες και η γεμάτη πάθος επικοινωνία είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει, αν και θα είναι ενεργειακά αρκετά δυνατή όσο αφορά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με λίγο περισσότερη ευαισθησία και διακριτικότητα .

Είναι επίσης μια εποχή που η πνευματική σας αυτοσυγκέντρωση θα έρχεται σχεδόν φυσικά σε εσάς , με κίνδυνο να παθιαστεί τε σε σημείο που να σας γίνει έμμονη ιδέα. Θα προτιμάτε των εκ βαθέων συζητήσεων από την ψιλοκουβέντα και θα αισθάνεστε άβολα όταν δεν θα μπορείτε να εκβαθύνετε τα ζητήματα όταν θα επικοινωνείτε με το ταίρι σας ή γενικότερα με τους υπολοίπους.

zodia-taro-45

Ωστόσο αυτή σας η εκβάθυνση θα αυξήσει την αντίληψη σας και θα μπορείτε να διακρίνετε αν υπάρχουν υπόγεια ρεύματα η κρυφές ατζέντες σε διάφορους τομείς της ζωής σας και στις ζωές των άλλων.

zwdia-zvdia-taro-00

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επίσης καλό θα σας κάνει μιας και θα έχετε τη δύναμη τώρα, να αφήσετε πίσω παλιές σας συνήθειες ή τρόπους αντίληψης που δεν είναι και τόσο Συμπαντικά σωστές.

Επίσης θα έχετε την ικανότητα να πάρετε την όποια ιδέα , γνώση ή πληροφορία και να την μετατρέψετε σε κάτι το θεραπευτικό ……. ή το τραυματικό. Η απόφαση είναι καθαρά δική σας εδώ.

Για αυτό ξεκινήστε με το να επιλέγετε όταν επικοινωνείτε με άλλους τις λέξεις σας προσεκτικά και μετά από αρκετή εσωτερική σκέψη.

zwdia-fotia

 

Τέλος η καταγραφή των ιδεών και σκέψεων σας καθ’όλη την διάρκεια αυτής της συνόδου, θα σας δώσει πρόσβαση στην ενέργεια που υπάρχει σε ολόκληρο το σύμπαν , και μέσω της γραφής θα μπορείτε να αιχμαλωτίσετε αυτή την ενέργεια και να την χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας, δηλαδή για να φτάσετε σε ακόμα βαθύτερα πνευματικά επίπεδα κατανόησης και ύπαρξης

zwdia-zodia-tarw