Αστρολογια 11-12/03 Ιαση των καρμικων ποθων

zwdia-shmera

αστρολογια 11 – 12 Μαρτιου

11 Μαρτίου- Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Χείρωνα (στους Ιχθύες)

Για λίγες μέρες, μπορεί να επικεντρωθείτε στη σωματική, πνευματική ή ψυχική σας ίαση … ή μπορεί να αντιληφθείτε την ανάγκη σας για αυτήν, λόγω κάποιων προβλημάτων. Η φυσική σας ζωτικότητα μπορεί να είναι πιο επιρρεπής σε προβλήματα υγείας και η εσωτερική ή πνευματική σας δύναμη και αίσθηση του σκοπού, μπορούν να είναι λίγο αδύναμες ή ευάλωτες.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να βρείτε νέα κίνητρα για να χτίσετε την δύναμη σας και την αντοχή σας σε όλα τα επίπεδα. Οπότε μπορεί να είναι μια εποχή, κατά την οποία αναθεωρείτε τους στόχους σας για την υγεία και την ευεξία σας, ή παίρνετε νέες κατευθύνσεις που χαράσσουν αναδιαμορφωμένους σκοπούς, από παλιές κακουχίες.

Ψυχολογικά, μπορεί να αντιλήφθητε τους τρόπους με τους οποίους η αυτοπεποίθηση σας υπονομεύεται ή σαμποτάρεται- είτε από εξωτερικούς παράγοντες ή από ανθρώπους, είτε από τον ίδιο σας τον εαυτό χωρίς να το καταλαβαίνετε, ή ακόμα και τρόπους με τους οποίους το κάνετε εσείς σε άλλους.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Είναι καλή στιγμή να παρατηρήσετε και να μάθετε πώς αυτά τα θέματα λειτουργούν στην ζωή σας, τι ρόλο παίζετε σε αυτή τη δυναμική και πως μπορείτε να κάνετε διαφορετικές επιλογές.

Αυξάνοντας το επίπεδο αποδοχή σας στην ανθρώπινη ατέλεια, του εαυτού σας, όπως και των άλλων, μπορείτε να δυναμώσετε τους τομείς που τώρα νιώθετε ευάλωτοι.

Αφού η αυτοεκτίμηση (η δική σας και των άλλων) μπορούν να γίνουν λίγο εύθραυστες τώρα, η αναπτέρωση της αυτοεκτίμησης μέσω επαίνων, υποστήριξης και ενθάρρυνσης, μπορούν να έχουν μια ισχυρή και θεραπευτική δράση τώρα.

zodia-zvdia-oroskopio-11
11 Μαρτίου- Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ( στους Ιχθύες)

Η φαντασία πετά στα ύψη υπό αυτή την όψη. Οι πιθανότητες φαίνονται πιο πλούσιες, οι ιδέες εμφανίζονται πιο μαγικές και η δημιουργικότητα ρέει σαν υγρό μέλι. Η διαίσθηση σας πιθανότατα είναι πιο ρευστή και μπορεί ακόμα και να έχετε μεταφυσικές εμπειρίες. Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο ζωντανά και ενεργά, συμπεριλαμβανομένης και της ονειροπόλησης.

Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για διαλογισμό ή απλά να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Η ψυχική σας διαύγεια μπορεί να είναι λίγο θολή, αν και μπορεί να πιάσετε αναλαμπές από ιδέες και πιθανότητες, που κανονικά δεν θα παρατηρούσατε. Είναι μια εποχή έμπνευσης αν εμπλέκεστε σε δημιουργικές δραστηριότητες, όπως έργα τέχνης, μουσική, συγγραφή και άλλες δημιουργικές μορφές επικοινωνίας και έκφρασης.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 

Είναι η στιγμή που το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας (το διαισθητικό, δημιουργικό, μη ορθολογικό) μπορεί να είναι πολύ ενεργό. Για την ακρίβεια, μπορεί να σας είναι δύσκολο να εστιάσετε και να συγκεντρωθείτε στο αριστερό μέρος (το λογικό, ορθολογικό και ρεαλιστικό).

Η κριτική σας και η ικανότητα σας να είστε αντικειμενικοί μπορεί να δυσλειτουργούν και μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στους ευσεβής πόθους και στην φαντασιοπληξία. Αν παίρνετε κάποια σημαντική απόφαση τώρα, ίσως είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε κάποιον έμπιστο φίλο για να σας επαναφέρει στην πραγματικότητα αν χρειαστεί, πριν δεσμευτείτε σε οτιδήποτε.

zwdia
12 Μαρτίου- Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης ( Ιχθύες)

Αυτή η διέλευση περιλαμβάνει μια δημιουργική απελευθέρωση ή το να αφήσετε ένα κομμάτι της εικόνα του εαυτού σας που δεν σας χρειάζεται πια. Ωστόσο, το να αφήσετε αυτό το κομμάτι, μπορεί συχνά να είναι δύσκολο, ειδικά αν έχετε επενδύσει πολλά από τον εαυτό σας σε ότι πρόκειται να αφήσετε. Μπορεί να νιώθετε πως οι περιστάσεις το στρέφουν μακριά σας, ή μπορεί να νιώσετε ανακούφιση αφήνοντας ένα παλιό φορτίο.

Το να το αφήσετε, απελευθερώνει πολλή δημιουργική ενέργεια, δύναμη και χαρά για την ζωή, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να τα ανακατανέμετε σε άλλες μορφές αυτό – έκφρασης. Ακολουθείστε την καρδιά σας! Είναι καιρός να αφήσετε κάτι του εαυτού σας που πλέον δεν σας εξυπηρετεί. Μπορεί να είναι μια αρνητική πεποίθηση για τον εαυτό σας, ή ίσως μια αναστολή που σας διαβρώνει την αυτοπεποίθηση. Αυτή η όψη συμβαίνει μόνο κοντά στις Εκλείψεις, οπότε η ενέργεια της είναι πιθανότερο να είναι πιο αισθητή γύρω από εκείνη την περίοδο.

zwdia-3-zodia