Αστρολογια 11/11-07/12 Καντε το Πρωτο Βημα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Αστρολογια Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, 11 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου

Ποιος άλλος αν όχι η Αφροδίτη μπορει , η κοσμική δυναμική γυναίκα που γεννήθηκε από τα έναστρα βάθη, να διασχίσει τις οδοντωτές κορυφές του Θεϊκού Αρσενικού; Η επανένταξη των γυναικείων και ανδρικών μορφών ενέργειας (δηλαδή το ποσοστό της πλανητικής αλλαγής) εξαρτάται από τη θύμηση.

Αυτή δεν είναι μια κοινωνική διέλευση. Ο Αιγόκερως ενδιαφέρεται αυστηρά να χτίσει επαγγελματικές δεξιότητες και φήμη. Σίγουρα, αυτό μπορεί να σημαίνει και την ψιλή κουβεντούλα, ή / και συζητήσεις με πρόσωπα κύρους, όπως αφεντικά ή μέντορες, αλλά μέχρι εκεί. Ο Αιγόκερως είναι ένα σοβαρό πλάσμα που συχνά προσπαθεί πολύ για να ελαφρύνει.

 

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείτε να επιστρέψετε στο σχολείο και την πρόοδο της εργασίας σας. Ειδικότερα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη δικτύωση και την οργάνωση. Σχεδιάστε και προετοιμαστείτε – φανταστείτε τον Αιγόκερω ως ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο. Με κάθε ζώδιο της γης, όπως και με τον Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να κάνουμε μια φυσική / οπτική αναπαράσταση του τι θα θέλαμε να πετύχουμε.

zodia-taro-45

Πράγματι, ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τη ζωή σαν επιχείρηση ή σαν σχολείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Αφροδίτη στο Αιγόκερω είναι απρόσωπη ή αντικειμενοποιητική, απλά ακλόνητη, ξεκάθαρη. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να εμφανιστεί ως κρύα ή αδιάλλακτη. Η συμβουλή μου είναι να εμποτίζετε συνεχώς αυτό που νιώθετε μέσα στην μεταβίβαση σημαντικών πληροφοριών.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω τρέχει πρώτα στις δυσάρεστες λεπτομέρειες. Αν μπορούμε να θυμόμαστε να είμαστε ζεστοί και στοργικοί στην παράδοση μας, οι άλλοι θα λάβουν αυτό που τους λέμε με ανοιχτή καρδιά.

Όσοι γεννήθηκαν με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω τείνουν να κλίνουν προς τις παραδοσιακές σχέσεις και τα ιδανικά, όπως ο γάμος, κλπ. Κατά πολλούς τρόπους, αυτοί περιμένουν από τους άλλους να δουλεύουν γι’ αυτούς. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θέλει τους ανθρώπους να φαίνονται, να είναι χρήσιμοι και να κάνουν σωστά τη δουλειά.

Έχει μηδενική υπομονή για την αναλήθεια / εκκεντρικότητα σε οποιαδήποτε μορφή. Έτσι, ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς μπαίνει στον Αιγόκερω: πως να είστε πιο χρήσιμοι για τους φίλους, την οικογένεια και την κοινωνία. Και σε προσωπικό επίπεδο, λειτουργούν τα πάντα όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα; Ο Αιγόκερως, όπως και ο κυβερνήτης του Κρόνος, είναι μια δύναμη συστολής και εξάλειψης.

Το σκοτάδι του Αιγόκερω είναι ότι επιθυμεί να μπορούσε απλά να εξαλείψει τους ανθρώπους που θεωρεί ανάξιους. Αυτή η δύναμη της συστολής είναι, προφανώς, μια ολισθηρή πλαγιά. Αν αφήσουμε την εμμονή με τη χρησιμότητα να μπει στο κέντρο της σκηνής, η κοινωνία γίνεται μια ακαθάριστη διαστρωμάτωση της αξίας.

Προσκολλόμαστε στα πλούτη και τη φήμη και απορρίπτουμε όλους όσους δεν μπορούν να μας παρέχουν το κύρος που ποθεί ο Αιγόκερως. Μην ξεχνάτε ότι η κάθε αλληλεπίδραση και ο κάθε άνθρωπος εξυπηρετεί ένα σκοπό. Είμαστε όλοι σημαντικοί και όλοι έχουμε κάτι όμορφο να συνεισφέρουμε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Δεν έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε τους ανθρώπους, αλλά έχουμε δικαίωμα στα πρότυπα και τις προσδοκίες. Το να μοιράζεσαι την αγάπη με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι σαν να κάθεσαι στα γόνατα του παππού. Ο παππούς είναι γκριζαρισμένος και βαρύς, αλλά δεν είναι άκαρδος. Ας είναι λίγο επιφυλακτικός, είναι αυτό που έχει μάθει.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω διδάσκει τελικά την αυτό-συμπόνια. Έτσι οικοδομούμε αλάθητα θεμέλια. Αν θέλετε οι άλλοι να εμφανιστούν, πρώτα πρέπει να είστε εκεί για τον εαυτό σας. Μια ένδειξη ότι όλα είναι καλά: η συντριπτική επιθυμία να κάνετε πραγματα και  να τα κανετε εντελώς μόνοι σας. Με όλη την περιδίνηση του Τοξότη και του Υδροχόου στους ουρανούς, πιστεύω ότι θα δούμε τα καλύτερα της Αφροδίτης στο Αιγόκερω.

zodia-zvdia-75