Αστρολογια 12-18/09 Και Θάρρος και Αλήθεια

GOODiz.ru

Αστρολογια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 12-18/09

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου ο ακριβοδίκαιος Ήλιος από την Παρθένο, θα παίξει «Αλήθεια ή  Θαρρος» με τον ριψοκίνδυνο Άρη στον Τοξότη. Να αναμένετε όλοι κάποια δυσκολία να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων στη διάρκεια αυτής της «παρτίδας». Γι’ αυτό και δεν ενδείκνυται να αντισταθείτε, για χάρη της εναντίωσης και μόνο.

Πριν κάνετε την όποια αντιδραστική κίνηση, θα είναι συνετό να έχετε μελετήσει καλά όλες τις πιθανές κατευθύνσεις. Η άρτια γνώση τους θα αποτελέσει την προϋπόθεση-κλειδί για να τις προσαρμόσετε υπέρ σας.

 

Ο Ήλιος και ο Άρης έχουν την ιδιότητα να αποδίδουν αλαζονεία, γι’ αυτό είναι πιθανό με αυτή την αστρική σύγκρουση να ανυψωθούν οι εγωισμοί. Στο παρασκήνιο υπάρχει επίσης μια ηθικοπλαστική Παρθένος και ένας ζηλιάρης Τοξότης, άρα δεν αποκλείονται και οι λεκτικές διαμάχες περί αρχών.

zodia-taro-45

Την Παρασκευή η ζωή θα αποκτήσει μια πιο εσωστρεφή και γοητευτική χροιά, καθώς η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα φωτίσει τους ουρανούς. Χαλαρώστε, αποσυρθείτε και αφεθείτε στα βαθη του εαυτου  σας ή απλά ηρεμήστε και απολαύστε το θέαμα καθώς αυτή θα ξεδιπλώνετε. Αυτή η Πανσέληνος – σεληνιακή έκλειψη είναι η αποκορύφωση μιας μαγικής μυστηριακής διαδρομής, που ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου με τη Νέα Σελήνη – ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες.

zwdia-66

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που κυβερνά την ίαση του μυαλού και του υποσυνειδήτου. Αν είστε σε φάση ψυχικής αναζήτησης, να αναμένετε να λουστείτε στο μενεξεδί χρώμα της συνειδητοποίησης κάπου γύρω στη Παρασκευή. Να έχετε ωστόσο στο μυαλό σας ότι δεν αποκλείεται τώρα να παραδώσετε τα ηνία ή να αποχαιρετίσετε δια παντός κάτι-κάποιον που πλέον δεν σας προσφέρει τίποτα. Και ναι, μπορεί να υπάρξουν και δάκρυα. Όμως ποιος δεν έχει ανάγκη από ένα καλό κλάμα κάθαρσης από καιρό σε καιρό;

Οι λάτρεις της οργάνωσης και του προγραμματισμού  πρέπει να μάθουν ότι η έκλειψη θα είναι αυτή που θα γελάσει τελευταία… Αντί να προσπαθείτε να σκηνοθετήσετε τις κινήσεις του σύμπαντος, δώστε σημασία για να δείτε ποιες πόρτες ανοίγουν τώρα και ποιες μένουν αδιάρρηκτα σφραγισμένες όσο κι αν προσπαθήσετε. Το θαύμα είναι πιθανόν να συντελεστεί ωστόσο, τη στιγμή που θα πάψετε να σπρώχνετε και θα αποδεχθείτε πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φανείτε αδιάφοροι. Η επιρροή των Ιχθύων μπορεί να στείλει ανθρώπους να στροβιλίζονται μέσα σε μια δίνη εθιστικών, αυτοκαταστροφικών και πλανημένων συμπεριφορών – ειδικά με το φεγγάρι ολόγιομο! Μείνετε μακριά από ερεθίσματα και πειρασμούς από την Παρασκευή και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Από δημιουργικής πλευράς, αυτή η έκλειψη θα σας δώσει σίγουρα κάποιες ευφυέστατες ιδέες. Αν είστε σε φάση επεξεργασίας κάποιων οραμάτων σας, μοιραστείτε τα με ανθρώπους που εμπιστεύεστε την Παρασκευή. Είναι εξαιρετικά πιθανό κάποιο από αυτά να ευοδώσει. Ωστόσο θα είναι συνετό για εσάς να έχετε έτοιμη και μια Συμφωνία Εχεμύθειας, αν οι ιδέες εμπεριέχουν εμπορικά μυστικά ή καλλιτεχνικά και πνευματικά δικαιώματα. Η έκλειψη στους Ιχθύες ενδέχεται να φέρει στο δρόμο σας έναν ανταγωνιστή με τη μάσκα του συμμάχου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Από κοινωνικής πλευράς, αυτή η Παρασκευή θα είναι η τέλεια μέρα για να ενδώσετε στην κοινωνικότητα των Ιχθύων. Είτε πάτε για ολονύχτια διασκέδαση, είτε προσανατολιστείτε στο διαλογισμό και τον πνευματισμό, είτε επιλέξετε ένα ρομαντικό ραντεβού, η ατμόσφαιρα θα φαντάζει βγαλμένη από τις σελίδες παραμυθιού!

Το Σαββατοκύριακο θα είναι αναπόφευκτα έξαλλο, παρά τις στοχαστικές επιδράσεις της έκλειψης. Ο δημαγωγός Ουρανός από τον Κριό θα συντονιστεί με τον ατίθασο Άρη από τον Τοξότη το Σάββατο, δίνοντας σε όλους ευκαιρίες για «γιορτή». Δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, προσεγγίστε καινούργιους ανθρώπους, κάντε μια βόλτα σε γειτονιές που αναβαθμίζονται για να εντοπίσετε τα πιθανά διαμάντια που κρύβουν.

zwdia-taro-astra

Η ανάγκη για ένα ταξίδι θα παραμονεύει παντού, αλλά όλα είναι επίφοβα με δύο ανυπόμονους πλανήτες σε σύμπραξη και τον Ερμή να περιφέρεται ανάδρομος μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου. Αν σκέφτεστε να φύγετε για το διήμερο, φροντίστε να έχετε στήσει ένα έστω υποτυπώδες προγραμμα. Επίσης δεν είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε την πρώτη σας απόδραση με ένα καινούργιο ταίρι, γιατί δεν είναι καλή στιγμή για να δοκιμάσετε αυτό το κομμάτι της σχέσης.

Το κλίμα θα ενταθεί λίγο ακόμη την Κυριακή, που η διπλωμάτης Αφροδίτη θα συναντήσει τον εριστικό Ουρανό και οι συνεργασίες θα περασουν απο δοκιμασιες . Αν όμως είστε έτοιμοι για ένα ατομικό σας ταξίδι διασκέδασης και ψυχικής αυτάρκειας, δεν αποκλείεται να γράψετε τώρα την προσωπική σας ιστορία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις