Αστρολογια 13-19/02 Βαλεντίνος Εκτάκτου Ανάγκης

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη

«Αν δεν αργήσεις υπερβολικά πολύ, θα σε περιμένω εδώ όλη μου τη ζωή». Το ειρωνικό σχόλιο ανήκει στον Όσκαρ Ουάιλντ, και παραδόξως ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα που περιβάλει τη Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για το 2017.

Η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τον λάγνο Ζυγό την Τρίτη στις 14 Φεβρουαρίου, γι’ αυτό το σύμπαν θα στρώσει το κόκκινο χαλί του Ερωτα για να πατήσουν άπαντες .

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για την ημερα του Αγ Βαλεντινου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πλανάται μια ενέργεια που αποζητά παρακμιακή υπερβολή, κεντρίζοντας και την ανάγκη για ρομαντικούς σχεδιασμούς εκ των προτέρων. Νομίζατε ότι θα μπορέσατε να ξεφύγετε αρπάζοντας το ύστατο λεπτό μια σοκολάτα από το περίπτερο και ένα μπαλόνι με φατσούλες; Αυτά να τα ξεχάσετε!

Το φεγγάρι του Ζυγού είναι αλλεργικό σε καθετί κακόγουστο και πρόχειρο.

zwdia-66

 

Είναι προτιμότερο να εμφανιστείτε με μια μικρή καθυστέρηση, κρατώντας όμως ένα αξιοπρεπές κουτάκι, πακετάκι, ότι είναι αυτό τέλος πάντων. Δικαιούστε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ρομαντικά αποδεκτή ατάκα, του τύπου «το δώρο σου έπρεπε να σου είχε παραδοθεί ήδη με το ταχυδρομείο» – και να δείξετε την απόδειξη που έχετε τυπώσει για την παραγγελία από το διαδίκτυο (χωρίς ημερομηνία και χωρίς τιμή, φυσικά!).

Αυτό πρέπει απαραίτητα να συνοδευτεί από ήδη κλεισμένο τραπέζι σε καλό ρεστοράν, είτε ρομαντικό δείπνο στο σπίτι όπου θα έχετε ήδη στήσει το κατάλληλο σκηνικό. Δικαιούστε να παραγγείλετε φαγητό απ’ έξω, που θα φτάσει όμως μόλις φτάσει και το ταίρι σας – δεν θα περιμένετε να παραγγείλετε μαζί!

Αν είστε αδέσμευτοι, κανένα πρόβλημα. Και πάλι έχουμε προτάσεις για εσάς. Δεν περιλαμβάνουν περιδιάβαση στο διαδίκτυο για να εντοπίσετε όλα τα υβριστικά σχόλια περί της ημέρας άλλων ξέμπαρκων! Γιορτάστε την ελευθερία σας με άλλα μπακούρια της παρέας, είτε με το να μαζευτείτε σε ένα σπίτι είτε βγαίνοντας για να συναντήσετε άλλους αδέσμευτους στα στέκια της πόλης.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα πιτσουνάκια του σύμπαντος, η Αφροδίτη και ο Άρης, πορεύονται χέρι – χέρι στον Κριό, το ζώδιο της ζωώδους ανεξαρτησίας.

Δεν θέλετε πλέον να μετέχετε στην αρένα του φλερτ; Τα άστρα είναι με το μέρος σας! Ακόμα και οι πιο συντηρητικοί ρομαντικοί θα δυσκολευτούν να μην στρέψουν τη ματιά τους στο ελκυστικό πλάσμα που θα μπει στον χώρο. Και αν είστε από τους επαναστάτες του ρομαντισμού, το δίδυμο Άρη-Αφροδίτης σας δίνει την τέλεια αφορμή. Οργανώστε μια μάζωξη ομοϊδεατών σας, ντυθείτε όλοι γκόθικ και τραγουδήστε όσους αντι-ερωτικούς ύμνους βρείτε!

Και επειδή όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια το σύμπαν γελά, να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας την πιο ρεαλιστική ειρωνεία: το χιούμορ και ο σαρκασμός είναι τα καλύτερα όπλα για να σπάσει ο πάγος και να μπει σε ενέργεια η σαγηνευτική λαγνεία… Ποιος ξέρει; Μπορεί κάποτε να λέτε γελώντας στα εγγόνια σας ότι ζευγαρώσατε, ενώ πίνατε «αντι-ρομαντικά» κοκτέιλ …

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Πιστεύετε στη μαγεία; Το Σαββατοκύριακο που έπεται, μπορεί να κάνει και τους πιο ορκισμένους κυνικούς να συλλογιστούν την πιθανότητα ύπαρξης του μεταφυσικού. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος θα περάσει στους  Ιχθύες, μετατρέποντας τον κόσμο σε μια  θελκτική  χώρα των θαυμάτων. Αν ο φτερωτός μικρούλης δεν κατάφερε να σας στοχεύσει με τα βέλη του στις 14 του μήνα, μην πτοηθείτε.

Αυτός ο ηλιακός κύκλος που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαρτίου, είναι εμποτισμένος με φαντασία και θα ενεργοποιήσει έναν πρώιμο ανοιξιάτικο πυρετό. Τα ροζ γυαλιά και η ροπή στον ρομαντισμό είναι τα στοιχειώδη χαρακτηριστικά της εποχής των Ιχθύων, γι’ αυτό θα είναι πολύ συνετό για όλους να κάνουν λίγους περιοδικούς ελέγχους ότι έχουν επαφή με τον ρεαλισμό!

Μην βιαστείτε να δηλώσετε ότι είστε τόσο σκληρόπετσοι, που δεν καταφέρατε νιώσατε τις ποιητικές δονήσεις αυτής της περιόδου. Οι σχέσεις μπορούν να βαθύνουν ανυπολόγιστα, ενόσω επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι τρωτός.

Η ανακούφιση για αυτό το διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, είναι ότι δεν θα παρίσταται η συμπόνια. Αυτό θα βελτιώσει το διχαστικό πολιτικό κλίμα που έχει επικρατήσει από την αρχή του έτους. Η ρευστή φύση των Ιχθύων θα σας επιτρέψει να κινηθείτε πέρα από τα όριά σας, άρα θα μπορείτε να κοιτάξετε τη ζωή και από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

zwdia-765

Το κολύμπι με τα πτερύγια εξωγενών παραγόντων μπορεί να είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό! Να αναμένετε ανηφόρες και κατηφόρες από τώρα και μέχρι τις 20 Μαρτίου – και να γλεντάτε την κάθε στιγμή, σε όποιο σημείο κι αν είστε. Οι Ιχθύες συμβολίζονται με δύο ψάρια που κολυμπούν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα δείχνει προς τα επάνω – και είναι ο οραματιστής εαυτός σας, το άλλο σας δείχνει προς τα κάτω – τα ζοφερά νερά των δικών σας σκιών.

Η επούλωση αναμένει αυτούς που θα είναι πρόθυμοι να καταδυθούν στην τρικυμισμένη θάλασσα της ψυχής τους.

Μπορούν να αναδείξουν απίστευτη ομορφιά αυτά τα ταξίδια κάτω από την επιφάνεια! Ετοιμαστείτε για το άνοιγμα της αυλαίας μιας αναγέννησης!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia