Αστρολογια 15-17/06 Μαχη της Λογικης με τα Συναισθηματα

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Τελευταιο Τεταρτο της Σεληνης στο ζωδιο των Ιχθυων Σάββατο, 17 Ιουνίου 

Ο Ήλιος στους Διδύμους θα σχηματίσει τετράγωνο με την Σελήνη στους Ιχθύες. Η Σελήνη αρχικά μπαίνει στους Ιχθύες στις 15 Ιουνίου, έτσι θα αρχίσετε να αισθάνεστε και να βιώνετε όλα αυτά τις δύο ημέρες πριν από το ακριβές τέταρτο.

Τα τέταρτα της Σελήνης παρακινούν αλλαγές και νέες κατευθύνσεις. Μερικές φορές η Σελήνη μας πηγαίνει σε ανεπιθύμητα συναισθηματικά ταραγμένα νερά στις φάσεις των τετάρτων, ακόμα και όταν νιώθουμε υπέροχα κατά τα άλλα. Καθώς κατεβαίνουμε με τις ουράνιες παλίρροιες, περιστασιακά ένα κύμα από τη θάλασσα της σύγχυσης περνάει πάνω από τα κεφάλια μας.

 

Με τον Ήλιο στους Διδύμους η πρώτη τάση μας είναι η υπερβολική ανάλυση και η υπερβολική λογική, οπότε οι Ιχθύες μας τραβούν κάτω, πίσω στην υγρή γενέτειρά μας, το σπίτι μέσα στο οποίο τα λουλούδια δεν θρυμματίζονται ποτέ.

zodia-taro-45

Όπως ακριβώς επιθυμούσαμε τα παιχνίδια του αριστερού ημισφαιρίου μέσα στην εποχή των Ιχθύων, τώρα θα καλέσουμε με χαρά τα ψάρια για κάποια ψυχεδελική περιπλάνηση. Οι Ιχθύες θυμίζουν στους Διδύμους πώς να διαλογίζονται. Θα πλεύσουμε προς τα πάνω στις αφηρημένες ρίζες της διορατικότητας, της δημιουργικότητας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι Δίδυμοι είναι πολυμαθείς, συστηματικοί, μετατρέπουν σχολαστικά την αίσθηση σε σκέψη. Οι Ιχθύες είναι μια αφηρημένη τοιχογραφία, στροβιλίζεται και μεγαλώνει καλειδοσκοπικά· μαλακή και άμορφη, εδώ αλλά όχι στην πραγματικότητα – διασκορπίζεται αμέσως στο ελαφρύτερο άγγιγμα.

Ο σκοπός αυτού του τετάρτου είναι να επανασυνδεθούμε με τις πεποιθήσεις μας και να αναγνωρίσουμε τη θεϊκή μας φύση (Ιχθύες) και έπειτα να τα συγχρονίσουμε με τη ζωή μας (Δίδυμοι).

Αυτό είναι κάτι που έχουν κοινό οι Δίδυμοι και οι Ιχθύες: και οι δύο γνωρίζουν τι σημαίνει να καταναλώνονται απολύτως από τη λήθη.

Ξέρουν την στρεβλωμένη ευδαιμονία της παράδοσης στην παραφροσύνη, στον εθισμό και στη φαντασία.

zwdia-768

Οι Δίδυμοι αγωνίζονται να ενταχθούν. Μια διαφορά εξακολουθεί να υφίσταται, μια κάποια δυσαρέσκεια, μια αναποφάσιστη ρητορική, εντελώς ανυπόφορη. Οι Ιχθύες ψιθυρίζουν: αγαπητοί Δίδυμοι, παραμείνετε ακίνητοι. Γίνετε ένα με το μυαλό.

Όταν η Σελήνη είναι στους Ιχθύες, είναι η ιδανική στιγμή να φάτε σκοτεινά φυλλώδη χόρτα και να ποτίσετε όλα τα φυτά σας. Εάν μπορείτε, ξοδέψτε χρόνο κοντά σε ένα σώμα νερού. Οι Ιχθύες κυβερνούν τα πόδια και το λεμφικό σύστημα.

Δώστε στον εαυτό σας ή / και στον σύντροφό σας ένα μασάζ ποδιών και κοιτάξτε μερικές ασκήσεις για λεμφική αποστράγγιση, μερικές από τις οποίες απαιτούν μετακίνηση ολόκληρου του σώματός σας ή χτυπήματα σε στρατηγικές θέσεις στο σώμα ή μασάζ στο σαγόνι , για παράδειγμα.

tarw-erwtoskopio

Το λεμφικό σύστημα δεν διαθέτει αντλία όπως το κυκλοφορικό σύστημα, οπότε πρέπει να το κινούμε μόνοι μας, για να μην παραμείνει στάσιμο και άχρηστο το λεμφικό κοκτέιλ που ενισχύει την ανοσία μας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μεταξύ του τετάρτου και της Νέας Σελήνης (17-23 Ιουνίου), εξετάστε το ενδεχόμενο της νηστείας ή της αποτοξίνωσης.

taro-oroskopio-54

Πλένετε (μην κόψετε) τα μαλλιά και τα ρούχα σας σχολαστικά. Καθαρίστε το χώρο σας και επιδιορθώστε οτιδήποτε έχει σπάσει ή δεν έχει τελειώσει. Φυτέψτε τους εσωτερικούς / εξωτερικούς κήπους σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο δέρμα σας.

Το φθίνον φως της Σελήνης προμηνύει την σταδιακή κατάβαση στο σκοτάδι, μια επιστροφή στη μήτρα. Σκύψτε το κεφάλι σας. Απελευθερώστε και συγχωρήστε. Καταστρέψτε άχρηστα εσωτερικά κτίσματα. Αδειάστε τον εαυτό σας. Καθώς μειώνεται η διαθέσιμη ενέργεια, μπορεί να αισθανθείτε εξαντλημένοι, οπότε δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για ύπνο και για σκέψη.

Το τέταρτο της Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ερμή, κάνοντας μας μάλλον επιφυλακτικούς και παράλογους. Με τον Ερμή, τον πολυλογά του ηλιακού συστήματος, θα ταλαντευόμαστε μεταξύ της υψηλής κίνησης και της χαλαρής σιωπής. Την μια στιγμή θα είμαστε γοητευτικοί, ξεκαρδιστικοί και ενδιαφέροντες, και την επόμενη θα είμαστε σκεπτικοί και ευαίσθητοι.

Δεν βγαίνει τίποτε σοβαρό απ’ αυτό. Παρόλο που νομίζετε ότι ο αγώνας σας είναι αόρατος, οι άλλοι βλέπουν τι συμβαίνει, πιστέψτε με. Μπορεί ενδεχομένως να παραπλανήσουμε άδηλα τους εαυτούς μας ή οποιοδήποτε μήνυμα ελπίζουμε να μεταφέρουμε. Η απαισιοδοξία γεμίζει τον εαυτό. Απελευθερωθείτε μέσω της δημιουργίας, ειδικά της μουσικής και του χορού.

zwdia-66

Η Σελήνη περνάει στον Κριό ώρες μετά το τέταρτό της.

17-19 Ιουνίου: η Σελήνη στον Κριό

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να φάτε, να μαζέψετε και να διατηρήσετε φρούτα. Ανεβάστε τον καρδιακό σας ρυθμό με άσκηση.

19 – 21 Ιουνίου: η Σελήνη στον Ταύρο

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να φάτε, να μαζέψετε και να διατηρήσετε ρίζες. Περάστε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, κοντά σε φυτά και δέντρα.

21 – 23 Ιουνίου: η Σελήνη στους Διδύμους

Μαζέψτε ένα μπουκέτο λουλούδια. Πάρτε τηλέφωνο τα αδέλφια σας. Γράψτε στο ημερολόγιο σας. Τραγουδήστε όσο πιο δυνατά μπορείτε.

23 Ιουνίου: η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο σηματοδοτώντας το τέλος της περιόδου του τετάρτου και την αρχή της Νέας Σελήνης.

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις