Αστρολογια 15-17/11 Καρμικη Απελευθερωση

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Αστρολογια 15 Νοεμβρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (Τοξότη / Υδροχόο)

Υπάρχει η πιθανότητα τώρα να βρείτε το θάρρος να πείτε την άποψή σας και όσα πρέπει να ειπωθούν, αν επικεντρωθείτε συνειδητά στο να το κάνετε. Για την ακρίβεια, οι ιδέες και τα λόγια σας μπορεί να έρχονται τόσο γρήγορα και εύκολα που να είναι δύσκολο να τα σταματήσετε από το να ξεχύνονται από το στόμα σας πριν να έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε τον καλύτερο τρόπο για να τα πείτε.

Η επικοινωνία είναι ίσως πιο εύκολη και αποτελεσματική όταν είναι άμεση, σύντομη και γρήγορη, αν και μπορεί επίσης να είναι λίγο απότομη ή αιχμηρή.

 

Αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιον σε μια δύσκολη κατάσταση, αυτή η διέλευση μπορεί να σας δώσει θάρρος και σαφή λόγια για να σας βοηθήσει να το κάνετε – αν και ίσως λίγο περισσότερο σθεναρά, όταν απαιτείται μια πιο λεπτή, ευαίσθητη αφή.

zodia-taro-45

Είναι περίοδος που μπορείτε να βρείτε το θάρρος να πάρετε ρίσκα ή να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας αν παραστεί ανάγκη (κυρίως προφορικά). Αυτή είναι μια καλή όψη για τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων και για να δοκιμάσετε αποφάσεις και να δείτε αν λειτουργούν καλά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 17 Νοεμβρίου – Ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Ιχθύες / Παρθένο)

Τόσο ο Ποσειδώνας, όσο και οι σεληνιακοί Δεσμοί κινούνται πολύ αργά, οπότε αυτή η διέλευση είναι σε ισχύ για εβδομάδες ή και μήνες πριν και μετά από αυτή την ακριβή ημερομηνία. Η ημερομηνία αυτή αποτελεί την αιχμή ή το σημείο καμπής της διαδικασίας του Ποσειδώνα – Δεσμού.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ποσειδώνας βρίσκεται απέναντι από το Βόρειο Δεσμό και, ως εκ τούτου, είναι επίσης σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, το οποίο είναι ένα μέρος άφεσης και καταστροφής αυτών που δεν εξυπηρετούν πλέον εποικοδομητικό σκοπό στη ζωή μας. Μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος όπου, αντί να αποσυνδεόμαστε από κάτι, απλά να παίρνουμε κάτι που ήταν στο προσκήνιο της συνείδησης και της ζωής μας και να το αφομοιώνουμε στο παρασκήνιο. Δεν το χρειαζόμαστε πλέον να καταλαμβάνει το επίκεντρο της ζωής μας, αλλά μπορούμε “να το μετακινήσουμε προς τα πίσω», ώστε να μπορέσουμε τώρα να επικεντρωθούμε σε άλλα πράγματα.

zwdia

Τα είδη των θεμάτων του Ποσειδώνα που μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε είναι οι αυταπάτες, η εξαπάτηση, τα τυφλά σας σημεία, οι ασυνείδητες πεποιθήσεις σας, η υπερευαισθησία ή η παραφροσύνη. Αυτά μπορεί να σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν να ξεπεράσετε μια δύσκολη στιγμή, αλλά τώρα μπαίνουν στο δρόμο σας καθώς προσπαθείτε να προχωρήσετε μπροστά στη διαδικασία επούλωσης σας.

Άλλα θέματα του Ποσειδώνα περιλαμβάνουν τη μουσική, τη τέχνη, τη φαντασία, τη διόραση, την ενδοσκόπηση ή την απομόνωση. Αυτά μπορεί να μην είναι ακριβώς προβλήματα, αλλά να έχει έρθει η ώρα να περάσετε σε κάτι άλλο.

Το πρόβλημα με το να αφήσεις κάτι είναι ότι πριν γίνουν τα πράγματα καλύτερα, συχνά γίνονται πρώτα χειρότερα. Καθώς αρχίζεις να αποσυνδέεσαι από αυτό, μπορεί να αρχίσεις να αισθάνεσαι την απώλεια του και ανάλογα με το πόσο συνδεδεμένος είσαι με αυτό (ή με αυτό που αντανακλά σχετικά με το πώς βλέπεις τον εαυτό σου), η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη.

Εάν έχεις επενδύσει ένα μεγάλο μέρος της ταυτότητάς σου σε αυτό που πρέπει τώρα να αφήσεις πίσω σου, στη χειρότερη μπορεί να νιώθεις ότι χάνεις την αίσθηση του εαυτού σου. Τείνει να αφήνει μια τρύπα στη ζωή σου, εκεί που ήταν το παλιό πριν, αφήνοντας σε να νιώθεις κάπως κενός εσωτερικά. Ωστόσο, στα καλύτερα της μπορεί επίσης να σε κάνει να νιώσεις απελευθέρωση, ανανέωση και εξιλέωση˙ ξεπλένεσαι από τα λάθη σου. Σε αυτή την περίπτωση, το να αφήσεις ένα πράγμα, σου αφήνει χώρο για κάτι νέο και ίσως πιο ικανοποιητικό να πάρει τη θέση του.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο Πανσεληνου 14/11 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65