Αστρολογια 17-18/09 Απροσμενοι Ερωτες

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογια   17 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Τοξότη / Κριός)

Αυτή είναι μια εποχή πολύ υψηλής ενέργειας αν και όχι απαραίτητα προβλέψιμη ή αξιόπιστη. Η ενέργεια σας μπορεί να εκτοξευτεί ή να έρθει ως απάντηση σε καταστάσεις που συνήθως δεν σας επηρεάζουν πάρα πολύ.

Μπορεί να βρεθείτε σε μια έξαρση τόλμης και αυτοπεποίθησης, που φαίνεται να έρχεται από το πουθενά. Ή η σεξουαλική επιθυμία μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσει . Αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει κίνητρα που είναι αυθόρμητα, ξαφνικά ή απροσδόκητα.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να κάνει τη σωματική ή τη συναισθηματική σας ενέργεια να παρουσιάσει διακυμάνσεις ή να νιώθετε κάπως στην τσίτα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να φέρει μια έκρηξη θάρρους και ορμής που να σας ωθήσει έξω από το τέλμα ή να σας εμπνεύσει να απαλλαγείτε από περιορισμούς.

zodia-astra-tarot

Η ελευθερία, η απελευθέρωση και η υποστήριξη της προσωπικότητάς, είναι οι βασικοί τομείς που μπορεί να προκαλέσουν ανάφλεξη σε αυτή την ενέργεια. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, ενδεχομένως σε έναν ρόλο ηγεσίας ή με έναν τρόπο που οι ιδέες σας έχουν μεγαλύτερη επίδραση από το συνηθισμένο πάνω στους άλλους.

Αστρολογια  18 Σεπτεμβρίου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό (Ζυγό / Κριό)

Σχέσεις, κοινωνική αλληλεπίδραση, υλικοί πόροι και συναισθηματική ισορροπία, μπορεί να είναι λίγο απρόβλεπτα ή ασταθή όλο αυτό το διάστημα, καθώς ο Ουρανός ο «Αφυπνιστής» χτυπά ένα εγερτήριο γκονγκ σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να είστε περισσότερο διατεθειμένοι να ενεργήσετε εκτός του χαρακτήρα σας, να πειραματιστείτε ή να φερθείτε απερίσκεπτα σε μια σχέση, στα κοινωνικά ή τα οικονομικά θέματα, το οποίο θα μπορούσε να είναι απελευθερωτικό ή ενοχλητικό, συναρπαστικό ή εκνευριστικό.

zwdia

Οι περιστάσεις ή οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να δημιουργήσουν μια κατάσταση στην οποία είστε αναγκασμένοι να ανταποκριθείτε με έναν ασυνήθιστο ή άγνωστο σε εσάς τρόπο. Η ιδέα πίσω από αυτή την ενέργεια είναι να γίνετε πιο ευέλικτοι και πιο ανοικτοί σε ένα ευρύτερο όραμα του τι είναι δυνατόν σε αυτούς τους τομείς.

Μπορεί να υπάρχουν αδύνατα σημεία σε αυτές τις περιοχές, που αυτή η διέλευση φωτίζει δημιουργώντας προβλήματα, έτσι ώστε να μπορούν να επισκευαστούν και να ενισχυθούν, ή αλλιώς να σπάσουν και να απελευθερωθούν ώστε νέες ευκαιρίες να μπορούν να έρθουν στη θέση τους. Εμπιστευθείτε τη διαδικασία και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στη νέα αλήθεια και τη διορατικότητα.

Διαβαστε το Ωροσκοπιο Πανσεληνου Προβλεψεις ζωδιων αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75