Αστρολογια 18/12-04/01 Αναδρομες Γιορτες

kerato-7-logoi-na-fugeis

Αστρολογια Ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω

18 Δεκεμβρίου – 04 Ιανουαρίου, 2017

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος 3 – 4 φορές το χρόνο, πιο συχνά από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη. Η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή ήταν στην Παρθένο αυτό το φθινόπωρο.

Πάνω στον Ερμή μερικές φορές ο Ήλιος φαίνεται να κινείται ανάδρομα! Καθώς ο πλανήτης περνά με ταχύτητα κατά την πλησιέστερη προσέγγιση του από τον ήλιο, η τροχιακή ταχύτητα του θα ξεπεράσει την ταχύτητα της περιστροφής. Ένας αστροναύτης στην επιφάνεια του θα έβλεπε τον ήλιο να ανατέλλει εν μέρει, στη συνέχεια, να βουτά πίσω κάτω από τον ορίζοντα και πάλι να ανατέλλει πριν ξανα-ξεκινήσει την πορεία του από ανατολικά προς δυτικά στον ουρανό. Μία φορά το χρόνο, ο Ερμής βλέπει δύο ανατολές την ίδια ημέρα!

zodia-taro-45

Ο Ερμής είναι: η επικοινωνία, το μυαλό, τα ταξίδια, η έκφραση, η τεχνολογία. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτοί οι τομείς πλήττονται ιδιαίτερα.

 

Αναμένετε καθυστερήσεις, ακυρώσεις ή απότομες αλλαγές στα ταξίδια / κοινωνικά σας πλάνα, τεχνολογικές αποτυχίες, ειδικά όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές ή τα αυτοκίνητα· κατάρρευση της επικοινωνίας· αποδιοργάνωση· σύγχυση· διαταραχή στη λήψη αποφάσεων· μυστηριώδεις εξαφανίσεις ή χαμένα / κλεμμένα αντικείμενα· δυσλειτουργία των πάντων!

Δεν σας συστήνω να κάνετε μεγάλες αγορές ή να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα ή συμβάσεις (διαβάζετε τα πάντα). Δεν είναι καλή στιγμή για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, δεσμεύσεις ζωής –αλλαγές ζωής ή επενδύσεις. Δεν χρειάζεται να αναστείλετε κάτι που είναι ήδη σε εξέλιξη. Η προσοχή θα πρέπει να επεκταθεί μόνο στις νέες προσπάθειες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θα παρατηρήσετε ανεπαίσθητες αλλαγές και ενεργητικές διακυμάνσεις μέχρι και 10 ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια της περιόδου που βρίσκεται στη «σκιά» (8 έως 18 Δεκεμβρίου). Αυτή η δεκαήμερη κλιμάκωση θα μας βοηθήσει να προϊδεαστούμε για τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν.

Έχουμε πει ότι ο Ερμής θα είναι στον Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου. Ας συνδυάσουμε τα θέματα και ας μιλήσουμε ποιητικά για τη φύση της ανάδρομης πορείας του Ερμή σε αυτό το ζώδιο της γης. Θα υπάρξουν, επίσης, πέντε ημέρες ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη να ακολουθούν αμέσως μετά αυτόν τον κύκλο.

Ο Αιγόκερως μοιράζει απλόχερα πραγματικότητα. Οι ανάδρομες περίοδοι μας γυρνούν πίσω σε αυτά που έχουν αγνοηθεί, ξεχαστεί ή απορριφθεί, και τώρα θα επανέλθουμε στα θέματα της αρρενωπότητας. Ο σκοπός αυτού του ανάδρομου κύκλου είναι η προσπέραση εμποδίων στην επικοινωνία . Δώστε τη δέουσα προσοχή στις σχέσεις σας με τον πατέρα, το σύντροφο ή μια μορφή εξουσίας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Το Μάντρα του Αιγόκερω είναι Χρησιμοποιώ, και με τον Ερμή εδώ η γλώσσα είναι υπέρ ρεαλιστική. Είναι ένα ανισσόροπο πορτρέτο αρρενωπότητας, που νοιάζεται μόνο για την εφαρμοσιμότητα – τι μπορούν οι άλλοι να κάνουν για μένα;

Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω είναι μια μίνι έκθεση αυτό που θα δούμε παγκόσμια με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Όποια αλλαγή συμβεί στην προσωπική σας ζωή θα είναι μια αντανάκλαση της παγκόσμιας αλλαγής.

Ο Αιγόκερως είναι αδιαμφισβήτητα αρρενωπός. Για αυτούς που ενσαρκώνουν δυνατή, αρρενωπή ενέργεια είναι μια ευκαιρία για ειλικρινή αναστοχασμό. Και ακόμα και για αυτούς με κυρίως θηλυκή ενέργεια – όλοι έχουμε την ευθύνη να αναγνωρίζουμε, να ενσωματώνουμε και να θεσπίζουμε την ανώτερη έκφραση του Θείου Αρσενικού. Ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ρωτά αν έχουμε αξιοποιήσει αυτή τη δύναμη για το μεγαλύτερο καλό.

zwdia shmera

Αν πρέπει να γίνουν συζητήσεις, μπορεί να μην είναι πολύ ζεστές και στοργικές. Στη δημόσια σφαίρα θα δούμε πολιτικούς να κάνουν ακόμα πιο επώδυνες γκάφες με τα δικαιώματα των γυναικών. Ή ίσως αυτό να συμβεί στο δικό σας τραπέζι.

Η κατσίκα θέτει εξαιρετικά υψηλά πρότυπα για τον Εαυτό και για τους άλλους. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Αιγόκερω είναι να χαλαρώσει. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να γίνετε επικριτικοί, απότομοι, να περιφρονείτε τη συναισθηματικότητα.

Μπορεί να αισθανθείτε κολλημένοι. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δεν ανοίγει τα συναισθήματα του. Έτσι, συχνά φοβόμαστε να επικοινωνήσουμε όταν αισθανόμαστε ότι είμαστε ετοιμόρροποι σε ένα αόρατο άκρο. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε. Το να μιλάτε σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι. Αν αισθάνεστε σαν ένα κομμάτι πάγου, ζεστάνετε φυσικά το σώμα σας και το τσάκρα του λαιμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75