Αστρολογια 19-22/08 Προσοχη στις Αποκαλυψεις

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια 19 Αυγούστου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Χείρωνα (Παρθένο / Ιχθύες)

Θα μπορούσατε να βιώσετε επιπλέον ευαισθησία, συμπόνια ή συμπάθεια προς τα προβλήματα και τη δυστυχία των άλλων υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Μια πιθανότητα είναι ότι θα συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους από ότι συνήθως που θα παλεύουν με προβλήματα που τραβούν την προσοχή σας. Μια άλλη πιθανότητα είναι να είστε στην πλευρά της λήψης του αποτελέσματος του πόνου τους – για παράδειγμα, κάποιος να ξεσπάει την απογοήτευση του ή την αποθάρρυνση του πάνω σας.

 

Ωστόσο, μια άλλη πιθανότητα είναι να συναντήσετε ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι και είναι σε θέση να σας προσφέρουν βοήθεια για τα δικά σας προβλήματα και τους αγώνες.

zodia-taro-45

Μπορεί να είστε στην ξεχωριστή θέση να έχετε μια καθαρή εικόνα για τα προβλήματα των άλλων, ή τα δικά σας. Η ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών, ιδεών και θεωριών θα μπορούσε να είναι χρήσιμη.

zwdia-66

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη αλληλεπίδραση με κάποιον που εγείρει ένα παλιό θέμα για το ύφος της επικοινωνίας (για παράδειγμα, τα λόγια μπορεί να ειπωθούν με καλές προθέσεις, αλλά αντί αυτού να προκαλούν κακό). Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε και να παρατηρήσετε και μπορεί να πιάσετε μια λάμψη κάποιας ειρωνικής ή παράδοξης αλήθειας.

Αστρολογια 22 Αυγούστου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία ( Παρθένο)

Η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει πολύ ομιλητικούς και το μυαλό σας να πλημμυρίσει με ιδέες. Να είστε προσεκτικοί μην βγάλετε στη φόρα κανένα μυστικό! Η ροή των συνειδητών ιδεών σας μπορεί να ρέει άφθονα τώρα με αισιοδοξία και με όραμα δυνατοτήτων. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για την μετέπειτα εξέλιξη τους, καθώς μπορεί τώρα να διασκεδάζετε πολύ παίζοντας μαζί τους για να σταματήσετε και να τις κάνετε πράξη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η βασική αντίληψη και η απλή επικοινωνία μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη, που θα τροφοδοτεί τη μεγαλύτερη κατανόηση σας και τη φιλοσοφική αντίληψη.

Η άποψή σας επεκτείνεται για να εντοπίσει ευκαιρίες, δυνατότητες και τις ευρύτερες συνέπειες του τι συμβαίνει γύρω σας. Μπορεί να βιώσετε μια λάμψη οράματος, διορατικότητας και έμπνευσης.

Μπορεί να κληθείτε να σχηματίσετε μια γνώμη, να εξετάσετε μια διαφορετική οπτική γωνία, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, ή να πάρετε μια απόφαση κρίσης. Η συνειδητή επίγνωση σας είναι ανοικτή σε πνευματικές εμπειρίες αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia