Αστρολογια 19-25/09 Αγαπη Μονο

zwdia-krevati

Αστρολογα εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/09

Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος τώρα είναι αγάπη, τρυφερή αγάπη.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα μπει στον αισιόδοξο και ρομαντικό Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Οκτωβρίου ανοίγοντας τις καρδιές σας. Συμπράξτε, συνεργαστείτε, συν – δημιουργείστε!

Η εποχή του Ζυγού αφορά τη δράση των δυναμικών ταιριασμάτων. Η επιλογή του σωστού παρτενέρ στο ταγκό της ζωής, είναι καίρια. Με τον Ζυγό να αντιπροσωπεύει τη ζυγαριά, το τέλειο ταίρι σας μπορεί να προκύψει από την κατηγορία της «συμπληρωματικής δύναμης» αντί από το ράφι των ομοϊδεατών.

zodia-taro-45

Μήπως είναι καιρός να προτείνετε μια ειρήνη; Οι αρμονικές δονήσεις του Ζυγού μπορούν να σας βοηθήσουν να εξομαλύνετε τα ανώμαλα εδάφη στις πιο σημαντικές σχέσεις σας. Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να δοκιμάσετε έστω να συμφιλιωθείτε, και η γενναιόδωρη διπλωματία της εποχής του Ζυγού θα κάνει τους άλλους πιο ανοικτούς στην αποδοχή απολογιών.

Ας φανείτε ειλικρινείς: με τον Ερμή ανάδρομο στην λεπτολόγο Παρθένο από τις 30 Αυγούστου, είναι πιθανό να έχουν υπάρξει προστριβές με όσους αγαπάτε. Ευτυχώς την Πέμπτη ο πλανήτης της επικοινωνίας θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία, και θα σας βοηθήσει να λειάνετε τα «τσαλακωμένα» σινιάλα. Ωστόσο η οξυδέρκεια παραμένει απαραίτητη.

zwdia-66

Ο Ερμής θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, ενισχύοντάς σας στην ανάλυση του τι και ποιους θα διατηρήσετε στην κοινωνική σας ατζέντα.

Τώρα θα καταλαγιάσει επίσης η τελειομανία και η υπερβολική αναταραχή. Ίσως κρίνατε μια κατάσταση αυστηρά, είτε πήρατε βαρέως κάτι χωρίς να έχετε ερευνήσει όλα τα στοιχεία. Αν ισχύει αυτό, κάντε μια αξιολόγηση ακόμη. Είναι αποδεκτό να παραδεχθείτε ότι κάνατε λάθος υπό τις συνθήκες.

Η εποχή του Ζυγού αποτελεί εξαίρετη ευκαιρία για να κλείσετε συμφωνίες, γι’ αυτό η αλλαγή πορείας του Ερμή γίνεται στην καταλληλότερη στιγμή. Επειδή όμως η σκιά της ανάδρομης πορείας του θα υπάρχει μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, περιμένετε μέχρι τότε για να βάλετε την όποια υπογραφή, να αγοράσετε αυτοκίνητο ή καινούργια γκάτζετ. Αν ωστόσο δεν μπορείτε να περιμένετε, φροντίστε να διαβάσετε καλά όλα τα ψιλά γράμματα και μην τεμπελιάσετε στην έρευνά σας!

zodia-zvdia-75

Η καυστική Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο την Παρασκευή, γλιστρώντας στο λάγνο Σκορπιό μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Η αντίστροφη μέτρηση για τον χειμώνα έρχεται με επιπλέον δόσεις σεξουαλικής έλξης! Χωθείτε σε καθετί διθέσιο και επιστρατεύστε όλα τα νάζια σας.

Φροντίστε μόνο να διατηρήσετε την απαραίτητη εχεμύθεια. Η πλανεύτρα Αφροδίτη στον μυστικοπαθή Σκορπιό, προτιμά να ψυχαγωγείται πίσω από κλειστές πόρτες. Μην αλλάξετε το στάτους σας στο Facebook, μην κεντρίσετε σχολιασμούς στο Instagram με μια μυστηριώδη φωτογραφία ενός μονόπετρου, μην πείτε σε κανέναν για τις πρόσφατες ζαβολιές σας. Ας είναι το «μικρό σας μυστικό».

zwdia shmera

Δεν αποκλείεται να σας θέλξουν τώρα μυστήριοι τύποι ανθρώπων, ακόμη και να κάνετε παρέα με κακά αγόρια και κορίτσια. Μη διστάσετε να απολαύσετε λίγα παιχνιδάκια τύπου γάτας και ποντικιού… Αν και οποιοσδήποτε σας δυσκολέψει πολύ να τον γραπώσετε, ίσως χάσει το ενδιαφέρον του από τώρα και μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Αντιστοίχως, μην γίνετε ούτε εσείς υπερβολικά μυστήριοι ή άπιαστοι. Το πράσινο τέρας της ζήλιας μπορεί να καραδοκεί παντού, με την Αφροδίτη παρούσα! Αν θέλετε να αφήσετε πράγματα στη φαντασία, είστε ευπρόσδεκτοι. Αλλά μην σκεφτείτε καν να προκαλέσετε τη ζήλια των άλλων!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra